naj povem nekaj glede teh scen, ker upam da bom nekoč tudi sam na kaki sceni, čeprav najraje na kaki tuji
v glavnem, tak je to.
naj mi nekdo najde take primitivce na kakih tujih scenah, naj mi nekdo najde take ljudi na hrvaški sceni, al pa nemški. najbol bizarna stvar na nemški sceni sta bla daniel kublbuk pa šnapi krokodil, pred tem pa se jaz ne spomnim da bi kaki murkoti obstajali.
folk v sloveniji uspe na način da šokira folk. sestre nebom komentiral, fredy je bil itak muha enodnevnica, uspel pa je zaradi folka ki se mu je smejal na internetu, murko je šou po fredijevih stopinjah, atomik harmonik pa so uspeli zato ker njihova glasba gre v uho. vsak ko je nalit pa se začne brizgalna brozga začne skakat sem pa tja .. čeprav so besedila amaterska muzika pa prav tako.
zakompliciranih pesmi več v sloveniji nihče ne dela, ker folk ne vidi razlike med fredy milerjem in pa recimo majo slatinšek, ki ima neverjetni potencial, ampak ji to prav nič ne pomaga.
sicer pa, scena naj bo kaka je, zaradi tega ker so taki ljudje na prvih mestih lestvic noben ne more prodret nikamor.