igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
tonix
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a tonix Sr okt 27, 2004 7:27 pm

do 10ih najbrž

fastfury; če si dobro prebral, imaš tam verzijo tako za tiste, ki imajo patch 0.3G gor in tiste, ki ga nimajo ;) samo 1 vrstico nižje je treba gledat
Slika

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix Sr okt 27, 2004 9:18 pm

No ok, zdaj sem še jaz začel s tem špilom ;)

Pa bi prosil če mi lahko keri kake dobre nastavitve pošle :roll: da bom lahko malo hitreje :vrum

Hvala v naprej

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr okt 27, 2004 9:46 pm

Jutri verjetno prideta še Sultans of slides...Stratus in moja malenkost, če bo že mel kabl...jz pa skor ziher...Da se stari mački spet kej udarmo... :twisted:

LP, Drseči :twisted:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Če okt 28, 2004 7:23 pm

Hm, mislim da rabim eno pojasnilo. In sicer je treba moghoče pr tem LFS kej nastavit, pa ne mislim na kšne setupe, skins - sem že nabavu ampak kar se stabilnosti tiče. Mislim na začetku je blo kul sem pomislu waw ful realistično pol sm pa ugotovu da so tuki glih obratna j***a k pr NFS Underground, kjer drži avto k svina-nerealno. Ampak tukaj je še slabš nobene veze z realnostjo mislim avto 120 konjev pa se na asfaltu vrti k da bi: 1.vozu po snegu ali
2. vozu formulo z gumami 135/75 R12

PROSIM ZA POJASNILO, sm še bil strpen sam pol k mi je avto obrnlo za 360 stopinj brez gasa pa brez da bi od prej imel kšno inercijo.... halo, ej!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če okt 28, 2004 7:38 pm

Server je on...

Dejte pjebi no...gremo se mal ganjat...
igra: avtomobilizem.com
password: avtomobilizem
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če okt 28, 2004 7:45 pm

Slide a ju3 pa u soboto bo kj?
K nekateri mamo sam takt cs :cry:
:)

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če okt 28, 2004 9:01 pm

fastfury je napisal/-a:Hm, mislim da rabim eno pojasnilo. In sicer je treba moghoče pr tem LFS kej nastavit, pa ne mislim na kšne setupe, skins - sem že nabavu ampak kar se stabilnosti tiče. Mislim na začetku je blo kul sem pomislu waw ful realistično pol sm pa ugotovu da so tuki glih obratna j***a k pr NFS Underground, kjer drži avto k svina-nerealno. Ampak tukaj je še slabš nobene veze z realnostjo mislim avto 120 konjev pa se na asfaltu vrti k da bi: 1.vozu po snegu ali
2. vozu formulo z gumami 135/75 R12

PROSIM ZA POJASNILO, sm še bil strpen sam pol k mi je avto obrnlo za 360 stopinj brez gasa pa brez da bi od prej imel kšno inercijo.... halo, ej!

Ugibam, da ne uporabljaš volana?
Pa osnovni setupi so zanič ...
Sicer pa je LFS trenutno najbolj realističen (morda z izjemo Netkarja)
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če okt 28, 2004 9:06 pm

@WIzz, čez vikend jz nimam cajta...tak da bo že kdo naredu takrat server...

@jakaracman...pozabil si na Richard Burns Rally...res pa je da to niso cestne dirke...
Netkarz pa meni nekako ne sedejo avtomobili...razen mogoče minija in Ferrarija 360...hmmmm...no sej je kr vredu igra ja :noro ...maš prov... :lol:
Samo MG je porazen...ko daš gas nos znori naravnost...tretja vrti v prazno kljub šperi in slick valjarjem, ko pa zaviraš, pa zadek komaj nadzoruješ...ali so pa nastavitve tudi bolj slabe...ne vem...

Važno da je Grobnik v igri :twisted:

LP

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Če okt 28, 2004 9:43 pm

Ja očutek s tipkami je zanič. tko bom reku, v ovinku je dovolj da taknem tipko za gas in evo ti se že obrne za 360. Sej verjamem da je v realnosti "res" tko oz. niti ne k en avto k gre v ovink 70 km/h pa ima 120 konjev se verjetno ne bo obrnu če prtisneš gas do fula - bo začel drset ampak se ne bo kar obrnu skratka imaš možnost sproti korigirat napake. Pri lfs pa te možnosti sploh ni pritisneš tipko pa se vrti kot vrtavka - konec koncev ne rečem nč v realnosti je res tko, ampak pr F1 k ma 800 konjev ne pa pr enmu gt k jih ma 120 :!: :?: :!:

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Če okt 28, 2004 9:52 pm

Jaz sm mel iste probleme, pol sem pa začeu igrat z miško in je konkretna razlika. Tko da probi se navadit z miško. ;)
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če okt 28, 2004 9:57 pm

zj ste me pa sprovociral da bom sou po volan na podstresje k ma ze usaj 5 centi prahu gor=)
bomo pol vidl kdo bo zmagvau :twisted: :P

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če okt 28, 2004 9:59 pm

Kdo je pa Kr_en v igri? WIzz ti mogoče?

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Pe okt 29, 2004 7:46 am

Slide je napisal/-a:@WIzz, čez vikend jz nimam cajta...tak da bo že kdo naredu takrat server...

@jakaracman...pozabil si na Richard Burns Rally...res pa je da to niso cestne dirke...
Netkarz pa meni nekako ne sedejo avtomobili...razen mogoče minija in Ferrarija 360...hmmmm...no sej je kr vredu igra ja :noro ...maš prov... :lol:
Samo MG je porazen...ko daš gas nos znori naravnost...tretja vrti v prazno kljub šperi in slick valjarjem, ko pa zaviraš, pa zadek komaj nadzoruješ...ali so pa nastavitve tudi bolj slabe...ne vem...

LP

MG se zelo realno pelje. Pred leti sem peljal P405 in 406 ST (torej BTCC avto), pa je blo podobno. Tudi ibiza kit car se je podobnio peljala. j***.ga, prednji pogon. Je pa F360 zeeeelo realističen.
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe okt 29, 2004 9:45 am

jakaracman je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:@WIzz, čez vikend jz nimam cajta...tak da bo že kdo naredu takrat server...

LP

MG se zelo realno pelje. Pred leti sem peljal P405 in 406 ST (torej BTCC avto), pa je blo podobno. Tudi ibiza kit car se je podobnio peljala. j***.ga, prednji pogon. Je pa F360 zeeeelo realističen.

Potem je pa tak avto zeeeelo težko obdržat na cesti...sej zadek še gre lovit...ampak sprednji konc je pa nor, ko pohodiš...
Polne roke dela... :twisted:

LP

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe okt 29, 2004 1:37 pm

Včeri sem mel neke težave s kompom a ste furali kaj? Dans pa se pridružim takoj ko bo server up :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe okt 29, 2004 1:46 pm

SULTANS OF SLIDES ARE IN DA HAUS :twisted:

Slika
Slika
Slika
Slika

Se vidmo v pondelk al pa nedelo zvečer :twisted:

Ajd, Drseči

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Pe okt 29, 2004 2:01 pm

wau nice pictures slide :twisted:

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Pe okt 29, 2004 4:54 pm

Ja pol je... ga, sem že tolko krat reku da bom pljunu tistih 15k za volan in evo zdej kpravte, da je taka razlika bom šou kupit tist volan pa da vidmo pol. By the way me je še bolj razkurlo včjri k sm si tisti Netkar snel dol pa sm potem ugotovu, da deluje samo z volanom :evil: , al se motim :?:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Pe okt 29, 2004 5:20 pm

Ja sigurno je z volanom čist neki drugega ko pa s tipkovnico, jaz suicer nimam volana sem pa že vozo to igro na njega in je the best. :twisted:

Sita[R]acing
Nov uporabnik

Kraj: breg pri litiji

Napisal/-a Sita[R]acing Pe okt 29, 2004 5:47 pm

slide: dobre fotke :D pa get your ass back in da game soon :P
fastfury: mene je isto razkurl sam ene pol leta nazaj :twisted: prejtle sm pa vozu tale netkar in vtisi so še kr čeprov sm se prvih 20min skor skoz zaletavu pa ugotavlu zakaj je kr naenkrat volan postran :lol: :twisted: je pa kr kul... sam zej si morm grobnik al pa kej dol potegnt d vidmo ce dela :-P aja da noum off topic a bo dons ker srver naredu k men se neda cez noc pusat :shock: :oops: :P
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov