igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC Ne nov 28, 2004 8:46 pm

zato pa vedno ko menjaš avto,pogledaš kolko ma speeda,acceleration pa handling proti prejšnjemu kaj si ga mel... in če mam na voljo same take ko majo nekaj slabše kot tisti kaj ga zaj vozim, pol pač ne menjam...

aja, na dynotu si probaj nastavit ecu paturbo cim vec v visjih obratih, transmission si daj cisto an speed, ker ne vpliva na koncno,preverjeno... suspension pa si nastavi nekak na sredino... ce mas zadni pogon,nastavi zadaj malo mehkejse amortizerje...

upam da ti bo ratalo ;)
Govoril sem...

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Ne nov 28, 2004 9:25 pm

tukej je popravek če ga še nimate in če ni blo omenjen
http://www.nfs-planet.de/nfs7_patch.php

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne nov 28, 2004 9:32 pm

ker pa je taprav za zloadat ?

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Ne nov 28, 2004 9:37 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:ker pa je taprav za zloadat ?

kako ker?
- Download NFS Underground Patch to 1.4.0 (Europe) (4 MB)
ta je najnovejši popravek!

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne nov 28, 2004 10:06 pm

iLLoGiC je napisal/-a:zato pa vedno ko menjaš avto,pogledaš kolko ma speeda,acceleration pa handling proti prejšnjemu kaj si ga mel... in če mam na voljo same take ko majo nekaj slabše kot tisti kaj ga zaj vozim, pol pač ne menjam...

aja, na dynotu si probaj nastavit ecu paturbo cim vec v visjih obratih, transmission si daj cisto an speed, ker ne vpliva na koncno,preverjeno... suspension pa si nastavi nekak na sredino... ce mas zadni pogon,nastavi zadaj malo mehkejse amortizerje...

upam da ti bo ratalo ;)

Sej pontiac ni niti tolk švoh zgledou kr se tče engine-performance,sam mislm zdej da je vseen slabši...
o.k. bom probou še te nastavitve kot si mi jih ti napisal,če pa še potem ne bo šlo,bo šla pa igra v kanto
TNX ;)

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC Ne nov 28, 2004 10:36 pm

EJ SORI,ZMOTO SN SE... tisto "transmission" daj na acceleration, ne speed... ker to ne vpliva na koncno :lol:
Govoril sem...

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne nov 28, 2004 11:36 pm

Evo ga zlomka,sm iskal uno štecuno za performanc pa sm najdu še dve dirki skorej skupi in sm jih šel odpeljat na medium ...ža šalo,no poj sm šel pa še v mehanično pogledat če sm še kej pozabu nadgradit in nazaj grede proti uni skriti dirki(ta zafukanmu dragu)šel še eno dirko z enmu od unih kekcou k se po mestu furajo da sm si mal keša nabral(sicer ne prou velik)potem sm šel pa ponovno tisti drag race...in..hmm..jebemo,ma ni šans da bi zmagu :evil: :evil: :evil: :x :!:
Zame je ta špil končan. Na 48% ;) K.O. G.A. J.E.B.E...JUTR GRE U KANTO :!: :twisted:

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

Napisal/-a hitri in drzni Po nov 29, 2004 2:24 pm

nitro1 je napisal/-a:Zdej pa še men pomagejte...in sicer sm še zmeri pr 47%,najdu sm en skrit "drag" pa ga nikakor ne morm narest niti pod easy varijanto.
Vozim s Mico 3000 GT in v samem štartu še nekak ..je..tm proti sredini proge se pa vse konča ker uni k*urci samo začnejo naprej iz vseh strani lest in na koncu se mi daleč pred nos odpeljejo..
Na valarjih(dyno)sm ga že tolk prestavu da niti ne vem več kako je bil original nastavljen,tko da je samo skoz slabi,vsaj tako se avto obnaša :evil:
Največji ku*rac u špilu je pa da ni unih save prog da bi šel za eno dirko nazaj ko sm imel še Nissana(sm se pač zaje*bal k sm ga zamenjal za Pontiaca,pa še keša mi je zmanjkal)ker un avto je še najbolj letu :x
Pomoje da je že skrajni cajt da fuknem ta kurčou špil u kanto :evil: :evil: :evil: :!:

Vas kako pr men je blo isto sam da je men pr civicu se motor zjebal ZAMENI AVTO Predlagam na audia TT Ker je zakon pa ne takoj obupat mal poskusi :P
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Po nov 29, 2004 3:26 pm

Sej u garaži mam tud TT-ja sam je čist "stock" k ga mam za drifte,sam zdej je pa še drug problem ..k ne morm motorja stunat k sm vs dnar porabu za Pontiaca,tko da mam na računu samo neki čez 4500,rabu bi jih pa vsaj okol 15 -20.000 :cry:
Bom probou še na en drug način da ga enostavno preskočm pa z neta potegnem uno kodo za odklent al kva že,ker me res full zanimata Impreza pa Wide Body ;)

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po nov 29, 2004 3:52 pm

nitro1 je napisal/-a:Evo ga zlomka,sm iskal uno štecuno za performanc pa sm najdu še dve dirki skorej skupi in sm jih šel odpeljat na medium ...ža šalo,no poj sm šel pa še v mehanično pogledat če sm še kej pozabu nadgradit in nazaj grede proti uni skriti dirki(ta zafukanmu dragu)šel še eno dirko z enmu od unih kekcou k se po mestu furajo da sm si mal keša nabral(sicer ne prou velik)potem sm šel pa ponovno tisti drag race...in..hmm..jebemo,ma ni šans da bi zmagu :evil: :evil: :evil: :x :!:
Zame je ta špil končan. Na 48% ;) K.O. G.A. J.E.B.E...JUTR GRE U KANTO :!: :twisted:

mislim, da te j**e isti drag kot je mene (po autobanu, precej dolg - 40+ sekund)
sem mel sreco, ko sem bil malo pred ciljem tretji, da sta prva dva mela hkrati karambol :twisted: :P 8)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G Po nov 29, 2004 3:55 pm

evo neki za keš dobivat:
Enter this code at the Main Menu:
$1000 in career. RX-8 and Skyline in Quick Race: Left, Left, Right, Square, Square, Right, L1, R1
to sm prej na eni strani vidu, sam ne vem kaj je square pa L1, R1. a kdo ve?

PiCo
Nov uporabnik

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a PiCo Po nov 29, 2004 4:22 pm

To je za playstaion :D

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G Po nov 29, 2004 4:27 pm

:roll: zdj me je pa kr mal sram :oops: men se je pa res čudn zdel... kr ene tipke :D

Uporabniški avatar
péso
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a péso Po nov 29, 2004 4:34 pm

INSTALLing.... :woohoo
Slika

Uporabniški avatar
CePO
Novinec

Kraj: renkovci

Napisal/-a CePO Po nov 29, 2004 4:37 pm

Slika
to je pa moj avto po opravlenih cca. 17% :D
Zadnjič spremenil CePO, dne To nov 30, 2004 6:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Po nov 29, 2004 6:51 pm

dobek je napisal/-a:
nitro1 je napisal/-a:Evo ga zlomka,sm iskal uno štecuno za performanc pa sm najdu še dve dirki skorej skupi in sm jih šel odpeljat na medium ...ža šalo,no poj sm šel pa še v mehanično pogledat če sm še kej pozabu nadgradit in nazaj grede proti uni skriti dirki(ta zafukanmu dragu)šel še eno dirko z enmu od unih kekcou k se po mestu furajo da sm si mal keša nabral(sicer ne prou velik)potem sm šel pa ponovno tisti drag race...in..hmm..jebemo,ma ni šans da bi zmagu :evil: :evil: :evil: :x :!:

mislim, da te j**e isti drag kot je mene (po autobanu, precej dolg - 40+ sekund)
sem mel sreco, ko sem bil malo pred ciljem tretji, da sta prva dva mela hkrati karambol :twisted: :P 8)

Ja točn ta drag me jeb*e..avtocesta,promet k direkt vate zavija,pa še nabriti sotekmovalci...mater jim :twisted: :evil:
BTW; CePO,tvoj link ne dela..vsaj men ne vem kako drugim ;)

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

Napisal/-a hitri in drzni Po nov 29, 2004 7:40 pm

Mene je tud ta drag zaje.... Sam sen meu isto sreco kot dobek s TT :P :P :P :P
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Po nov 29, 2004 8:02 pm

No dobr je grem še jest se mal s TT-jem jeb..at,če bo kej ratal :cry: ;)

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Po nov 29, 2004 8:50 pm

Prekleta pokvarjena igra!!!!!!!!!!!1
Sm šel s Pontiacom v mehanično pa za tistih 4500 baxov nadgradu še tisto turbino k mi je manjkala,ker za TT-ja itak nism mel dnarja,pol pa na dirko in evo kva se zgodi...
...v 6. poskusu mi uspe pridt prvi na cilj in ko sm že zapeljal na ciljno črto je bil pred mano en kurčou taxi ki sm ga s strani samo oplazu,men pa napiše TOTAL in me fukne na zadnje mestso...ja mislm da neb človk popizdiu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :!:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po nov 29, 2004 9:02 pm

ma že kdo patch crackane igre za špilat preko neta? :twisted:
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov