igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po apr 25, 2005 12:34 pm

HyundaiGTI je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
HeP][MeN je napisal/-a:you wanna have some fun, js sm tvoja bejba? :rofl

katastrofa. kdaj si bodo slovenci nehali sramoto delat po svetu ?

S čim si jo pa delamo

sestre
fredy miller
atomik harmonik v international izvedbi
damjan murko

pa se par podobnih je.

seveda se bo zdaj nasel kdo ki bo reko da je to vse carsko kar sem napisal.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Po apr 25, 2005 1:26 pm

samo ludi, vi ste se norca delali iz Atomik harmonik, zaj pa že špilajo v tujini, pa take dnare vlečejo, da je joj, za en nastop 1h poberejo 400-500 čukov ;) ;) vem iz izkušenj, da smo se spozanimali, pa je manager reko, da za 45 zahteva 350k za 1h pa že več ;)

samo ovi Damjan Murko pa tak PEDERČINA ovi pa je sramota sam sebi pa za vse :lol: :lol: :lol: :lol:

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po apr 25, 2005 1:31 pm

Courage™ je napisal/-a:
HyundaiGTI je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
HeP][MeN je napisal/-a:you wanna have some fun, js sm tvoja bejba? :rofl

katastrofa. kdaj si bodo slovenci nehali sramoto delat po svetu ?

S čim si jo pa delamo

sestre
fredy miller
damjan murko

pa se par podobnih je.

Podpis :clapclap
Take zadeve se poslušajo samo zaradi svoje bizarnosti.fredi miler je totalno brez posluha,grdo oblečen in primitiven.
sester sploh ne bom komentiral.videl sem jih že, ko so bile štrumpantel sisters(neki tazga) in so mi zamorile spodobno pijan petkov večer
murkota ne poznam(verjetno hvala bogu)
špelce pa sodijo kam drugam kot na oder.moja postla je kot nalašč za tisto bol suho :EE
brez zamere to je samo moje mnenje ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po apr 25, 2005 1:31 pm

Courage™ je napisal/-a:sestre
fredy miller
damjan murko

pa se par podobnih je.

lol

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Po apr 25, 2005 1:47 pm

Vuso je napisal/-a:murkota ne poznam(verjetno hvala bogu)

to maš res hvala bogu, mogoči si pa gledal ekstra magazin ali E+ ne vem točno, no vglavnem on je oni peder ko se ma za Heleno Blagne, pa se pudra v javnosti, nima nič proti Geyem, čeprav se sam obnaše še huje ko GEY, ma eno muziko, pa misli, da je največji car, se ma za profesionalca... :roll: :roll: res maš srečo, da še nisi slišal za njega, ker pol bi te bolela glava :D :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To apr 26, 2005 8:31 am

naj povem nekaj glede teh scen, ker upam da bom nekoč tudi sam na kaki sceni, čeprav najraje na kaki tuji :)

v glavnem, tak je to.

naj mi nekdo najde take primitivce na kakih tujih scenah, naj mi nekdo najde take ljudi na hrvaški sceni, al pa nemški. najbol bizarna stvar na nemški sceni sta bla daniel kublbuk pa šnapi krokodil, pred tem pa se jaz ne spomnim da bi kaki murkoti obstajali.

folk v sloveniji uspe na način da šokira folk. sestre nebom komentiral, fredy je bil itak muha enodnevnica, uspel pa je zaradi folka ki se mu je smejal na internetu, murko je šou po fredijevih stopinjah, atomik harmonik pa so uspeli zato ker njihova glasba gre v uho. vsak ko je nalit pa se začne brizgalna brozga začne skakat sem pa tja .. čeprav so besedila amaterska muzika pa prav tako.

zakompliciranih pesmi več v sloveniji nihče ne dela, ker folk ne vidi razlike med fredy milerjem in pa recimo majo slatinšek, ki ima neverjetni potencial, ampak ji to prav nič ne pomaga.

sicer pa, scena naj bo kaka je, zaradi tega ker so taki ljudje na prvih mestih lestvic noben ne more prodret nikamor.
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To apr 26, 2005 9:39 am

Super napisano Courage! 8)

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe To apr 26, 2005 11:01 am

ufffff veš kolko "sranja" je tudi na nemški sceni, samo mi to ne vemo, tak kot oni ne vejo za nas in za fredija, pa murkota, drugače se pa Brez skrbi POVSOD najdejo cvetke :D :P

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond To apr 26, 2005 11:17 am

Sam osebno mislim da Frediya noben resno ne jemlje in je pač zvezda ker se delajo norca na njegov način.....sam Fredi je pa edini k je na ta račun še kaj zaslužu.....

Atomik Harmonik.....ne vidm nič slabega muzka za na žur, za moje pojme boljša od rapa pa podobe zumbovske muzke, tud od taspodnega cilenja zame boljš, res pa je da jim manjka kilometrina, pa da neke hude kvalitete tud še nimajo ampak če bodo natem delal bodo tud to zrihtal....

Primer so čuki k so zlo kvaliteten bend postal, dober inštrumental in dober vokal....če pa pogledamo prve komade velikih pevcev pa tud po večini niso bli prov hudi.....

Je pa še ena resnica k se je tud kle na forumu pokazala....prvo je treba v tujin uspet da si doma priljubljen....primer Avseniki, k so se jim vsi smejali pa je njihova NA golico, največkrat izvajan inštrumental na svetu, pa tisti k pravte o neki glazbni izobraženosti, Slavko Avsenik ne pozna not, ma pa dober posluh....
Ne vem zakaj made by Slovenija nikol ni dobr, razna čefurjadina je pa kao za vikat, mal se zamislmo.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To apr 26, 2005 12:06 pm

Šnapi krokodil :?: :cry :cry šnap šnap šnapi....a to je slučajno to?zanč v avtu sem skor s ceste zapelu, ko sem slišu to bedarijo :D
Naša scena je kar se zabavne muske tiče svetlobna leta za balkansko oz hrvaško.kaj pa je od zabavne scene ql.omar naber je katastrofa,razne anje rupel in kingostoni in podoben crap so nepoposlušljivi.dones sem vidu murkota na tv in mi je mal slabo ratal.narodna(slo) je za moje pojme kar kvalitetna,sidharta tudi dela kar kvaliteteno glasbo potem se mi zdi da je že počasi konec.ostalo je za umret dolgočasno in ni za po lokalih in diskotekah(ne rečem da ni kvalitetno).trg je na žalost premajhen.kar pa pride od slo izvajalcev ven in je kolker toliko poslušajoče rata zelo hitro hit vendar ponavadi ostane samo pri enem ali dveh komadih potem pa konec

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To apr 26, 2005 12:35 pm

BaSe glede nemških cvetk. Verjamem da obstajajo cvetke, vsepovsod so, samo niso pa tak kot v Sloveniji, ne vem kolko tednov na prvih mestih lestvic. Verjemi da drugje še predobro vejo kdo je Fredy Miler, pa vejo kake barve lajbič nosi.

atomik harmonik SO uspeli v tujino, ampak dvomim da kdo ve zakaj in na kakšnen način. Beseda kompenzacija bi se najbolj približala resnici zakaj in čemu so Atomiki v Nemčiji. So pa ljudje ki jim je uspelo brez kompenzacij, pa čeprav za moje pojme njihova glasba ni za moj okus. Magnifico in Rebeka Dremelj, sicer je slednja bol zaradi drugih stvari prišla na Nizozemsko in drugod..

Kvalitetne glasbe je v Sloveniji (pre)malo, in nihče ni reko da je vse kaj je made in Slovenija za en drek, samo nismo pa daleč od tega. Točno, zdaj ste me spomnili še na Omara Nabera. Ded je zmago ker je pač OMAR NABER, ker je pola jordanijec in ker kaj takega v Sloveniji še ni, pa čeprav je blo kr nekaj kandidatov ki so bolje peli kot on. Sem bil prička njegovemu "koncertu" v Mariboru, pa nisem mogo verjet koga bomo poslali v Ukrajino na Eurosong. Če ste gledali EMO in ste slišali oba Omarja in Željka Joksimovića, potem vam je verjetno bilo jasno kolko možnosti imamo.

Sicer pa, tak kot sem rekel, nimam namena ničesar spreminjat, tak se je folk odločo, jaz samo komentiram te odločitve.

Vidim pa da skoraj noben ne kategorizira glasbenikov. Imaš izjemne vokaliste (Brian McKnight, Anastacia, Backstreet Boys), imaš ljudi ki so na sceni samo zaradi izgleda (Daniel Kublbuck, Tatu...), maš ljudi ki delajo dobre aranžmaje in ostale kategorije.

Ne moremo primerjat Atomik Harmonik pa recimo Maje Slatinšek. Atomik Harmonik pa glasbo ki gre v uho, besedila so taka da si kuj zraven poješ pa čeprav pesem prvič slišiš, glasba je šopanje s harmoniko in to je to... Med tem ko so recimo pesmi Maje zakomplicirane tako z aranžmaji kot z vokalnega vidika.

Samo to noben ne vidi.
Slika

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To apr 26, 2005 12:51 pm

Em jst bi tuki dodal da se pozablja na Laibache, ki so daleč najuspešnejši slovenski bend, svetovno znan, btw v nemčiji so po njih poimenovali cewlo ulico, mi pa smo jih pregnali. Mamo še kr neki glasbenikov za katere najbrž še slišali nismo/ste, pa so zelo uspešni v svetu.....uroš umek, tommy or zorx, eddie f, valentino kanzyani itd.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To apr 26, 2005 1:13 pm

stari pa kaj ti primerjaš DJe z glasbeniki ?!??!

ne me smejat no prosim. Pa glih prej sem napisal da nea meči vsega povezanega z glasbo v en koš...
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To apr 26, 2005 1:19 pm

Ma sej so dobri za zurke, za zajebancijo. Ceprov nekaterim pa zelo rado sede v uho, tisto bosansko čičivkanje, sm slisov en komad ČIIIIIIIKKKKKKKK ČIKKKKKKKKKK POGODIIIII sm mislu da bom čez fuknu in to se vleče do tistih komadov ko en stari ciganček poje v eni dalmatiski luknji. Kaj tisto je pa vredu?

So komadi ki jih poslusas sam doma po 10x na dan in ti je se vedno 1a. Nism se vidu enga ki bi doma poslusal fredi milerja
Slika Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To apr 26, 2005 1:31 pm

hehehehehhee, toti komad je meni bomba :):):):)
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Napisal/-a Bel-Tirid To apr 26, 2005 1:37 pm

Courage™ je napisal/-a:hehehehehhee, toti komad je meni bomba :):):):)

Pa ne no, sam ne to v audiju vrtet :lol: :lol:
zame slabsga komada nemors dobit, pa dobim enga frenda pacienta da greva na kavo, pa on rece da bo pelov. Poj pa uzadi boxi pa ta komad do konca pa u izi na drink. Ma jest pa glavo dol tisim pa se skrivam :D
heheh
Slika Slika

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN To apr 26, 2005 1:53 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Ma sej so dobri za zurke, za zajebancijo. Ceprov nekaterim pa zelo rado sede v uho, tisto bosansko čičivkanje, sm slisov en komad ČIIIIIIIKKKKKKKK ČIKKKKKKKKKK POGODIIIII sm mislu da bom čez fuknu in to se vleče do tistih komadov ko en stari ciganček poje v eni dalmatiski luknji. Kaj tisto je pa vredu?

So komadi ki jih poslusas sam doma po 10x na dan in ti je se vedno 1a. Nism se vidu enga ki bi doma poslusal fredi milerja

Jst ga poslušam :P :P :P

Slika
Slika
Slika

Ti bo freddy familijo poklicu pa boš ti vidu!
PS: Pa "čefurska muzka" ni nobeno čivkanje če se hočeš prepričat 20. maja v halo tivoli 8) 8)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Napisal/-a Bel-Tirid To apr 26, 2005 2:00 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
Slika Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To apr 26, 2005 2:18 pm

če vrtim to muziko potem je na tiho, ker vem kako mnenje majo ljudje o čefurjih.
Slika

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN To apr 26, 2005 2:42 pm

Courage™ je napisal/-a:če vrtim to muziko potem je na tiho, ker vem kako mnenje majo ljudje o čefurjih.

Slabo mišljenje majo ja! :(
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov