igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr maj 12, 2004 1:17 pm

Dej X, nehej se zajebavat, k tem s čupo nalomu.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.: Zmerej, k vidim tvoj post s telim :mrgreen: , me spomni na to, kako bi zgledal ti v vlogi tegale smajlija... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr maj 12, 2004 1:33 pm

Sam res, js isto, k vidm tvoj post, ko s stola skor dol padem... Skoz tele zelenkote lol.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr maj 12, 2004 1:42 pm

Slika

:roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr maj 12, 2004 1:43 pm

X-Hair je napisal/-a:Slika

|
|
|
v
:mrgreen:

Če sm prou razumu ;)

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Sr maj 12, 2004 2:24 pm

Omelo je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Slika

|
|
|
v
:mrgreen:

Če sm prou razumu ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tip res obvlada sam...
... nj gre na drikališe (če je kšn :lol: :lol: )
res je prenevarn tole
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr maj 12, 2004 2:28 pm

No OK ,da še jaz pokomentiram ta tip je moj dober prijatl in morm rečt ,da res v nulo obvlada ta avto in glede driftov še dosti hujši drifti so bili že peljani in en filmček sem tudi jaz posnel HEHEHE!!!
Res je ,da malo premalo misli ,glede razmer na cesti samo tak pač je in se lahko vsi zdaj tu mu poserete pred avto pa se vam bo samo zasmejal!!!!
Drugač pa itak ,da ste vsi prestrašeni pa šokirani ,ko vidite kaj takega kajti marsikdo od vas se niti približno še ni pelajal na tak način in z takim voznikom za katerega so bili tile drifti mala malica in tud ni šlo tak "naknap" bi se reklo sdaj na filmčku to dost hujše zgleda ,kot pa ven iz vozila!!!
Aja pa avto ni star kanta ampak prosim ,da si ga naslednjič ,če ga boste kje vidli mal boljše pogleli in ugotovili,da je avto ,kot nov pa čeprav je star ŽE 13 let pa še M5 je kar pomeni , da ,če si dober šofer te na na cesti redko keri avto prehiti!!!!!

Res je se strnijam treba je pazit na ostale udeležence na cesti še bolj ,kot na sebe!!!
:wink:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Sr maj 12, 2004 2:42 pm

Ok če 100tič... Jst nimam čist nč proti driftanju. Svaka čast človeku ki to obvlada, jst o tem nimam pojma + prešvoh avto... No enkrat sem naredu osmico, pa ne z mojim avtom, to pa je blo to. Res, zelo dobr zgleda in zanimivo je za vidt. Sm naj to k****n počne kje drugje in ne po cesti. Uzel bi mu izpit! Vsekakor. S takimi traparijami ogroža sebe, sopotnike in DRUGE soudeležence v prometu. Sm vrjetno je tolk mal intelegenten da tega ni pogruntou, al pa misl da tako zelo avto obvlada da se mu ne more nč narest. :roll:

Kakorkoli, za moje pojme je en velik i****! Če bi blo to posneto na enm praznem parkirišču, bi bil pa car.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr maj 12, 2004 2:54 pm

priznajte, da tudi, če bi blo posneto recimo pod pohorjem na praznem parkirišču, bi se našli kaki ljudje, ki bi začeli šimfat

look deep inside you, and there will be the answer, that i'm right again!
Slika

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life Sr maj 12, 2004 2:58 pm

kobreti je napisal/-a:No OK ,da še jaz pokomentiram ta tip je moj dober prijatl in morm rečt ,da res v nulo obvlada ta avto in glede driftov še dosti hujši drifti so bili že peljani in en filmček sem tudi jaz posnel HEHEHE!!!
Res je ,da malo premalo misli ,glede razmer na cesti samo tak pač je in se lahko vsi zdaj tu mu poserete pred avto pa se vam bo samo zasmejal!!!!
Drugač pa itak ,da ste vsi prestrašeni pa šokirani ,ko vidite kaj takega kajti marsikdo od vas se niti približno še ni pelajal na tak način in z takim voznikom za katerega so bili tile drifti mala malica in tud ni šlo tak "naknap" bi se reklo sdaj na filmčku to dost hujše zgleda ,kot pa ven iz vozila!!!
Aja pa avto ni star kanta ampak prosim ,da si ga naslednjič ,če ga boste kje vidli mal boljše pogleli in ugotovili,da je avto ,kot nov pa čeprav je star ŽE 13 let pa še M5 je kar pomeni , da ,če si dober šofer te na na cesti redko keri avto prehiti!!!!!

Res je se strnijam treba je pazit na ostale udeležence na cesti še bolj ,kot na sebe!!!
:wink:

Kobra mater ej!!!

Vreščiš pa ko kakšna peechka :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahahaha....ka se to dere. Jaz sem najprej mislil, da je to od kakšne punce glas, potem pa vidim da si to ti. :lol: :lol:

Damn nigga :P

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr maj 12, 2004 2:59 pm

Itak se mu je že kaj zgodlo in pomojem se mu tud še bo.....čeprav niti malo nočem ,d ase mu kaj samo pač tud najboljši delajo napake ali pa so žrtev le teh!!!
Se pa čist strinjam ,da se mal preveč zajebava po navadnih cestah samok aj češ ,če se ne ,da dopovedat se pač ne da!!!!
Pa se lahko na trepalnice postaviš ,če hočeš z grožnjamipa še itak smao večjo pizdarijo nardiš!!!

Lep pozdrav!! :wink:

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg Sr maj 12, 2004 3:30 pm

da se malo jaz pokomentiran.. torej..voznik je ta pravi!!..ne pa neki i****..kot mu nekateri dodajate take neumne pripombe.. glede varnosti in udelezencev se ziher pri takih tockah ne zanemarja!!..saj pa lahko vidite, da je vedno en in isti ovinek..torej..prvic je ziher izvajal tocko ob neprometni cesti.., da dobi informacije o podlagi, o zapiranju ovinka ipd..in potem je po nekaj poizkusih ze pripravljeno snemanje med normalnim prometom..
tisti , ki mislite ,da bi bil car samo na kakih parkiriscih..no po vasem morda ja..samo pa vam povem da ovinek, driftat..od 13 uri sredi centra mesta po moznosti se v semaforizirano krizisce je adrenalin, ki mu ni para!!..seveda pa moram spet poudarit, da se vedno uposteva varnost v prometu!!..taki vozniki ziher vedo kaj delajo!!..tisti, ki si tega ne upate oz. niste rojeni za taka obvladanje pa prosim brez ponizujocih komentarjev!..

lp, georg
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Sr maj 12, 2004 3:37 pm

georg je napisal/-a:samo pa vam povem da ovinek, driftat..od 13 uri sredi centra mesta po moznosti se v semaforizirano krizisce je adrenalin, ki mu ni para!!..

Nabito pištolo vi ob glavo prtisn, pa prst dej na petelina. Garantiram da boš mel adrenalina na tone, pa samo sebe boš ubil in nobenga druzga.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr maj 12, 2004 3:40 pm

Tipo je car, kukrkol gledaš :twisted: srečam vsak dan na cesti velik tepcov (in tepk) prav nasprotne vrste k sploh ne vem kuko izpite so nardil... vozjo v enosmerne ulice čisto nezavedno, ne spremljajo prometa, vozijo 50 tam k so 90 omejitve, z motorji 2.5 prehitevajo za 100m po nasprotni strani, z 10 let starmu razfukanmu golfam mi direkt za ritjo vozi pol se pa userje pa skor s ceste zleti k mu z ABS stisnem, ipd...

p.s. dons sm se smejal k sta dve stari mamci (aka 80let) fasale kazen pri tipični policijski sceni - merjenju na koncu avtoceste. Taki osebki so bl navarn k ne znajo aktivno sodelovat v prometu pa me noben ne bo prepričal, da je drugač. No ja,... mrbit če mi kakšn debiln mulo v ovinku po moj stran prleti :roll:
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Sr maj 12, 2004 3:48 pm

ja ice se strinjam. Una ke bo peljala 50 pr omejitvi 90, tista teta ogroža življenja vsem okoli... :roll: :roll:

Ej pa to ne morš vrjet kakšn folk je tle... Prou bolne mate! Jasno tip obvlada. Isto je en dirkač F1 obvlada vožnjo, bolj kot vsi mi tle in še kdo okol, pa se je (ne vem kater že) zabil kamionu v prikolco... Pa ni vozu 300 tako kot na dirkališču.

Mah brezveze mi je s takim folkom sploh govort. Cesta je bla prometna, da bi mene tako izsilu, bi se mal drgač pogovarjal. Tip je k****n kr ogroža življenja normalnih ljudi v prometu!!

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg Sr maj 12, 2004 3:53 pm

Omelo je napisal/-a:
georg je napisal/-a:samo pa vam povem da ovinek, driftat..od 13 uri sredi centra mesta po moznosti se v semaforizirano krizisce je adrenalin, ki mu ni para!!..

Nabito pištolo vi ob glavo prtisn, pa prst dej na petelina. Garantiram da boš mel adrenalina na tone, pa samo sebe boš ubil in nobenga druzga.

:lol: je gdo omeno, da imam v planu koga poskodovat al celo ubit :shock: saj sem upozoro, da taki kot si ti..rajsi ne komentirajo mnenje voznikov, ki pac stvari bolj obvladajo..oz. se lahko z avti skoraj povedano igrajo..
Slika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Sr maj 12, 2004 4:27 pm

ja sej. a bi tistmu k je v črnučah pelov skos rdečo pr cca. 130 pa UBIL nekaj čez 20 let staro punco tut ploskali če bi to posnel pa da bi mu ratal? :?:
tipu se vid da obvlada ni kej - sam ne na tolk prometni cesti!!! kva če b mu npr. gumo razfukal, alpa kej druzga nepredvidljivga? bi moj k u r a c zvozu :evil:

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B Sr maj 12, 2004 4:54 pm

Men je tip car :shock: :shock: :shock:
Pa zarad mene si mislte kar hočte :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Sr maj 12, 2004 5:47 pm

uuf...ga je dobro spejglo :twisted:

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Sr maj 12, 2004 6:01 pm

Nevarnosti je dandanes ogromno na cesti. Primerek driftanja je nevaren in neodgovoren. Ceprav - treba je priznati - je izpiljen do potankosti ... 8)
Pozabljate pa ogromno faktorjev: prehitevanje (pa tudi pri omejenih hitrostih) z motorcki okrog litra in pol je lahko se kako hujse pocetje, ko vsevedni vrli vozniki precenijo svoje sposobnosti in (ponavadi) cenene predelave njihovih jeklenih ljubljenckov. Govorim seveda o starih gumah, lo-fi apex podvozjih, porezanih vzmeteh, distancnikih, napacnih dimenzijah, vseh mogocih raznobarvnih svetil, (ne)aerodinamicnih dodatkov ... pa se bi lahko nasteval.
Nevarnost torej obstaja povsod. Tudi pri mirovanju. Seveda je zavest povsem nekaj drugega. Ponavadi pride sele takrat, ko je ze prepozno.

Hocem povedat, da kljub obtozujocim izjavam dolocenih osebkov, ki svoje hormone trosijo na nepravem mestu, obstaja se ogromno drugih stvari, ki utegnejo se kako ogrozati prometno varnost. A to je zal ze druga zgodba.

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Sr maj 12, 2004 6:28 pm

lepo da zna na tem forumu še kdo trezno razmišljat, ne pa kategorično s.k.u.r.c.a.t vse kar ne diši po ZVCPju (vsi smo krvavi pod kožo, baje)
sej lahko da mu kdaj ne bo zneslo, ampak vsaj približno ve kaj dela...
IMHO razne bakice špilajo rusko ruleto...rešujejo jih pa drugi...ponavad

aja, enkrat sm se spravu zagovarjat hitrejše voznike na enmu druzmu forumu (spolnost.com :lol: ), pa so me hitr prepričal da sm najnevarnejša kamikaza na svetu :shock:
j.e.b.i ga

PS: na kočevskem med medvedi v gozdu se počutim manj ogrožen kot na naših cestah....zarad neprevidnih šoferjev, ne zarad "prehitrih" :!:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov