igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok So jun 05, 2004 10:04 pm

RAPMAN je napisal/-a:po eni strani se strinjam z vami k mislte da so bejbe cudne po drugi strani pa ne kokr uzames pa kokr kero 8)
qrba, ko si velik povedu.... :rofl
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So jun 05, 2004 10:09 pm

Asterix je napisal/-a:zacni lusne avtostoparke pobirat......
pa prej ko jo das ven, cisto lepo kulturno vprasaj, ce bi seksala tak brez obveznosti.......ti recem, ce jih bos 100 vprasal, bo ziher ena rekla -ja.

:rofl :rofl
Ta ti je res svetovna. BangYugo (BangBus) :EE
Aja samo bo kar nekaj vode preteklo (pa preveč benza šlo) preden boš 100 štopark pobral. Je ceneje, če greš v kurb'n'haus. :lol:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So jun 05, 2004 10:12 pm

to že, samo mores vedet, da lahko prva rece - ja, lahko pa komaj stota.....
samo neko tveganje pa more bit. ti se tudi pajklas tisti 2 sekundi, ko punca razmislja, ce bo dala stevilko, ali ne.... :P :P
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 06, 2004 1:16 am

Mah prevec fine so... Z leti so oh in sploh!
mars :twisted:

Mam se eno varianto... sma jo Z GTR-jem izumla...
Gre pa takole...Prides do picke mal se pomenis eno drugo in tretjo pol pa zabijes uno varianto -> Ce mi castis pijaco ti mogoce dam cifro
:lol: :lol: :lol:
O fack sam bo res treba probat :DDD :EE

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne jun 06, 2004 3:35 am

monster_d je napisal/-a:Mah prevec fine so... Z leti so oh in sploh!

Gre pa takole...Prides do picke mal se pomenis eno drugo in tretjo pol pa zabijes uno varianto -> Ce mi castis pijaco ti mogoce dam cifro

z leti ja...... se strinjam čist.
Podobna izkušnjo kot ti monster je zdej moj kolega doživo..... lisko pa se samo smejo poleg. AMPAK tole ne bi blo dost če ne bi men začel neki na izi rukat.
No cela zgodba:
Kolega se trudi pri hostesi jaz pa se smeju poleg, ker sem tko točn vedu da bo pogorel. Jaz pa med tem tko mal na izi plesu.... in me neki začne rukat od zadaj. Ja ok a ne .... se obrnem pa prvo gledam kje je kdo.... pogledam mal nižje in videm pičko (če temu lahk rečem piška) visoka ene 150cm ko neke pleše pred mano. Ja oki pa zaplešima te a ne (sej pa plešem lahk tud če mam punco). Pa se začnema menit.... pa jo uprašam kok pomladi šteje.... pa piška prbije 18 (pazi do takrat je še nisem videl od spredaj) no plešema dalje..... se piška obrne WTF?!?!? HALO piška KJE PA MAŠ JOŠKE DANS???????? U FAK pogledam u faco...... MA 12 JI NE BI DAL!! sem se sam obrnu pa se posvetil mojemu najljubšemu opravilu ( žvaljenju flaške :P ) Ok mam za trenutek mir.... ma sej ne da kjerkol sem šel je bla pred mano..... mislim WTF!?!?!?
In pol ni čudn da so stare 18+ ša ne jebejo žive duše če se že pr 12tih kurvarjo okol....
Sem že doživel še pa još s pičkami ..... sam tega pa še ne, no podbno izkušnjo mam izpred 4rih let..... sam oki te sem bil 18 star.
Pol sem jo zabavu da čez pet let jo bom na pijačo povabu. Pol je kolega jo šlatu neki.... piška se na men drla neki..... mislite da je šla spredi stran? Prav tist je blo videt kao : POFUKAJ ME...... e dej dej kje so bli časi ko je bla piška 16 pa si reku da si 19 pa si bil prestar za njo..... Mislim zdej je "piška" stara 12 pa more bit tip najmanj 20 da sploh ma kake šanse...... Ko pa je stara 15 pa tko more bit krepko nad 20 da sploh hoče kaj met (kao bolj star tip bolj bo resn) mislim kam gre današnji svet..... :roll:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Ne jun 06, 2004 3:43 am

lisko je napisal/-a:

mislim kam gre današnji svet..... :roll:

To se jaz tut sprasujem... ne najde se vec niti ene normalne :roll: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne jun 06, 2004 9:08 am

se najdejo, se... ...mogoc sam vi niste normalni... :D :wink:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne jun 06, 2004 10:35 am

Zdravo. Emmm, ne poznas me, ampak malo sem te opazoval in moram rect,emmmm, ne vem, zdi se mi, da ti prvic sploh ne bi racunal...

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Lilith Ne jun 06, 2004 10:51 am

Asterix je napisal/-a:Zdravo. Emmm, ne poznas me, ampak malo sem te opazoval in moram rect,emmmm, ne vem, zdi se mi, da ti prvic sploh ne bi racunal...

:rofl

Zdaj pa tako. Če primerjam monster_d-jev pa asterixov pristop....
Monster_d odpade s prve, ker je ja jasno, kaj hoče...seeeeeex.

Asterix pa očara s pristopom....sicer pade v kategorijo simpatično zmešanega fakina, ki ima trenutno šanse sam, da se skupaj zabavamo (brez sexa), ampak s tem dobi vsaj možnost druženja, in če je tudi sicer cool tip, se itak kmalu pokaže.
Born to be wild.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne jun 06, 2004 11:25 am

Se strinjam... tudi ce je tip desperate, si ne sme dovoliti da bi to pokazal. Ker pol je itak pogorel. :P
Itak je zenskam bolj zanimiv tak tip pri katerem se morajo potruditi, da ga ocarajo. Pa sej je pri nas enako. Pa recite, da ni res... :mrgreen:

Opazam pa, da je vedno vec smrklic katere sploh ne moti da si 5-10 let starejsi in kar nastavljajo ti se. Sej me nebi motilo, ce bi bila ona 21 pa jst 30. :vc (ne pa da te obletavajo 14-16letnice). :ne
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne jun 06, 2004 1:09 pm

Daco je napisal/-a:Opazam pa, da je vedno vec smrklic katere sploh ne moti da si 5-10 let starejsi in kar nastavljajo ti se. Sej me nebi motilo, ce bi bila ona 21 pa jst 30. :vc (ne pa da te obletavajo 14-16letnice). :ne

Heh 14-16 letnice se hočejo že tko skor poročit.Pa dobro za 16 letnice bi še reku kao puberteta in to (vsi vemo kaj je z njimi) Ampak 12 letnice?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne jun 06, 2004 1:14 pm

lisko je napisal/-a:Ampak 12 letnice?

No comment. Nazadnje ko sem bil v MB nisem imel miru od ene 11letnice! Ko sem ji rekel, ma daj mala... 24 sem star in ko mi je rekla, ah 24 sej to ni tolk je bilo pa ze 3 much! To je sam na stajerskem mozno. :lol:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne jun 06, 2004 1:23 pm

hja rec ok! KAJ BOŠ PILA?
DONPERINJON?? naroč pol pa kao greš na WC pa ji pust pol na j plača :P :-P

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Ne jun 06, 2004 1:29 pm

Daco je napisal/-a:

No comment. Nazadnje ko sem bil v MB nisem imel miru od ene 11letnice! Ko sem ji rekel, ma daj mala... 24 sem star in ko mi je rekla, ah 24 sej to ni tolk je bilo pa ze 3 much! To je sam na stajerskem mozno. :lol:

No evo zdaj pa vemo,da je z Monsterjem nekaj narobe glede na tvoj post o puncah na Stajerskem :P
Joke,Monster da ne bos zameril......

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Ne jun 06, 2004 1:41 pm

Lilith je napisal/-a:
Asterix je napisal/-a:Zdravo. Emmm, ne poznas me, ampak malo sem te opazoval in moram rect,emmmm, ne vem, zdi se mi, da ti prvic sploh ne bi racunal...

:rofl

Zdaj pa tako. Če primerjam monster_d-jev pa asterixov pristop....
Monster_d odpade s prve, ker je ja jasno, kaj hoče...seeeeeex.

Asterix pa očara s pristopom....sicer pade v kategorijo simpatično zmešanega fakina, ki ima trenutno šanse sam, da se skupaj zabavamo (brez sexa), ampak s tem dobi vsaj možnost druženja, in če je tudi sicer cool tip, se itak kmalu pokaže.

hm... no ja kdo pa bi reku ne ce se ponudi prilznost anede? :lol:
BTW nevem zakaj mi se nisi na pm poslala stevilke??? :twisted: :DDD :EE

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne jun 06, 2004 1:48 pm

Daco je napisal/-a:

Mah verjem da tole ni možno sam na štajerskem kr povsod pride u igro to. In ja pol pa ti še reče sej to ni tok.Al pa to je lih prav ali pa ena je celo enkrat prbila (stara 13) sej tipi pod 20 tko ne znajo bit resni.WTF?!?!? :shock: a piška pr 13tih je pa resna al kaj???? :shock: :?
sej pravm...... kam gre svet :?
Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne jun 06, 2004 1:52 pm

pa pridi, greva malo okrog, kako pijacko pa tak naprej.....zakaj ne? glej, zgubit tak nimas kaj, nedolzna tak več nisi......
:P :P :P

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne jun 06, 2004 2:13 pm

pa kdo razmislja o 13 letnicah? tisti, ki se bojijo, da bojo nerodno izpadli.... :P
cim starejso....(30), da te kaj nauci, ne pa to....jao jao :P :P

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne jun 06, 2004 2:30 pm

Asterix je napisal/-a:pa kdo razmislja o 13 letnicah? tisti, ki se bojijo, da bojo nerodno izpadli.... :P
cim starejso....(30), da te kaj nauci, ne pa to....jao jao :P :P

Sej noben ne razmišlja o 13 letnicah...... sam če pa ni mira pred njimi
Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne jun 06, 2004 2:42 pm

ja saj, taksno pa vprasas, ce sploh ve, da so dvojni ljudje na svetu....ves puncka, mi spodaj nismo enaki kot ve puncke..... :D
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov