DePalmo je napisal/-a:Slabo napisan oglas gor ali dol, če kupuješ avto ga pregledaš, ravnotako pregledaš tiste oglase brez slike. Sicer čisto zadnje in kot zadnje upanje...
Drugače pa, 100 ljudi, 100 čudi, kajne?
Pregledam tudi oglase, ki so slabo spisani, saj šele takrat ugotovim, da so takšni.

Potrpežljivost je itak mati modrost. Če se z nakupom ne mudi, sem definitivno zbirčen. Nenazadnje se itak večina avtov prodaja na drugem koncu Slovenije, torej bi naj za vsakih par zmazkov strošil 20€+ bencina?

Saj, še vedno je večina takih, ki niso zbirčni, in tako laufa takšna kultura prodaje še naprej (prodajalec je kralj in postavlja pogoje, po možnosti tudi oderuško ceno, avto je kanta in je 200km daleč, pridi si ga pogledat in ugotavljaj napake; če boš pa ful priden, pa mi še čeveljce zloščil ko ga prideš kupit, pa ti povem po telefonu, da na avtu ne dela nič; aja, pa plačaš 500€ ekstra če ga ne prideš pogledat v roku dveh ur; in če boš probal zbit ceno za več kot 50€, plačaš še 500€ ekstra; karikiram, seveda). Če ste s tem sprijaznjeni, OK, vendar če se vam to zdi PRAVI način, potem pa res nevem...morda pa sem samo med redkimi, ki ne mara viset po telefonih in se vozakat okoli na "zmenke na slepo".