LP FireSTORM

metallic je napisal/-a:No, lepo pozdravljeni novi člani.![]()
Ej fantje, kaj če bi se zmenil za eno članarino. Vsak da kej dnarja v blagajno, recimo vsak dan par 100$$$? Tko bi lahko tisti bolj napredni pomagali tistim, ki so še na začetku.
FireSTORM je napisal/-a:metallic je napisal/-a:No, lepo pozdravljeni novi člani.![]()
Ej fantje, kaj če bi se zmenil za eno članarino. Vsak da kej dnarja v blagajno, recimo vsak dan par 100$$$? Tko bi lahko tisti bolj napredni pomagali tistim, ki so še na začetku.
kaj ce bi ti moj apply najprej sprejel?
FireSTORM(SLO) mam nick
LP FireSTORM
metallic je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:metallic je napisal/-a:No, lepo pozdravljeni novi člani.![]()
kaj ce bi ti moj apply najprej sprejel?
FireSTORM(SLO) mam nick
LP FireSTORM
Pa sej sm te že zdavni. Piše pending, torej morš ti to potrdit v 48h.
pirpiksna je napisal/-a:Hay!
Mam obcutek da bo malce zaslo na off topic pa vseeno: Kot vidite sn nanovo registriran (ex 6killer), zaradi tezav (boga pitaj kakih) mi avtomobilizem.com noce sprejet stare kode, nove pa mi ne poslje na postni predal (SiOL & Co., da bi jih.........), tko da......Notud jas sem novopeceni clan.......te "dirkaske" (all drkaske?! :P )skupine, in sem trenutno "daroval" za nadomestne "organe" drugih dirkacev (no njihovih konjickov) cca 200$, saj nekaj se je, ampak vseeno......... No morda nocoj se pride kaj (se kaka dupla porcija), tak da.....
![]()
No mene sam tole se zanima: Kak za hudica vklopis nos? Sn probal ze z DESNO miskino tipko (skor frdamano podgano vbil), pa nic.......mam obcutek da bo prej temu NOSu rok trajanja poteko........
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost