fastfury; če si dobro prebral, imaš tam verzijo tako za tiste, ki imajo patch 0.3G gor in tiste, ki ga nimajo

fastfury je napisal/-a:Hm, mislim da rabim eno pojasnilo. In sicer je treba moghoče pr tem LFS kej nastavit, pa ne mislim na kšne setupe, skins - sem že nabavu ampak kar se stabilnosti tiče. Mislim na začetku je blo kul sem pomislu waw ful realistično pol sm pa ugotovu da so tuki glih obratna j***a k pr NFS Underground, kjer drži avto k svina-nerealno. Ampak tukaj je še slabš nobene veze z realnostjo mislim avto 120 konjev pa se na asfaltu vrti k da bi: 1.vozu po snegu ali
2. vozu formulo z gumami 135/75 R12
PROSIM ZA POJASNILO, sm še bil strpen sam pol k mi je avto obrnlo za 360 stopinj brez gasa pa brez da bi od prej imel kšno inercijo.... halo, ej!
Slide je napisal/-a:@WIzz, čez vikend jz nimam cajta...tak da bo že kdo naredu takrat server...
@jakaracman...pozabil si na Richard Burns Rally...res pa je da to niso cestne dirke...
Netkarz pa meni nekako ne sedejo avtomobili...razen mogoče minija in Ferrarija 360...hmmmm...no sej je kr vredu igra ja...maš prov...
![]()
Samo MG je porazen...ko daš gas nos znori naravnost...tretja vrti v prazno kljub šperi in slick valjarjem, ko pa zaviraš, pa zadek komaj nadzoruješ...ali so pa nastavitve tudi bolj slabe...ne vem...
Važno da je Grobnik v igri![]()
LP
jakaracman je napisal/-a:Slide je napisal/-a:@WIzz, čez vikend jz nimam cajta...tak da bo že kdo naredu takrat server...
@jakaracman...pozabil si na Richard Burns Rally...res pa je da to niso cestne dirke...
Netkarz pa meni nekako ne sedejo avtomobili...razen mogoče minija in Ferrarija 360...hmmmm...no sej je kr vredu igra ja...maš prov...
![]()
Samo MG je porazen...ko daš gas nos znori naravnost...tretja vrti v prazno kljub šperi in slick valjarjem, ko pa zaviraš, pa zadek komaj nadzoruješ...ali so pa nastavitve tudi bolj slabe...ne vem...
Važno da je Grobnik v igri![]()
LP
MG se zelo realno pelje. Pred leti sem peljal P405 in 406 ST (torej BTCC avto), pa je blo podobno. Tudi ibiza kit car se je podobnio peljala. j***.ga, prednji pogon. Je pa F360 zeeeelo realističen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov