Ka smo otročji...treba JE BIT!!!

vesolc je napisal/-a:a mi lahko kdo pomaga kva hudica je narobe!!! spilo mi ze zalaufa pa mi un zacetn filmcek pokaze, poj pa to napise: error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
![]()
svarci je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:a mi lahko kdo pomaga kva hudica je narobe!!! spilo mi ze zalaufa pa mi un zacetn filmcek pokaze, poj pa to napise: error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
![]()
Hehe, nimaš ta prave grafične kartice. Nič ne bo!
dmon je napisal/-a:Drgac pa pri Advanced driving school ne znam pridet prek ta druge lekcije...left foot braking pa mi gre ze na zivce. Pomoc?
X-Hair je napisal/-a:dmon je napisal/-a:Drgac pa pri Advanced driving school ne znam pridet prek ta druge lekcije...left foot braking pa mi gre ze na zivce. Pomoc?
Prletis v ovink tolk pobremzas da ti pobere rito po pa spustis gas pa spet hkrati tipko za bremzanje. Kr neki tole. Samo tole na tipke spilat jep atud misija nemogoce
killah bee je napisal/-a:jestcsem si kupu dual shock controler, tak k za PS, sam bi bil bol kul volan
Golfy je napisal/-a:jao.... sm mogu formatirat & ugante kaj? igre ni več![]()
če bi biu kdo slučajno tko prijazen da bi mi speku en cd in poslau po pošti (jaz plačam poštnino valda) me lahk kontaktira na pm prosim, hvala
Suljo je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:jao.... sm mogu formatirat & ugante kaj? igre ni več![]()
če bi biu kdo slučajno tko prijazen da bi mi speku en cd in poslau po pošti (jaz plačam poštnino valda) me lahk kontaktira na pm prosim, hvala
Ja jst bi se tut zloooo priporoču za tale špil, k tkole k berm same pohvale vidmTorej če je res gdo tok prjazn če bi mi loh po pošti pošle bom zloooo vesel
Aja pa pošlte PM tisti ta prjazni
![]()
LP
killah bee je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:dmon je napisal/-a:Drgac pa pri Advanced driving school ne znam pridet prek ta druge lekcije...left foot braking pa mi gre ze na zivce. Pomoc?
Prletis v ovink tolk pobremzas da ti pobere rito po pa spustis gas pa spet hkrati tipko za bremzanje. Kr neki tole. Samo tole na tipke spilat jep atud misija nemogoce
jestcsem si kupu dual shock controler, tak k za PS, sam bi bil bol kul volan
vesolc je napisal:
a mi lahko kdo pomaga kva hudica je narobe!!! spilo mi ze zalaufa pa mi un zacetn filmcek pokaze, poj pa to napise: error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
Crying or Very sad Confused
Golfy je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:jao.... sm mogu formatirat & ugante kaj? igre ni več![]()
Ja jst bi se tut zloooo priporoču za tale špil, k tkole k berm same pohvale vidmTorej če je res gdo tok prjazn če bi mi loh po pošti pošle bom zloooo vesel
Aja pa pošlte PM tisti ta prjazni
![]()
LP
Če pošlje kdo meni ti ga pošljem jaz
X-Hair je napisal/-a:dmon je napisal/-a:Drgac pa pri Advanced driving school ne znam pridet prek ta druge lekcije...left foot braking pa mi gre ze na zivce. Pomoc?
svarci je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:jestcsem si kupu dual shock controler, tak k za PS, sam bi bil bol kul volan
In kako je igrati s tem controlerjem? Cena?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov