alexM je napisal/-a:Jaz sem slišal kar nekaj takih scary zgodbic ampak se mi zdi vse skupaj bol tak tak....
Po moje za vse obstaja logična razlaga,če ni vse skupaj napihnjeno.
nebivedu je napisal/-a:alexM je napisal/-a:Jaz sem slišal kar nekaj takih scary zgodbic ampak se mi zdi vse skupaj bol tak tak....
Po moje za vse obstaja logična razlaga,če ni vse skupaj napihnjeno.
Jst upam, da je za vse kaka logična razlaga - sam jst je ne vidim, če pa jo kdo vidi nej mi pa pove - priznam, da nimam vedno prav in da se motim. Upam, da se tut zdej motim, samo dokler ni neke prave logične razlage, bom jst kr verjel v duhove, ker sem videl na lastne oči.
LP
Nebivedu
nebivedu je napisal/-a:Enkrat med vožnjo iz Krškega proti Novem mestu vidim ob cesti štoparja in mu ustavim. Peljal sem ga že ene 5 minut, pol pa tip mene vpraša, če ga vidim, jst njemu - seveda sej sediš tuki zraven - pa on prjav men nazaj - veš ti si prvi, ki me vidi, pa že dolgo časa štopam tukaj - pred neki časa sm se tuki zaletu. Men nč jasn, in si prižgem cigaret, pogledam proti sovozniku in njega ni blo več tm - zginu ni ga blo več u avtu.
In sem mal cajtnge za nazaj pregledal - točno na tistem delu, kjer sem pobral tega štoparja se je tip ubil par tednov nazaj z avtom, k je prehiteval.
LP
Nebivedu
McLaren je napisal/-a:Uf mater dober da nisem dam doma![]()
Vem še za eno "foro".
Recimo poniči se postaviš pred špegel pa trikrat naglas rečeš "črna dama prikaži se" in pol naj bi se v špeglu prikazala neka podoba![]()
![]()
![]()
Nisem probal in tudi ne bom ker......preprosto strah me je pa če je res al ni.
NEDA MI SRCE JUNAČKO (al neki takega) :P
PS: zdej eno pesemco za pogum vrtim ker drugače me bo konc od straha
nebivedu je napisal/-a:Enkrat med vožnjo iz Krškega proti Novem mestu...
GIA je napisal/-a:naprimer pravjo,da če se ob polnoči s svečo pred ogledalo postavš,vidš sebe v starih letih...tega nism probala,kr se ne upam.
McLaren je napisal/-a:Glede na temo duhovi:
Sem prebral da lahko le določeni ljudje vidijo duhove. Kot da imajo neke "sprejemnike" ki to zaznajo (vbistvu kot radijski sprejemnik). Vidijo jih pa tam, kjer se je kaj groznega zgodilo. (Bojišča, nesreče itd.)
Ajde![]()
maky je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Glede na temo duhovi:
Sem prebral da lahko le določeni ljudje vidijo duhove. Kot da imajo neke "sprejemnike" ki to zaznajo (vbistvu kot radijski sprejemnik). Vidijo jih pa tam, kjer se je kaj groznega zgodilo. (Bojišča, nesreče itd.)
Ajde![]()
ja samo posebni ljudje z preveliko domišljio...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov