igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA To jul 20, 2004 1:11 am

Sam metod nima takih...Ta je pa totalen i****! P*zda bi ga jest mal v roke rad dobu...joooooj ko mi gre tak folk na k*rac :evil: :evil: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To jul 20, 2004 1:37 am

ma dj...mal sm zaspan sam sm useen šu brat...jao jao...tale se mi j zdela smešna :D
Z Mirelo sva šla narazen septembra. Pa nič se ne hvalim, zgolj navajam dejstva. In ženske nikoli niso odveč, zato, se lahko, če si dovolj lepa, da se mi kaj dvigne, oglasiš v Ljubljani. Morda te še uporabim.

Mislm..nevem no...kva je to :roll:

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To jul 20, 2004 2:22 am

ThugBoy je napisal/-a:bi se lahk reklo da je to pri nas metod :twisted:

trobec je Gospod proti njemu...
un se lahk skrije pred njim :wink:

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger To jul 20, 2004 2:25 am

Sve i svašta piška rodi, ma tale je pa ekstrem. 260 km/h itn., itn. ma ja no tud budale morjo živet, in normalnim odžirat hrano zrak ter življenjski prostor.Luzeji v življenju dandanes vse svoje fantazije izživljajo na netu po kakih forumih in xxx straneh in pol sami sebi verjamejo da so oh in sploh carji.
Kar pa se strobic in neonk tiče :lol: :lol: ja itak use picke so kr mokre ratale k so jih vidle :lol: :lol: :lol: :roll: :lol: :lol: tolk je tip z njimi car izpadu jao jao
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jul 20, 2004 6:52 am

Golfy je napisal/-a:

trobec je Gospod proti njemu...
un se lahk skrije pred njim :wink:

Sm.. bolj za tega kmeta, da se pred Trobcem skrije :twisted: :twisted: -----> :-:o

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 20, 2004 7:14 am

knap je napisal/-a:ta je dobra "kva sem kul" :cry :cry :cry njegova dekleta pa so z imenom mirela, amra tako da lahko veste kakšne vrste tip je! pravi narcisek in samovšečnež. ja ženske kr u vrst stojijo da jih p****a! :EE

In kaj bi naj zaj to pomenlo ???
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY To jul 20, 2004 7:17 am

To je en mali, pa še "uvožen" je, avtohtoni prebivalci ne stresajo(mo) takih bedarij!!! :twisted:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To jul 20, 2004 8:53 am

Pomoje so strobice edino kar ma, poleg 1.0 mašine. :lol:

A ker ve za ker avto se gre, me res zanima? Očitno ni nemški, ker tko pluva po "nemških jajcih". :roll: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To jul 20, 2004 9:05 am

saj je napisu da je italijanski "stroj" :-P P126 BIS
Slika

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit To jul 20, 2004 9:15 am

ej to pa nebo držalo :evil: :evil:
metod takih ne stresa!!! :evil:
on je prov CCCCAAAARRRRRRR!! 8) 8) :P
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jul 20, 2004 10:25 am

Dejmo ga pretepst noooo :twisted:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jul 20, 2004 10:30 am

kao neki italjanski VTO :shock: :roll: ,prvič slišm :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To jul 20, 2004 10:34 am

killah bee je napisal/-a:kao neki italjanski VTO :shock: :roll: ,prvič slišm :roll:

dej mal bl preber.
če bolš prebereš vidš da je napisu: moja vto
moj avto :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo To jul 20, 2004 10:50 am

Haha uglavnem tipa je k****n na kubik, pol se pa še ene pičke za njim mečejo pa mu vrjamejo :roll: :lol: :lol: Fak ej sploh nism vedu da tak folk tut obstaja, to je sam še za postrelit use :evil:
LP

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jul 20, 2004 10:51 am

ja in :lol:

nekje je pa napisal neki kao o nemških jajcih ,kao njegova bivša pa je neki omenila
taljanska j***a :lol: ,zato predvidevam da je italjanski VTO :lol:
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jul 20, 2004 11:01 am

Jaz sem s spomočjo avta osmešil razvajenega sinčka in dobil faf. In punce so me kar požirale z očmi, tipi pa avto, še posebej, ko sem vklopil strobote.
Kar uspešno za eno noč. Po Bledu se bo o meni govoril še vsaj desetletje.

To pa je Ego z velikim E. Kr neki nabija... Pa baje, da se ne zajebava :shock:
Imam vsaj lepe punce in hitre avtomobile. 2:0 zame.

Ne bom posploševal, pa reku, da so taki ljubljančani :ne :ne , ampak tale vam dela sramoto. Treba bi ga blo zbit k prasca. :evil:

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi To jul 20, 2004 12:02 pm

Samotar je napisal/-a:Dejmo zvohat ker k****n je to pa ga zbijmo k prasca. Pa njegova kola tut.
Je pa branje njegovih postov zelo varno, ker sedis pri racunalniku in adrenalin sopa 100 na uro ko si predstavljas kako ga v glavo suteras :-P

Kaj pa če bi se zbrali še vsi tisti, ki smo tudi na unem forumu in kakega takega pametnjakovića z bejzbolko usekal čez z neuporabno vsebino napolnjeno kuglo.
KARTAN je pač ibrmudel in car,sem ponosen, da sem lahko njegov kolega.
Drugič pač ne frajarte z maminimi avtombili, ker sodni dan prihaja, prihaja krvnik, ki vam bo vzel mero vas postavil nam esto kamor sodite, le najboljši in najmočnejši ostanejo na vrhu.
Tako razburjenje pa je odraz, da je pristen strah pred combo- sevo-bakkat-an-chagi- olgul-jumok-jirugi kombinacijo.

KJARTAN ima naštimano bejzbolko tudi za tiste bogokletneže, ki nimajo za burek (beri za pot d ocivilizacije), potem pa postavijo štant s pijačo....

Zdaj grem pa s KJARTANOM po novi ojačan spojler, da bomo lahko plužili še kvazi japansko riževo navlako.
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

Uporabniški avatar
knap
Novinec

Napisal/-a knap To jul 20, 2004 12:21 pm

Courage™ je napisal/-a:
knap je napisal/-a:ta je dobra "kva sem kul" :cry :cry :cry njegova dekleta pa so z imenom mirela, amra tako da lahko veste kakšne vrste tip je! pravi narcisek in samovšečnež. ja ženske kr u vrst stojijo da jih p****a! :EE

In kaj bi naj zaj to pomenlo ???

mislim da moraš to njega vprašat kaj je s tem mislil, ne mene :!: :!:
on navaja da je pač kul :? :twisted:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jul 20, 2004 1:22 pm

zombi je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:Dejmo zvohat ker k****n je to pa ga zbijmo k prasca. Pa njegova kola tut.
Je pa branje njegovih postov zelo varno, ker sedis pri racunalniku in adrenalin sopa 100 na uro ko si predstavljas kako ga v glavo suteras :-P

Kaj pa če bi se zbrali še vsi tisti, ki smo tudi na unem forumu in kakega takega pametnjakovića z bejzbolko usekal čez z neuporabno vsebino napolnjeno kuglo.
Drugič pač ne frajarte z maminimi avtombili, ker sodni dan prihaja, prihaja krvnik, ki vam bo vzel mero vas postavil nam esto kamor sodite, le najboljši in najmočnejši ostanejo na vrhu.
Tako razburjenje pa je odraz, da je pristen strah pred combo- sevo-bakkat-an-chagi- olgul-jumok-jirugi kombinacijo.

KJARTAN ima naštimano bejzbolko tudi za tiste bogokletneže, ki nimajo za burek (beri za pot d ocivilizacije), potem pa postavijo štant s pijačo....

Zdaj grem pa s KJARTANOM po novi ojačan spojler, da bomo lahko plužili še kvazi japansko riževo navlako.

O pišuka še en kmet... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:... zgleda si ti pa ta kjartan kao neka dva ekstremista.... :lol: prostozidarja. Nism vedu, da so u srednjem veku bejzbolke uporabljal. :P
Mogoče zgledaš, mogoče imaš dober avto, mogoče, mogoče, mogoče...... pismen si pa bol na pol !!!!!!

Pa kaj imaš od tega če pobereš punce ? Itak trdiš da si še nedolžen in da ne sexaš do poroke - torej greš tud ti s trdim domov ( kot kao vsi ostali, ker si jim ti speljal punce ).

Tolk o ibr mudelih :cry :cry
Zadnjič spremenil pugi405, dne To jul 20, 2004 1:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To jul 20, 2004 1:32 pm

zombi je napisal/-a:

:har :har :har
Men je po moje ušlo. :? :lol: :lol: :lol:
Licet volare si in tergo aquilae volat.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov