igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: smesni, zabavni ali neresnicni [avto.net]

Napisal/-a cruiser1 Če jun 14, 2012 5:21 am

Vikking je napisal/-a:Predelava vozila stala 35.000,00 eur leta 2004. :shock: :shock:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5049503&show=1

Ha ha! 35.000eur za predelave pa ima še vedno komaj nekaj čez 100 hp! :lol: Ampak važno, da ma zvočnike in lcd v prtljažniku :roll: . Pa to je res raketa! :rofl

Uporabniški avatar
bedolin
Novinec

Napisal/-a bedolin So jun 16, 2012 5:31 pm

Slika

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl So jun 16, 2012 6:27 pm

bedolin je napisal/-a:Slika

uff tega pa dostkrat srečam na kočevarki...grd za popizdit z unim grillom spredi. pa vidm da ma zdej celo feltne gor :D

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 So jun 16, 2012 6:30 pm

Predelava vozila stala 35.000,00 eur leta 2004

Totalno brez smisla ni skupaj narjen samo radio pa bi lahko kaki drugi bil jao ima ljudi posle rata :lol:

Bosti1904
Nov uporabnik

Napisal/-a Bosti1904 To jun 19, 2012 9:12 pm

Da ne bo kdo reko, da ga ni opral prej :D
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6201221&show=1

Slika
Sin ličarja

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo To jun 19, 2012 9:56 pm

106 je napisal/-a:

Totalno brez smisla ni skupaj narjen samo radio pa bi lahko kaki drugi bil jao ima ljudi posle rata :lol:

kaj je pa z radiem narobe :?:

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To jun 19, 2012 10:12 pm

mr.ramo je napisal/-a:
106 je napisal/-a:

kaj je pa z radiem narobe :?:

Mogoče je pa celo moj Alpine, ki je bil ukraden iz mole alfe pred 6-im leti ;) :mrgreen:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To jun 19, 2012 10:46 pm

Bosti1904 je napisal/-a:Da ne bo kdo reko, da ga ni opral prej :D
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6201221&show=1

Slika

Tole je pa pomojem prvi lastnik jeepa v sloveniji, ki prizna, da ga je vozil po terenu :lol: .

Ampak tablico je pa precej butasto namestil. Najbolje, da popolnoma zapre hladilnik :roll:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Uporabniški avatar
matija245
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a matija245 So jun 23, 2012 9:57 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6212483&show=1

alfa romeo twins park

Avto je športne oblikie saj je namenjen za tuning. ima osvetljeno podvozje z plavo barvo, ter notranjost vozila je prav,tako osvetljena v plavi barvi. V avtu je tudi vgrajen bas z fršterkerom.
Na avtomobilu so vsi spojlerji prqagovi luči ter shark v ozadju avtomobila Homologirani.
Avto je vreden ogleda.Avtu je potekla registracija, je pa bil ravnokar naret tehnični pregleda, ki traja 6 mescev.

Slika
Life is like a path we all have to walk.. i choose to live it in a fast lane.!

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- So jun 23, 2012 11:51 pm

IcEm4n je napisal/-a:Eni pa majo ideje:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6211820&show=1
Slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Slike ne vidim, oglas je pa izbrisan.
Si to mel tistro "spimpano" astro? :D

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jun 24, 2012 11:02 am

Vidm ja, da je zginla...

Drgač pa je bla tista nascar astra s kartonastimi spojlerji - za 20k € :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Napisal/-a dottore Ne jun 24, 2012 11:24 am

IcEm4n je napisal/-a:Vidm ja, da je zginla...

Drgač pa je bla tista nascar astra s kartonastimi spojlerji - za 20k € :lol: :lol:

http://imageshack.us/photo/my-images/151/nascarr.jpg/

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer To jun 26, 2012 9:15 am

matija245 je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6212483&show=1

alfa romeo twins park

Avto je športne oblikie saj je namenjen za tuning. ima osvetljeno podvozje z plavo barvo, ter notranjost vozila je prav,tako osvetljena v plavi barvi. V avtu je tudi vgrajen bas z fršterkerom.
Na avtomobilu so vsi spojlerji prqagovi luči ter shark v ozadju avtomobila Homologirani.
Avto je vreden ogleda.Avtu je potekla registracija, je pa bil ravnokar naret tehnični pregleda, ki traja 6 mescev.

Joj prejoj, pa kje se najdejo še taki, ki se niti malo ne potrudijo napisat pravilno oglasa! Take oglase bi bilo treba samo brisat, pa bi ljudje se malo bolj potrudili. Samo kaj ko bi potem bilo potem na avto.netu pol manj oglasov :roll:
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To jun 26, 2012 9:20 am

Najhuje je, ker take in podobne oglase pustijo na avto.net, ko sem pa jaz podal oglas z dolgim, natančnim in realnim opisom vozila (da me ne bi klicali z bedastimi vprašanji) so pa oglas skenslali. Šele po kar nekaj časa ko sem jih kontaktiral so oglas objavili z opravičilom, da jim računalnik avtomatsko blokira oglase, ki vsebujejo določene besede (ne spomnim se katera beseda je bila problem).

P.S.: Navkljub podrobnemu opisu stanja vozila in zgodovine vozila sem še vedno dobil goro butastih telefonskih klicov z vprašanji, na katere sem že vsa odgovoril v oglasu.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To jun 26, 2012 9:46 am

SpunkyRacer je napisal/-a:Take oglase bi bilo treba samo brisat, pa bi ljudje se malo bolj potrudili. Samo kaj ko bi potem bilo potem na avto.netu pol manj oglasov :roll:

Morda pa to sploh nebi bilo slabo.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To jun 26, 2012 10:22 am

gecco je napisal/-a:Najhuje je, ker take in podobne oglase pustijo na avto.net, ko sem pa jaz podal oglas z dolgim, natančnim in realnim opisom vozila (da me ne bi klicali z bedastimi vprašanji) so pa oglas skenslali. Šele po kar nekaj časa ko sem jih kontaktiral so oglas objavili z opravičilom, da jim računalnik avtomatsko blokira oglase, ki vsebujejo določene besede (ne spomnim se katera beseda je bila problem).

P.S.: Navkljub podrobnemu opisu stanja vozila in zgodovine vozila sem še vedno dobil goro butastih telefonskih klicov z vprašanji, na katere sem že vsa odgovoril v oglasu.

Pa sej to ni res. :huh: Jaz slabo spisanega oglasa praktično ne pogledam, oz. sem zeloooo zbirčen, in se mi tudi ne da klicarit okoli in spraševat tisoč detajlov, ki bi jih (za moje pojme) res morali napisat v oglas. Potem pa vidiš super avto za svoj denar, si že ves navdušen, pokličeš, in zveš, da ima kup napak. WTF.

Kultura kupovanja in prodaje avtov je pri nas, tako kot marsikje drugje (npr. na cesti sami) porazna. Tisoče zavajanj, prikrivanj, nepismenosti, 0% vložka energije v spisanje oglasa (s katerim prodajaš avto za več mesečnih plač - halo?) in posledično skopo napisani, polni napak, pomanjkljivi, preveč opreme navedene, pa ne napišejo kilometrov, pa ne znajo niti kubikov noter vnest, pa seveda z CAPS LOCK zato da ja slišimo kako je BREZHIBEN...........LEPO OČUVAN..............REALNI KM..................SERVISIRAN, potem pa ugotoviš, da rabi motor najmanj generalko.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To jun 26, 2012 4:10 pm

Daedalus je napisal/-a:Pa sej to ni res. :huh: Jaz slabo spisanega oglasa praktično ne pogledam, oz. sem zeloooo zbirčen, in se mi tudi ne da klicarit okoli in spraševat tisoč detajlov, ki bi jih (za moje pojme) res morali napisat v oglas. Potem pa vidiš super avto za svoj denar, si že ves navdušen, pokličeš, in zveš, da ima kup napak. WTF.

Kultura kupovanja in prodaje avtov je pri nas, tako kot marsikje drugje (npr. na cesti sami) porazna. Tisoče zavajanj, prikrivanj, nepismenosti, 0% vložka energije v spisanje oglasa (s katerim prodajaš avto za več mesečnih plač - halo?) in posledično skopo napisani, polni napak, pomanjkljivi, preveč opreme navedene, pa ne napišejo kilometrov, pa ne znajo niti kubikov noter vnest, pa seveda z CAPS LOCK zato da ja slišimo kako je BREZHIBEN...........LEPO OČUVAN..............REALNI KM..................SERVISIRAN, potem pa ugotoviš, da rabi motor najmanj generalko.

To prodajalci delajo izključno zaradi tebi podobno mislečih, saj se obnašajo kot bi kupovali napis in slike v oglasu.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To jun 26, 2012 4:13 pm

lancia hf je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:Pa sej to ni res. :huh: Jaz slabo spisanega oglasa praktično ne pogledam, oz. sem zeloooo zbirčen, in se mi tudi ne da klicarit okoli in spraševat tisoč detajlov, ki bi jih (za moje pojme) res morali napisat v oglas. Potem pa vidiš super avto za svoj denar, si že ves navdušen, pokličeš, in zveš, da ima kup napak. WTF.

To prodajalci delajo izključno zaradi tebi podobno mislečih, saj se obnašajo kot bi kupovali napis in slike v oglasu.

Hočeš reči, da je iskrenost in fer odnos do potencialnih kupcev bedarija, in da stranka (z denarjem v žepu) nima prav? Ali mi mogoče sarkazem detektor ne deluje? :)

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo To jun 26, 2012 7:50 pm

Slabo napisan oglas gor ali dol, če kupuješ avto ga pregledaš, ravnotako pregledaš tiste oglase brez slike. Sicer čisto zadnje in kot zadnje upanje...

Drugače pa, 100 ljudi, 100 čudi, kajne? ;)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov