Vikking je napisal/-a:Predelava vozila stala 35.000,00 eur leta 2004.![]()
![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5049503&show=1
Ha ha! 35.000eur za predelave pa ima še vedno komaj nekaj čez 100 hp!

Vikking je napisal/-a:Predelava vozila stala 35.000,00 eur leta 2004.![]()
![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5049503&show=1
Predelava vozila stala 35.000,00 eur leta 2004
106 je napisal/-a:Predelava vozila stala 35.000,00 eur leta 2004
Totalno brez smisla ni skupaj narjen samo radio pa bi lahko kaki drugi bil jao ima ljudi posle rata
mr.ramo je napisal/-a:106 je napisal/-a:Predelava vozila stala 35.000,00 eur leta 2004
Totalno brez smisla ni skupaj narjen samo radio pa bi lahko kaki drugi bil jao ima ljudi posle rata
kaj je pa z radiem narobe
Bosti1904 je napisal/-a:Da ne bo kdo reko, da ga ni opral prej![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6201221&show=1
IcEm4n je napisal/-a:Vidm ja, da je zginla...
Drgač pa je bla tista nascar astra s kartonastimi spojlerji - za 20k €![]()
matija245 je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6212483&show=1
alfa romeo twins park
Avto je športne oblikie saj je namenjen za tuning. ima osvetljeno podvozje z plavo barvo, ter notranjost vozila je prav,tako osvetljena v plavi barvi. V avtu je tudi vgrajen bas z fršterkerom.
Na avtomobilu so vsi spojlerji prqagovi luči ter shark v ozadju avtomobila Homologirani.
Avto je vreden ogleda.Avtu je potekla registracija, je pa bil ravnokar naret tehnični pregleda, ki traja 6 mescev.
SpunkyRacer je napisal/-a:Take oglase bi bilo treba samo brisat, pa bi ljudje se malo bolj potrudili. Samo kaj ko bi potem bilo potem na avto.netu pol manj oglasov
gecco je napisal/-a:Najhuje je, ker take in podobne oglase pustijo na avto.net, ko sem pa jaz podal oglas z dolgim, natančnim in realnim opisom vozila (da me ne bi klicali z bedastimi vprašanji) so pa oglas skenslali. Šele po kar nekaj časa ko sem jih kontaktiral so oglas objavili z opravičilom, da jim računalnik avtomatsko blokira oglase, ki vsebujejo določene besede (ne spomnim se katera beseda je bila problem).
P.S.: Navkljub podrobnemu opisu stanja vozila in zgodovine vozila sem še vedno dobil goro butastih telefonskih klicov z vprašanji, na katere sem že vsa odgovoril v oglasu.
Daedalus je napisal/-a:Pa sej to ni res.Jaz slabo spisanega oglasa praktično ne pogledam, oz. sem zeloooo zbirčen, in se mi tudi ne da klicarit okoli in spraševat tisoč detajlov, ki bi jih (za moje pojme) res morali napisat v oglas. Potem pa vidiš super avto za svoj denar, si že ves navdušen, pokličeš, in zveš, da ima kup napak. WTF.
Kultura kupovanja in prodaje avtov je pri nas, tako kot marsikje drugje (npr. na cesti sami) porazna. Tisoče zavajanj, prikrivanj, nepismenosti, 0% vložka energije v spisanje oglasa (s katerim prodajaš avto za več mesečnih plač - halo?) in posledično skopo napisani, polni napak, pomanjkljivi, preveč opreme navedene, pa ne napišejo kilometrov, pa ne znajo niti kubikov noter vnest, pa seveda z CAPS LOCK zato da ja slišimo kako je BREZHIBEN...........LEPO OČUVAN..............REALNI KM..................SERVISIRAN, potem pa ugotoviš, da rabi motor najmanj generalko.
lancia hf je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Pa sej to ni res.Jaz slabo spisanega oglasa praktično ne pogledam, oz. sem zeloooo zbirčen, in se mi tudi ne da klicarit okoli in spraševat tisoč detajlov, ki bi jih (za moje pojme) res morali napisat v oglas. Potem pa vidiš super avto za svoj denar, si že ves navdušen, pokličeš, in zveš, da ima kup napak. WTF.
Kultura kupovanja in prodaje avtov je pri nas, tako kot marsikje drugje (npr. na cesti sami) porazna. Tisoče zavajanj, prikrivanj, nepismenosti, 0% vložka energije v spisanje oglasa (s katerim prodajaš avto za več mesečnih plač - halo?) in posledično skopo napisani, polni napak, pomanjkljivi, preveč opreme navedene, pa ne napišejo kilometrov, pa ne znajo niti kubikov noter vnest, pa seveda z CAPS LOCK zato da ja slišimo kako je BREZHIBEN...........LEPO OČUVAN..............REALNI KM..................SERVISIRAN, potem pa ugotoviš, da rabi motor najmanj generalko.
To prodajalci delajo izključno zaradi tebi podobno mislečih, saj se obnašajo kot bi kupovali napis in slike v oglasu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov