igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne sep 12, 2004 9:05 am

Haha...jz sm pa že samga Burnsa namazu na vseh progah...RBR challenge :P
Ka smo otročji...treba JE BIT!!! :twisted:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
dmon
Nov uporabnik

Napisal/-a dmon Ne sep 12, 2004 8:54 pm

Men dela spil na P3 650MHz in Radeon 9100 z vsemi detajli vkloplenimi normalno.

Slava mojemu tuanemu racunalniku. Moj comp je car :)

Drgac pa pri Advanced driving school ne znam pridet prek ta druge lekcije...left foot braking pa mi gre ze na zivce. Pomoc?

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Po sep 13, 2004 3:21 pm

Men tut napiše invalid fingerprint :? Kako nej popravm. Aja btw mam skrekan, pa še zmer!
http://mr.si/

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po sep 13, 2004 6:52 pm

a mi lahko kdo pomaga kva hudica je narobe!!! spilo mi ze zalaufa pa mi un zacetn filmcek pokaze, poj pa to napise: error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
:cry: :?

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a svarci Po sep 13, 2004 6:54 pm

vesolc je napisal/-a:a mi lahko kdo pomaga kva hudica je narobe!!! spilo mi ze zalaufa pa mi un zacetn filmcek pokaze, poj pa to napise: error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso

Hehe, nimaš ta prave grafične kartice. Nič ne bo! :twisted:
foto Modlic - odlični do zadnjega piksla!

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po sep 13, 2004 6:57 pm

svarci je napisal/-a:
vesolc je napisal/-a:a mi lahko kdo pomaga kva hudica je narobe!!! spilo mi ze zalaufa pa mi un zacetn filmcek pokaze, poj pa to napise: error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso

Hehe, nimaš ta prave grafične kartice. Nič ne bo! :twisted:

svarci prou sovrazm te k si mi to povedou!!! znoru bom :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po sep 13, 2004 6:58 pm

dmon je napisal/-a:Drgac pa pri Advanced driving school ne znam pridet prek ta druge lekcije...left foot braking pa mi gre ze na zivce. Pomoc?

Prletis v ovink tolk pobremzas da ti pobere rito po pa spustis gas pa spet hkrati tipko za bremzanje. Kr neki tole. Samo tole na tipke spilat jep atud misija nemogoce :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po sep 13, 2004 7:01 pm

X-Hair je napisal/-a:
dmon je napisal/-a:Drgac pa pri Advanced driving school ne znam pridet prek ta druge lekcije...left foot braking pa mi gre ze na zivce. Pomoc?

Prletis v ovink tolk pobremzas da ti pobere rito po pa spustis gas pa spet hkrati tipko za bremzanje. Kr neki tole. Samo tole na tipke spilat jep atud misija nemogoce :?

jestcsem si kupu dual shock controler, tak k za PS :lol: , sam bi bil bol kul volan :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a svarci Po sep 13, 2004 9:24 pm

killah bee je napisal/-a:jestcsem si kupu dual shock controler, tak k za PS :lol: , sam bi bil bol kul volan :twisted:

In kako je igrati s tem controlerjem? Cena?
foto Modlic - odlični do zadnjega piksla!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po sep 13, 2004 9:28 pm

jao.... sm mogu formatirat & ugante kaj? igre ni več :(

če bi biu kdo slučajno tko prijazen da bi mi speku en cd in poslau po pošti (jaz plačam poštnino valda) me lahk kontaktira na pm prosim, hvala :wink:

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Po sep 13, 2004 9:32 pm

Golfy je napisal/-a:jao.... sm mogu formatirat & ugante kaj? igre ni več :(

če bi biu kdo slučajno tko prijazen da bi mi speku en cd in poslau po pošti (jaz plačam poštnino valda) me lahk kontaktira na pm prosim, hvala :wink:

Ja jst bi se tut zloooo priporoču za tale špil, k tkole k berm same pohvale vidm :D Torej če je res gdo tok prjazn če bi mi loh po pošti pošle bom zloooo vesel :) Aja pa pošlte PM tisti ta prjazni :D
LP

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po sep 13, 2004 9:35 pm

Suljo je napisal/-a:

Ja jst bi se tut zloooo priporoču za tale špil, k tkole k berm same pohvale vidm :D Torej če je res gdo tok prjazn če bi mi loh po pošti pošle bom zloooo vesel :) Aja pa pošlte PM tisti ta prjazni :D
LP

Če pošlje kdo meni ti ga pošljem jaz :wink:

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Po sep 13, 2004 9:36 pm

killah bee je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:

jestcsem si kupu dual shock controler, tak k za PS :lol: , sam bi bil bol kul volan :twisted:

Men so priporočal Logitech MOMO Racing Force - naj bi bil top choice, sam js še vedno iščem volan s sklopko in ročno :(

vesolc je napisal:
a mi lahko kdo pomaga kva hudica je narobe!!! spilo mi ze zalaufa pa mi un zacetn filmcek pokaze, poj pa to napise: error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
Crying or Very sad Confused

Grafa ti ne podpira pixel shaderjev. Hitr v štacuno po novo :D
Slika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Po sep 13, 2004 9:39 pm

Golfy je napisal/-a:
Suljo je napisal/-a:

LP

Če pošlje kdo meni ti ga pošljem jaz :wink:

Hehe do jaja :D :wink: Hvala
LP

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Po sep 13, 2004 9:49 pm

X-Hair je napisal/-a:

js sem se pa ze ful navadu na tipke in je zdej zakon!! bi pa probu se na volan...

LP
Kennman

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden Po sep 13, 2004 9:57 pm

Tak čisto o špilu,kot navdušenec rally simulacij opažam da se noben colin niti od daleč ni približal realizmu ki ga ponuja Richard Burns Rally.Špil je fenomenaln,ampak za pristaše tipkovnic in igranja na smernih tipkah prav nič prizanesljiva.Igra nujno potrebuje volan+pedala, sicer je nadzor nemogoč.Trening vam mogoče še rata,ampak ko se boste odločili za kaj konkretnejšega se lahko samo po jajcah čohate ker tega s tipkovnico preprosto ni mogoče nadzirati.Druga zadeva.Ko sem pogledal kaj vse ponuja opcija CAR SETUP ali nekaj v tem smislu,nisem vedel kje naj začnem šraufat.Če samo malo povem,od nadzora tlaka v pnevmatikah do grafov v prestavnih razmerjih.
NORO! :shock:
Igro vsem avtomobilističnim navdušencem zelo priporočam..in tisti ki nimate dovolj hitrega mlinčka za premlevanje pikslov, igra si vsekakor zasluži NOVEGA!
LP

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Po sep 13, 2004 10:10 pm

Meni pa Force Feedback ne dela v špilu... komu kaj jasno ? :P
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po sep 13, 2004 10:11 pm

svarci je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:jestcsem si kupu dual shock controler, tak k za PS :lol: , sam bi bil bol kul volan :twisted:

In kako je igrati s tem controlerjem? Cena?

ja vozit kr gre ,definitivno bolj kot na tipkovnici, vsaj prilagajaš lahko gas,pa sej veš une dve palčki na kontrolerju kot jih ima za PS

je pa bullfrog game pad-se mu reče in sem ga kupu u šparu za 5k :wink:

uglavnem za vozit špile je zakon,če nimaš volana :twisted:
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po sep 13, 2004 10:23 pm

kako grafično maš?
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov