Avalon je napisal/-a:Ne morem vrjet kaj berem. Kruha in iger nam dajte so vpil v antičnem Rimu in še danes je isto. Če je za vas Fredy car, pol maste pa res nizek okus za glasbo. Najbrž še z veseljem poslušate atomik harmonik in pa razne Bepop, itd.Dej ej slovenska scena ne premore skupi spravit enga konkretnega izvajalca, ki bi imel razčiščene vsaj osnovne pojme o petju. Govorim o zadnjih 7 letih. To da šilinge ni pogruntu je groza pa najkdor koli reče da je car, naj prej malo premisli, sicer pa me vaše izjave ne presenečajo, ker čimbolj idiotska glasba raja jo raje posluša. Manj ima izvajalec pojma o petju bolj je popularen... mogoče iz sočutja ker si raja misli.. mater tok je grozen da bi še jaz bolje zapel. Mah, škoda besed. In škoda mojih ušes za Fredya in podobne komitragične izvajalce... sicer je tukaj ene 10% komike, ostalo je pa vse tragično.
Demo je napisal/-a:deo je napisal/-a:Jaz pa se ne strinjam z Avalonom, ker Fredi je CAR! :P
In tvoji argumenti na to so...
nitro1 je napisal/-a:Mislim da mu bo njegov dobri kolega Smode-tk prav kmalu zapel;
Fredy Miler kam hitis,
Fredy Miler kam bezis,
kje tvoj lajbec zelen je zdaj,
kje so brke,tvoj sijaj...
..a morda,nekoc pa le,
Fredy Miler,vrne se.. :P
![]()
![]()
mojster je napisal/-a:audi4ever je napisal/-a:Andy je napisal/-a:Tist ki ga ne mara, mu sam zavida!HeHE
ja ful mu zavidam
waw pol telebajskom tut zavidamo čeprov jih ne maramo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov