Z Mirelo sva šla narazen septembra. Pa nič se ne hvalim, zgolj navajam dejstva. In ženske nikoli niso odveč, zato, se lahko, če si dovolj lepa, da se mi kaj dvigne, oglasiš v Ljubljani. Morda te še uporabim.
Jaz sem s spomočjo avta osmešil razvajenega sinčka in dobil faf. In punce so me kar požirale z očmi, tipi pa avto, še posebej, ko sem vklopil strobote.
Kar uspešno za eno noč. Po Bledu se bo o meni govoril še vsaj desetletje.
Imam vsaj lepe punce in hitre avtomobile. 2:0 zame.
Samotar je napisal/-a:Dejmo zvohat ker k****n je to pa ga zbijmo k prasca. Pa njegova kola tut.
Je pa branje njegovih postov zelo varno, ker sedis pri racunalniku in adrenalin sopa 100 na uro ko si predstavljas kako ga v glavo suteras
Courage™ je napisal/-a:knap je napisal/-a:ta je dobra "kva sem kul"![]()
![]()
njegova dekleta pa so z imenom mirela, amra tako da lahko veste kakšne vrste tip je! pravi narcisek in samovšečnež. ja ženske kr u vrst stojijo da jih p****a!
In kaj bi naj zaj to pomenlo ???
zombi je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Dejmo zvohat ker k****n je to pa ga zbijmo k prasca. Pa njegova kola tut.
Je pa branje njegovih postov zelo varno, ker sedis pri racunalniku in adrenalin sopa 100 na uro ko si predstavljas kako ga v glavo suteras
Kaj pa če bi se zbrali še vsi tisti, ki smo tudi na unem forumu in kakega takega pametnjakovića z bejzbolko usekal čez z neuporabno vsebino napolnjeno kuglo.
KARTAN je pač ibrmudel in car,sem ponosen, da sem lahko njegov kolega.
Drugič pač ne frajarte z maminimi avtombili, ker sodni dan prihaja, prihaja krvnik, ki vam bo vzel mero vas postavil nam esto kamor sodite, le najboljši in najmočnejši ostanejo na vrhu.
Tako razburjenje pa je odraz, da je pristen strah pred combo- sevo-bakkat-an-chagi- olgul-jumok-jirugi kombinacijo.
KJARTAN ima naštimano bejzbolko tudi za tiste bogokletneže, ki nimajo za burek (beri za pot d ocivilizacije), potem pa postavijo štant s pijačo....
Zdaj grem pa s KJARTANOM po novi ojačan spojler, da bomo lahko plužili še kvazi japansko riževo navlako.
Mogoče zgledaš, mogoče imaš dober avto, mogoče, mogoče, mogoče...... pismen si pa bol na pol !!!!!!
Pa kaj imaš od tega če pobereš punce ? Itak trdiš da si še nedolžen in da ne sexaš do poroke - torej greš tud ti s trdim domov ( kot kao vsi ostali, ker si jim ti speljal punce ).
zombi je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Dejmo zvohat ker k****n je to pa ga zbijmo k prasca. Pa njegova kola tut.
Kaj pa če bi se zbrali še vsi tisti, ki smo tudi na unem forumu in kakega takega pametnjakovića z bejzbolko usekal čez z neuporabno vsebino napolnjeno kuglo.
KARTAN je pač ibrmudel in car,sem ponosen, da sem lahko njegov kolega.
Drugič pač ne frajarte z maminimi avtombili, ker sodni dan prihaja, prihaja krvnik, ki vam bo vzel mero vas postavil nam esto kamor sodite, le najboljši in najmočnejši ostanejo na vrhu.
Tako razburjenje pa je odraz, da je pristen strah pred combo- sevo-bakkat-an-chagi- olgul-jumok-jirugi kombinacijo.
KJARTAN ima naštimano bejzbolko tudi za tiste bogokletneže, ki nimajo za burek (beri za pot d ocivilizacije), potem pa postavijo štant s pijačo....
Zdaj grem pa s KJARTANOM po novi ojačan spojler, da bomo lahko plužili še kvazi japansko riževo navlako.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov