igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po feb 16, 2004 1:26 pm

http://www.petitiononline.com/EMA04/petition.html Tle pejte podpisat peticijo da nardimo malo kažina miši in televiziji!! :twisted: :/:o:/

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Re: EMA 2004 - S.R.A.M.O.T.A !!!!!

Napisal/-a KMX Po feb 16, 2004 1:41 pm

Galantfrik je napisal/-a::ue Sej ne vem, če tole glih sem spada, ampak tale zmagovalna pesem je bila meni osebno prav NAJSLABŠA OD VSEH!!!!! :evil:
Jst res ne vem kam to pelje... Kaj pa vi pravte? :g:
Nč, grem jst bruhat

mal sm pozn sam to pelje , da letos tudi na zaključni večer nabomo prišli :evil: :twisted: :twisted:
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po feb 16, 2004 1:47 pm

Kje spremenim državljanstvo?

Ko sm to bral, sm skor crku od smeha... Še najbolj originalna izjava - Miša Molk=Mumija stara :D LOL

Sicr pa pod kritiko vse skupej.

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Po feb 16, 2004 2:47 pm

No sploh ne vem zakaj se tak zgražate, kaj je JE in bo :? :? :? :? :? :? :? :?

Meni ni bila nobena skladba nič kaj bogve.....
Mogoče med finalisti Alya

Samo če bi pa Rožmarinke zmagale, te pa NACIONALNA SRAMOTA :/:o:/

Čeprav na EMI vedno bol "čudne" muzike izbirajo samo one :? :? :? :? :? :?

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Po feb 16, 2004 2:51 pm

BaSe je napisal/-a:Samo če bi pa Rožmarinke zmagale, te pa NACIONALNA SRAMOTA :/:o:/
Čeprav na EMI vedno bol "čudne" muzike izbirajo samo one :? :? :? :? :? :?

:con :wink:

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Po feb 16, 2004 6:53 pm

maky je napisal/-a:misice so pa še bolj sfaljene....
ok rebeka je še nekako bla ostale pa... 17 letnice v srednjih šolah ob nedeljah zjutraj zgledajo boljše... se mi zdi da vedno najslabšo izberejo....

Stem,da se že nekaj časa pred finalom ve katera bo izbrana :8

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Po feb 16, 2004 7:21 pm

Skull23 je napisal/-a:http://www.petitiononline.com/EMA04/petition.html Tle pejte podpisat peticijo da nardimo malo kažina miši in televiziji!! :twisted: :/:o:/

Evo - sem podpisal peticijo :lol:
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Po feb 16, 2004 7:23 pm

Platin=Sonny in Cher.
Oz. en seljak, ki je prodajal/pekel burek in se je odločil it pet na emo in zgrešena kombinacija Cherinh in Celininih (dion) genov
Let there be rock!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po feb 16, 2004 7:32 pm

Ah ne sekirajte se. Sej zdej bomo itaq tako slabi, da nas drugo leto en bo in bo vse cool.

Uporabniški avatar
zelen00ka
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a zelen00ka Po feb 16, 2004 8:17 pm

evo se eno zensko mnenje ....stara koka oz. zelo postarano deluje v mini krilcu jaaa vaaalda nooooo dej komad je pa se bl beden k una pesmca k se jo ucijo v vrtcu jaz sem mala rozica :-P skratka bedn komad se bl bedna izvajalca un tipo pa k fegi deluje hehe res full napredujemo! jz sm navijala za rozmarinke eh sej bo se bomo pa loh smejal kako se bosta zjokala gor na odru ...ker ta pesem je samo cmizdrenje nic drugega!
wroooom wroooom

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Po feb 16, 2004 8:31 pm

BTW: Pevka je lansko leto dopolnila 30 let :shock: Informacija iz prve roke...
Jaz ji nikoli ne bi dal manj kot 40 let :shock:
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po feb 16, 2004 8:45 pm

Podpisal...
Glede EME: SRAMOTA!!!
1. Kiks: Nekaj časa je blo v časopisih, da je Miša nadlegovala pevca pri, glej no glej, PLATIN. Čez nekaj časa se je pa govorilo, da ima nekoga iz evro komisije ali neki takega (ne vem točno).
2. Kiks: Natalija ni dobila niti ENEGA glasu od žirije. Komisija je že vedla zakaj. Na televotingu je bilo itaq jasno, da bo zmagala torej bi jo kakršnakoli točka od "strokovne" žirije takoj porinila na finale kjer bi zmagala (pomoje bi Miša prej sabotirala Telekom, kar je očitno njena navada (glej 3. kiks))
3. Kiks: Na telefonskem glasovanju mi ni hotelo sprejeti (zasedeno) ne Alye, nato ko sem obupal pa iz principa še Rožmarinke. In nato kliče mami za Platin ("ah onadva sta še najboljša od finalistov") jo pa takoj sprejme... Taki problemi so znani že od prej (da se je dalo klicati le za tistega, ki je nato zmagal).
4. Kiks: Se navazuje na prvega. Na koncu se Miša kar ni hotela rokovati z pevcem iz PLATINA, no na koncu se je. Skratka ful se je sumljivo obnašala.

O Miši osebno se pa ne splača izgubljat besed...
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po feb 16, 2004 9:00 pm

Moja draga pa pravi, da je tale Platinasta suhoba izjavila, da se bo naga slikala za Playboy, če zmagata. Bomo vidl... če bo sploh kej za videt. :roll:

Če bi Natalija dala tko izjavo, bi sigurn dobila tud od žirije 12 pik! :twisted:

Drugač pa itak mislm, da bi mogla res zamgat al Alja al pa un en pocukran dečko z rokerskim bandom. K take zadeve palijo na Eurosongu. Bodte veseli, da ni un ata zmagu "Oj, Ženske, ženske" al kaj je že mel za en komad. O Mišiki ne bi sploh govoru, ma že tok "stylinga" na seb narjenga, da bo počas mogla ustnce pa zategneno kožo dat homologirat...Pa Airbag-e ma tud za par col večje, kot jih je mela v standardni opremi. Pozitivna stran (morda): Tokrat ni zmagal dekolte, kljub temu da je blo kar nekaj takih favoritov. Pač je bla minika bl po godu ljudem letos. :wink:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po feb 16, 2004 9:28 pm

MAre9mm :EE

To o playboyu sem tudi js slišal, sam kaj ki je grda ko svinja brdavičarka, kaj pa skriva pod obleko si ne upam niti predstavljat... :noro

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po feb 16, 2004 9:33 pm

Jest upam da bomo zadnji, nevem od ke teh 30k glasov za te dve grdobe svinjske.

Kva je z slovenci pišuka materna, piška je grda ko zmaj.

Ma prov klicov sm na tisto številko za tisto "wanabe" Shakiro k je fajn migala

Ce bi vijoline zmagale bi se blo mejbi bi bli nek na sredin

Sramota za slovenijo
Slika Slika

Uporabniški avatar
zelen00ka
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a zelen00ka Po feb 16, 2004 9:41 pm

hehehe jao no se zdej ne morm verjet da sta ona2 zmagala aja baje sta mal pojokcala da mata ze plate za evropski trg v prodaji in ce ne zmagata da bo bad ....pa kaj mene to briga GROZNA STA una koka pa sploh! :roll:
wroooom wroooom

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Po feb 16, 2004 10:30 pm

Še sreča d anisem gledal tega. Je pa zdaj toliko bolj zabavno brati to debato. :har

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky Po feb 16, 2004 10:37 pm

Dej dej dej,na koncu boste pa vsi celo poletje nabijal komad v avtomobilih :lol: :lol:
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po feb 16, 2004 11:11 pm

Nixxon je napisal/-a:Še moje mnenje:
Tko pa pošiljamo enga čudnga tipa in babo, ki spominja, kot da je iz Pink TV padla. Mene še najbolj spominja na kkšno Jelano Karlevšo :huh: al pa Ceco.
Čeprov komad ni napačen.

Eh, da nam bi vsaj kakšna pevka zgledala kot Jelena Karleuša al pa Ceca. U bistvu, če zraste za ene 20 centimetrov, bo mogoče Alya kdaj vsaj prbližn tko zgledala... Poj bi vsaj res loh rekl, da jih pošiljamo zarad izgleda. Komad pa v primerjavi z enimi res ni bil tok napačen.

Nixxon je napisal/-a:Še moje mnenje:
Zmagat bi mogla Natalija. Mogoče ni njen najboljši komad, pa vseen. Kdaj smo pa še poslal najboljši komad. :lol:

Sorry, tud s tem se ne strinjam. Komad je bil totalno beden, ne vem a sem bol čakal na tej prireditvi al na predizboru da ji bo pol obleke stran padel, skratka zdej, k so Američani mel Janet pa Justina, sem sam čaku, da bo un "kao gangsta raper" z rutko zaplesal eno pirueto mimo Natalije in ji odtrgal tisti dve krpici, ki sta komaj držali njene Airbage.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov