igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Če feb 19, 2004 5:11 pm

Nebivedu,a zdaj se pa ne morš ustavit?Jaz sem slišal kar nekaj takih scary zgodbic
ampak se mi zdi vse skupaj bol tak tak....
Po moje za vse obstaja logična razlaga,če ni vse skupaj napihnjeno.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 5:12 pm

Jap. Bilo je na TV, ker se to ni zgodil sam meni ampak še ene desetim ljudem takrat.

LP
Nebivedu

P.S. Eni so potem še govoril, da je imel tip totalno razsuto desno stran face in da ko se je obrnu proti njim, so oni pogledal stran, ker jim je slabo ratal in takrat je zginu - ga ni bilo več u avtu.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 5:18 pm

alexM je napisal/-a:Jaz sem slišal kar nekaj takih scary zgodbic ampak se mi zdi vse skupaj bol tak tak....

Jst upam, da je za vse kaka logična razlaga - sam jst je ne vidim, če pa jo kdo vidi nej mi pa pove - priznam, da nimam vedno prav in da se motim. Upam, da se tut zdej motim, samo dokler ni neke prave logične razlage, bom jst kr verjel v duhove, ker sem videl na lastne oči.

LP
Nebivedu

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Če feb 19, 2004 5:22 pm

nebivedu je napisal/-a:
alexM je napisal/-a:Jaz sem slišal kar nekaj takih scary zgodbic ampak se mi zdi vse skupaj bol tak tak....

Jst upam, da je za vse kaka logična razlaga - sam jst je ne vidim, če pa jo kdo vidi nej mi pa pove - priznam, da nimam vedno prav in da se motim. Upam, da se tut zdej motim, samo dokler ni neke prave logične razlage, bom jst kr verjel v duhove, ker sem videl na lastne oči.

LP
Nebivedu

Težko je verjet,če nisi doživel.Jaz še nisem.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 5:24 pm

Bod srečen - zarad tega sva se skor z mojo žensko razšla - ker je ona težila, da to ni nikoli res in da je to nemogoče in da si zmišljujem, pol se je pa njej zgodil, je pa čist tih bla cel teden, pa me čudn gledala, k sm se ji smejal.

LP
Nebivedu

J.Blaze
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a J.Blaze Če feb 19, 2004 5:28 pm

jz tut verjamem sm že prej razložu zakaj, zdej pa še teb nebivedu počas nasedam, sam tole je prov scary shit, vsak je imel že kšno izkušnjo ene so bl krute druge mn jz sam vem da v to močno verjamem, kako pa veš da se je še desetim to zgodil???
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
GIA
Novinec

Napisal/-a GIA Če feb 19, 2004 5:32 pm

jst čist vrjamem v take in drugačne scary zgodbice...takih je full velik...
naprimer pravjo,da če se ob polnoči s svečo pred ogledalo postavš,vidš sebe v starih letih...tega nism probala,kr se ne upam.
Prjatlca mi je pa govorila,da so s kolegi klical duhove in se ji je postr zažgal..
sicer ji ne vrjamm,ampak k men je prletela objokana in zelena v faco...kaj vem..
svet je čudn in povn skrivnosti... :shock:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 5:32 pm

V oddaji so omenil, pa še trije iz krškega, k jih poznam na videz so mel tut tako srečanje. Pa še za par cest vem, kjer se je podobno dogajal.

GIA jst sm mel kolegico, k jo je kap zadela, k je šla hudiča klicat pred ogledalo, da bi ga vidla kakšen je. Od takrat naprej je v Soči(bolnica, kjer oskrbujejo nebogljene) - leži in vegetira. Noben ne ve kaj je takrat vidla v ogledalu.

Evo zdej bom pa nehu, ker drugač boste jutr neurejeni k se ne boste upal pogledat u špegu - jst se nism že par let - pa ne zarad strahu. He he. Bomo jutr naprej - zdej pa domov iz službe.

LP
Nebivedu
Zadnjič spremenil nebivedu, dne Če feb 19, 2004 5:39 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če feb 19, 2004 5:51 pm

Uf mater dober da nisem dam doma :D
Vem še za eno "foro".
Recimo poniči se postaviš pred špegel pa trikrat naglas rečeš "črna dama prikaži se" in pol naj bi se v špeglu prikazala neka podoba :shock: :shock: :shock:
Nisem probal in tudi ne bom ker......preprosto strah me je pa če je res al ni.
NEDA MI SRCE JUNAČKO (al neki takega) :P :-P

PS: zdej eno pesemco za pogum vrtim ker drugače me bo konc od straha :D

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če feb 19, 2004 5:57 pm

McLaren je napisal/-a:PS: zdej eno pesemco za pogum vrtim ker drugače me bo konc od straha :D

cop killeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!! :har :har :har :har :har :har :har :har
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če feb 19, 2004 8:20 pm

nebivedu je napisal/-a:Enkrat med vožnjo iz Krškega proti Novem mestu vidim ob cesti štoparja in mu ustavim. Peljal sem ga že ene 5 minut, pol pa tip mene vpraša, če ga vidim, jst njemu - seveda sej sediš tuki zraven - pa on prjav men nazaj - veš ti si prvi, ki me vidi, pa že dolgo časa štopam tukaj - pred neki časa sm se tuki zaletu. Men nč jasn, in si prižgem cigaret, pogledam proti sovozniku in njega ni blo več tm - zginu ni ga blo več u avtu.
In sem mal cajtnge za nazaj pregledal - točno na tistem delu, kjer sem pobral tega štoparja se je tip ubil par tednov nazaj z avtom, k je prehiteval.

LP
Nebivedu

Jst tut skos bl razmišljam o trancendenci. Sem bral en romanček z izredno podobno zgodbo. Ženska doživi hudo prometno nesrečo in je zato v globoki komi. Po dolgem času njena mtka da njeno stanovanje nekemu moškemu v najem. Tip se enkrat tušira in iz omare zasliši petje. Pogleda in vidi žensko, ki mu reče, da bo težko verjel, toda on je edini, ki jo opazi. Ženska je bil duh tiste, ki je ležala v komi. Tip in ženska (ki jo vidi samo ta tip) se spoprijateljita in se zelo navežeta drug na drugega (imata platonsko razmerje), ko se njena mt odloči, da jo bo odklopila. Tip iz bolnce ugrabi njemo telo in ga odpelje v poželsko vilo, kjer pa ju izsledi star detektiv. Tipu obljubi, da mu ne bo ničesar naredil, če mu pove svoj motiv. Telo vrnejo v bolnco, tip pa duh gresta pa nazaj domov. Enkrat pa ženska začne izginjati. Tip ve teden sedi v sobi in joka, ko k njemu vdre njegov prijatelj in pove, da se je ženska začela prebujati. Tip gre v bolnco in skos sedi pr njej in k ženska spregovori, ga vpraša, kdo je in zakaj sedi pri njej. Tip jo nagovori z istimi besedami, s katerimi je ona njega nagovorila v kopalnici in tu se zgodba konča.
V glavnem, kaj sem hotel povedati. Velikokrat se sprašujem, kaj bo po smrti. Ali res obstajajo nebesa in pekel, ali reinkrniramo, ali se moje misli skoncentrirajo v neko zgoščenino, ki potuje po svetu, ali je v bližini mojega trupla, ali v bližini mesta, kjer sem umrl, ali zaspim in sanjam, ali pa, če preprosto zaspim in se pozabim.
Moje glavno vprašanje je, kaj se zgodi z mojim razmišljanjem, ali bo po smrti še obstajalo.
Zato mi je nebivedujeva zgodba še toliko bolj zanimiva, ker je imel nek človek dejansko tako izkušnjo. Zanima me, po kakšnem kluču so ti ljudje, ki lahko vidijo duha izbrani. Ne vem, nebivebu, a si meu pred to "dogodivščino" kakšno izkušnjo, ki bi lahko botrovala temu, da si ti lahko videl tega fanta, drugi ga pa niso mogli.?
Pa tut k sm biu mejhn, sm po TVju gledu eno oddajo, k en tip razlaga zgodbo, k se pele pa pobere nemega štoparja, ki ga pelje na kraj, kjer se je prevrnil šolski avtobus. Tip pokliče policaje in eden izmed metvih je bil tudi ta fant.
Ne vem no, ampak ta tema o smrti in posmrtnosti me zelo zanima in če ima še kdo kakšno izkušnjo, bi bil zelo vesel, če bi mi jo zaupal.

Uf, kako sm se razpisu. :)
Lp,
Darwin
Licet volare si in tergo aquilae volat.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če feb 19, 2004 8:30 pm

McLaren je napisal/-a:Uf mater dober da nisem dam doma :D
Vem še za eno "foro".
Recimo poniči se postaviš pred špegel pa trikrat naglas rečeš "črna dama prikaži se" in pol naj bi se v špeglu prikazala neka podoba :shock: :shock: :shock:
Nisem probal in tudi ne bom ker......preprosto strah me je pa če je res al ni.
NEDA MI SRCE JUNAČKO (al neki takega) :P :-P

PS: zdej eno pesemco za pogum vrtim ker drugače me bo konc od straha :D

Sm prejšn post začel pisat, k sta bli šele dve strani, pol sm šou pa vmes mal vn.

Dele k tele "fore" berem, mi je pulz ful narasu.
Po naravi sm bl tak človk, k se hitr prestraš, pa po vsaki najbl mili grozljivki ne more spat.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Če feb 19, 2004 8:34 pm

To je ful dora tema za debatirat!

Jst enkrat ko sm bu majhn sm bu u sobi z enim frendom in sm mel vrata odprta. Ko sm pogledu za trenutek proti vratom u tla sm vidu čevlje ki hodijo, kukr da bi en hodu tam, ampak samo za trenutek. Full sm se ustrašu.

LP
The MAN

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Če feb 19, 2004 8:37 pm

Ja to je pa res zanimivo branje. Sicer sem še vedno v dvomih, ampak za brat je pa vredu. Zdej pa še eno grozljivko pogledat (The Ring), potem pa spat. 8)

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če feb 19, 2004 8:52 pm

nebivedu je napisal/-a:Enkrat med vožnjo iz Krškega proti Novem mestu...

Kje točno, da grem preveriti? :P
Ne resno: Tut mamti je mela eno izkušnjo. Ko ji je stara mama umrla in so jo pokopala je bila na pokopališču sta bila z mojo staro mamo doma v kuhinji. Pa je nekdo odprl vrata in šel po stopnicah do podstrešja. Sta slišali korake. Ko sta šla za nim in gledat kdo je ni bilo nikogar. Kar utihnilo je vse... Skratka verjamem v to.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Če feb 19, 2004 8:54 pm

Ja The Ring mi je ena najboljših filmov ki so bazirani na tej psihotski grozljivki. Pred parimi dnevi sm pa gledu Gothika in je ZAKON! Res zelo dobr film in priporočam ogled! Lahko se ga pa pobere iz E-mule in verjetno tudi Toretna.

Lahko pa tud nardim CD in dam komu iz LJ če prow želi. :wink:
The MAN

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če feb 19, 2004 8:57 pm

GIA je napisal/-a:naprimer pravjo,da če se ob polnoči s svečo pred ogledalo postavš,vidš sebe v starih letih...tega nism probala,kr se ne upam.

Joj kolk bi probal pa si ne upam... :oops: Res ej včasih ko pogledam pomoči v ogledalo (ga mam nasproti postelje na vratih omare) me kar zmrazi. Pa me mejte za otroka ampak o ogledalih je ful enih zgodb. Pa, da vidiš hudiča pa kot je nekdo rekel, da moraš trikrat priklicat črno damo (hm saj morda je pa to kakšna huda ženska :roll: ). Pomoje bo odstranil ta špegu ej...
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Če feb 19, 2004 8:58 pm

Ja je huda tema ja :)
Mene tud zaniam kaj je po smrti. Ko umreš a se spet zavedaš tako kot sedaj, v katero časovno obdobje te bo vrglo (letnca) itd.

Glede na temo duhovi:
Sem prebral da lahko le določeni ljudje vidijo duhove. Kot da imajo neke "sprejemnike" ki to zaznajo (vbistvu kot radijski sprejemnik). Vidijo jih pa tam, kjer se je kaj groznega zgodilo. (Bojišča, nesreče itd.)
Ajde :)

PS: kje je zdej tista pesmca ki sem jo prej poslušal :P :D

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če feb 19, 2004 9:00 pm

McLaren je napisal/-a:Glede na temo duhovi:
Sem prebral da lahko le določeni ljudje vidijo duhove. Kot da imajo neke "sprejemnike" ki to zaznajo (vbistvu kot radijski sprejemnik). Vidijo jih pa tam, kjer se je kaj groznega zgodilo. (Bojišča, nesreče itd.)

ja samo posebni ljudje z preveliko domišljio...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Če feb 19, 2004 9:04 pm

maky je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Glede na temo duhovi:

ja samo posebni ljudje z preveliko domišljio...

Sej če ne verjameš je tvoja odločitev. Jst sem prebral in sem samo delil z drugimi
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov