2Fast&2Furious je napisal/-a:acid je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:sem gledal pio ja ... ni tok švohno ja ni pa tut neki high
se še spomnm unga tatooja iz ajdovščine laniops:
![]()
Nisi edini
jst se ga spomnem na bližino kšn cm ...tko je če prstaneš na odru ja
daewoo_rugby je napisal/-a:hehe infiniti kaj bi ti naredu k bi te doma gledala lubica pa vsi sorodniki???
drgač pa a se da kje dobit video od unga k so se glasbeniki med sabo prcal???
lool usak mal drgač gleda na toINFINITI je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:hehe infiniti kaj bi ti naredu k bi te doma gledala lubica pa vsi sorodniki???
drgač pa a se da kje dobit video od unga k so se glasbeniki med sabo prcal???
Ej stari moj, verjel ali pa ne z svojih 26 let bi kr lepo užival, konec koncev če si voditelj v takšni oddaji bi moral biti malo bolje sproščen in ne kot najstnik ki rabi dlje časa da sploh modrc odpne (voditelj je imel malo problemov a ne?) Itak ne pozabi - gre za striptizeto in ne za skrito kamero da varaš žensko - torej kje je problem da se sprostiš in uživaš v 5 minutnem šovu. Mene boli patka - jaz bi užival in nič se nebi sekiral za to - pa če me cela zategnjena slovenija gleda gor ali dol, sam profil gledalcev ki gledajo to oddajo ni isti kot pri fegetu Mariotu, tko da stare mame in fotri zihr nebi dobil infarkta-Še na večerjo bi jo povabu in zaključil show pri sebi doma - če bi sprejela povabilo
Liquide je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:acid je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:sem gledal pio ja ... ni tok švohno ja ni pa tut neki high
se še spomnm unga tatooja iz ajdovščine laniops:
![]()
Nisi edini
jst se ga spomnem na bližino kšn cm ...tko je če prstaneš na odru ja
lejga,lejga tička
ps:2f2f,če te moti objava slike sam reci in zbrišem
Bor je napisal/-a:Sam glupa je pa k noč. Da o voditeljo sploh ne govorim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov