da bi vam pasalo

mini_db je napisal/-a:Jello-Black Lady je napisal/-a:Zok je napisal/-a:Biancca je napisal/-a:Fantje,vi imate isto ritko,kot me,pa vi dajejte en drugmu v ritko,če to pogrešate pri ženskah...
ko bos moski, bos razumela zakaj ne.
k bos zenska bos razumu zakaj nocmo dat ud zadi
Bomo pa še dolg čakal!
[YuGo] je napisal/-a:zenske..
DELAJO SI PIERCINGE,
TATUJE PO CELEM TELESU,
SI DELAJO LIFTINGE,
DELAJO CARSKE REZE IN LIPOSUKCIJE,
SI OPERACIJSKO ZMANJŠUJEJO ŽELODCE,
SI V SVOJE ŠOBICE INJEKTIRAJO SILIKON,
SI OPERIRAJO PRSA,
SE DEPILIRAJO S PINCETO IN VROČIM VOSKOM,
SI PULIJO OBRVI IN OBREZUJEJO UŠESA,
IN TI NE DAJO V RIT, KER JIH BOLI.
Jello-Black Lady je napisal/-a:mini_db je napisal/-a:Jello-Black Lady je napisal/-a:Zok je napisal/-a:Biancca je napisal/-a:Fantje,vi imate isto ritko,kot me,pa vi dajejte en drugmu v ritko,če to pogrešate pri ženskah...
ko bos moski, bos razumela zakaj ne.
k bos zenska bos razumu zakaj nocmo dat ud zadi
Bomo pa še dolg čakal!
prej teb tica odrezejo k ga men nrdijo)))))))))
xyz1962 je napisal/-a:[YuGo] je napisal/-a:IN TI NE DAJO V RIT, KER JIH BOLI.
Tudi to bi storile, če bi jim nekdo zagotovil, da bodo potem lepše.
kobreti je napisal/-a:heheheheh svetovna debata!!! Sam men res ne mika ,da bi jo našopal v črno oko sem zato čudn???? :P :P :P :P :P![]()
![]()
_VeNoM_ je napisal/-a:GIA je napisal/-a:Ženske ponavad rit oporabljamo za zadeve katerim je namenjena in glavo prav tako.......za vs tipe pa to niti ni značilno.........že to mi dost pove,da razmišlate s taspodnjo![]()
jebiga se strinajm z tabo GIA![]()
![]()
![]()
misty je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:GIA je napisal/-a:Ženske ponavad rit oporabljamo za zadeve katerim je namenjena in glavo prav tako.......za vs tipe pa to niti ni značilno.........že to mi dost pove,da razmišlate s taspodnjo![]()
jebiga se strinajm z tabo GIA![]()
![]()
![]()
LOL
na prefinjen način ................................... v rit lezeš![]()
GIA je napisal/-a:looooooooooooool,Misty.....sam tak način ni boleč in neprijeten,no ja včasih je neprijeten...sam mam velik rajš tak način obiskovanja riti,kot pa tistga tadruzga,ki je zadnje čase pr tipih tok popularn,fascinantn in ne vem kaj še vse....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 40 gostov