qrba, ko si velik povedu....RAPMAN je napisal/-a:po eni strani se strinjam z vami k mislte da so bejbe cudne po drugi strani pa ne kokr uzames pa kokr kero

Asterix je napisal/-a:zacni lusne avtostoparke pobirat......
pa prej ko jo das ven, cisto lepo kulturno vprasaj, ce bi seksala tak brez obveznosti.......ti recem, ce jih bos 100 vprasal, bo ziher ena rekla -ja.
monster_d je napisal/-a:Mah prevec fine so... Z leti so oh in sploh!
mars![]()
Mam se eno varianto... sma jo Z GTR-jem izumla...
Gre pa takole...Prides do picke mal se pomenis eno drugo in tretjo pol pa zabijes uno varianto -> Ce mi castis pijaco ti mogoce dam cifro
![]()
![]()
![]()
O fack sam bo res treba probat![]()
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Mah prevec fine so... Z leti so oh in sploh!
mars![]()
Gre pa takole...Prides do picke mal se pomenis eno drugo in tretjo pol pa zabijes uno varianto -> Ce mi castis pijaco ti mogoce dam cifro
![]()
![]()
![]()
mislim kam gre današnji svet.....
Asterix je napisal/-a:Zdravo. Emmm, ne poznas me, ampak malo sem te opazoval in moram rect,emmmm, ne vem, zdi se mi, da ti prvic sploh ne bi racunal...
Daco je napisal/-a:Opazam pa, da je vedno vec smrklic katere sploh ne moti da si 5-10 let starejsi in kar nastavljajo ti se. Sej me nebi motilo, ce bi bila ona 21 pa jst 30.(ne pa da te obletavajo 14-16letnice).
lisko je napisal/-a:Ampak 12 letnice?
monster_d je napisal/-a:Mah prevec fine so... Z leti so oh in sploh!
mars![]()
![]()
![]()
![]()
Daco je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Ampak 12 letnice?
No comment. Nazadnje ko sem bil v MB nisem imel miru od ene 11letnice! Ko sem ji rekel, ma daj mala... 24 sem star in ko mi je rekla, ah 24 sej to ni tolk je bilo pa ze 3 much! To je sam na stajerskem mozno.
Lilith je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:Zdravo. Emmm, ne poznas me, ampak malo sem te opazoval in moram rect,emmmm, ne vem, zdi se mi, da ti prvic sploh ne bi racunal...
![]()
Zdaj pa tako. Če primerjam monster_d-jev pa asterixov pristop....
Monster_d odpade s prve, ker je ja jasno, kaj hoče...seeeeeex.
Asterix pa očara s pristopom....sicer pade v kategorijo simpatično zmešanega fakina, ki ima trenutno šanse sam, da se skupaj zabavamo (brez sexa), ampak s tem dobi vsaj možnost druženja, in če je tudi sicer cool tip, se itak kmalu pokaže.
Daco je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Ampak 12 letnice?
No comment. Nazadnje ko sem bil v MB nisem imel miru od ene 11letnice! Ko sem ji rekel, ma daj mala... 24 sem star in ko mi je rekla, ah 24 sej to ni tolk je bilo pa ze 3 much! To je sam na stajerskem mozno.
Asterix je napisal/-a:pa kdo razmislja o 13 letnicah? tisti, ki se bojijo, da bojo nerodno izpadli.... :P
cim starejso....(30), da te kaj nauci, ne pa to....jao jao :P :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov