Bago je napisal/-a:pač, "baba čula baba rekla".
Bago je napisal/-a: In TT ni očetov, temveč mamino darilce zame :D
.com je napisal/-a:Bago je napisal/-a: In TT ni očetov, temveč mamino darilce zame :D
hahahahahaha...še en izmed mnogih sinčkov bogatunčkov ki mu je mami/oči kupila/kupil avto...
![]()
![]()
![]()
you made my day...seriously...![]()
![]()
Bago je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Bago je napisal/-a:pač, "baba čula baba rekla".
In to reče človek, ki je v drugi temi trdil, da se lahko TT od fotra kosa s 500-konjsko S4-ko
Btw, če si v celoti prebral moj citat v prvem postu na tejle strani, bi videl, da je trem različnim ljudem zvilo ojnice, ne samo enemu... In v drugi temi nisem tega trdil, temveč to, da je 10 sekund nekoliko preveč za S4. Prej kakšnih 8, mogoče 7.
Bago je napisal/-a:S tem postom se pozdravljam s foruma in želim srečo tistih, ki imajo nekaj pameti v glavi.
Bago je napisal/-a:HPF je napisal/-a:Za forum vsi vejo da je v k*rcu, prav zaradi takih ko si ti, ko nekaj pametujejo v 3 dni. Naslov teme je smesni, zabavni ali neresnicni [avto.net], ne da ti tu smetiš o TIP cevi.
Prav vidi se kak si zmišljuješ, v eni temi je TT tvoj, v drugi od očeta, zaj je od mame za tebe, na koncu bo pa menda od soseda. In ja, mama bo svojemu sinčku za katerega si ne želi da se mu kaj zgodi kupla 225 konjskega TTja. Tudi o MLu 500 si si zmislil in ti to veš.
Lepo se pozdravljaj s foruma, pa pridi nazaj ko boš malo odrasto v glavi.
Se nisem mogel vzdržati še enega odgovora;
Priznam, glede tega, da mi ga je mamica kupila sem se zlagal, zato da bi vas provociralV resnici sem jaz odštel nekaj manj kot polovico svojega (!) denarja zanj, ostalo je primaknil oče.
Glede ML se lahko kar tolažiš, jaz že vem kaj je res in kaj ne, in v tem primeru pa te moram razočarati, ker dejansko ga ima. Ampak njej noben ni rekel očkova hčerkica, se je vsem zdelo normalno. Zgleda da tisti, ki menite da to ni (foušija), ste pač v manjšini.
Pa lp,
To temo bom še čekiral, za slučaj če bo potreben kakšen odgovor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov