TomyBoy2 je napisal/-a:Žal trenutno na tržišču ni volana, ki bi imel sklopko. Ali pač? Slovenski izdelek iz davnih 90-tih ne štejem.
Si mogoče probal GT4 DEMO BMW 1. Tu se prvič vidi grafika in sama igralnost , ki bo v novem GT4. Ta se res ogromno razlikuje od GT4 Prologue. Če si probal GT4 Prologue, je to še stara, samo malce predelana verzija GT3. (grafika in igralnost).
Tu je res noro, kako lahko driftaš skozi ovinke, z izklopljenim ESP-jem. Žal bolj kratko, ker primankuje moči, samo 2.0 D 163 PS (BMW 1). Konkreten test z samo GT4 Prologue verzijo, je pokazal, da boš lahko delal res nore vragolije na cesti. Res je da so imeli avtomobili v prejšnih serijah preveč gripa in konkretno preveč Understeer-a, tudi tisti z zadnjim pobonom. To je bila tudi edina kritika recimo prijatelja, ki vozi Clio Sport 182 in ni še nikoli v življenju vozil igrice. Tu bi zopet poudaril realizem. Da dosežeš, da nekdo po nekaj krogi pelje zadevo, čeprav še v življenju ni vozil vozačin na konzoli ali PC-ju, potem je nekaj na tem.
s_mande je napisal/-a:Dame in gospodje GranTurismo 4 je ped vrati,prijatelj ki se ukvarja z vsem tem(igrami,DVD/CD,filmi,vgrdnja PS2 cipov...),jo ze veselo downloada z nevem katere strani(ne smem povedati),je pa rekel da je problem ker je ni mogoce spraviti na en sam DVD(4,7Gb) in mora biti na novejsem CD/DVD-ju ki je kao obojetranski 9,4Gb ker igrica sama zasede okoli 6Gb...Toliko o tem,jaz ze komaj cakam na igrico,PS2 je ze pripravljen!!!![]()
On jo bo imel ta cas na HDD-disku dokler ne bom sel v Avstrijo kupiti CD/DVD 9.4GB ker ga tu pri nas se nikjer nisem zasledil.Se jih sploh da kupiti kje,ga je ze kdo zapisoval,uporabljal...Prosim za INFO.Baje je tudi kar drag,a Avstriji kosta baje TRAXDATA skoraj 10EURO.Ve kdo kaj o tem?Prosim.
YagiSanse ta teden dobis igrico in vse ostalo.Ti si kupil PS2 od mene in tebi sem jo tudi obljubil.
Lep dan zelim se naprej.s_mande
TomyBoy2 je napisal/-a:Ps2 pa res ni problem. Niti ni tak denar. Poznam tipa, ki jih uvaža in predeluje tudi te najnovejše, ki so izredno komplicirani za predelavo. Cena dobra.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov