P.S.: Zmerej, k vidim tvoj post s telim

kobreti je napisal/-a:No OK ,da še jaz pokomentiram ta tip je moj dober prijatl in morm rečt ,da res v nulo obvlada ta avto in glede driftov še dosti hujši drifti so bili že peljani in en filmček sem tudi jaz posnel HEHEHE!!!
Res je ,da malo premalo misli ,glede razmer na cesti samo tak pač je in se lahko vsi zdaj tu mu poserete pred avto pa se vam bo samo zasmejal!!!!
Drugač pa itak ,da ste vsi prestrašeni pa šokirani ,ko vidite kaj takega kajti marsikdo od vas se niti približno še ni pelajal na tak način in z takim voznikom za katerega so bili tile drifti mala malica in tud ni šlo tak "naknap" bi se reklo sdaj na filmčku to dost hujše zgleda ,kot pa ven iz vozila!!!
Aja pa avto ni star kanta ampak prosim ,da si ga naslednjič ,če ga boste kje vidli mal boljše pogleli in ugotovili,da je avto ,kot nov pa čeprav je star ŽE 13 let pa še M5 je kar pomeni , da ,če si dober šofer te na na cesti redko keri avto prehiti!!!!!
Res je se strnijam treba je pazit na ostale udeležence na cesti še bolj ,kot na sebe!!!

georg je napisal/-a:samo pa vam povem da ovinek, driftat..od 13 uri sredi centra mesta po moznosti se v semaforizirano krizisce je adrenalin, ki mu ni para!!..
Omelo je napisal/-a:georg je napisal/-a:samo pa vam povem da ovinek, driftat..od 13 uri sredi centra mesta po moznosti se v semaforizirano krizisce je adrenalin, ki mu ni para!!..
Nabito pištolo vi ob glavo prtisn, pa prst dej na petelina. Garantiram da boš mel adrenalina na tone, pa samo sebe boš ubil in nobenga druzga.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov