Gricko je napisal/-a:
in na koncu, je lahko tudi Radijska postaja po tej logiki nelegalna (sicer res kao plačajo avtorjem -založbam da lahko vrtijo njihovo muziko, ampak sigurno ne vsem!!!- si predstavljate koliko izvajalcev se na dan zavrti na radiu!)
lublancan je napisal/-a:woolff je napisal/-a:V mojem avtu se policist nikoli ničesar ne bo dotaknil, niti slučajno pa bilo kaj iz njega vzel. Te sreče pri meni ne bo imel.
stvar mu boš ti dau
če ne bo lepo kar sam uzeu (lahko pregleda avto, če ima utemeljen sum)
če se boš kej upiru te bo lepo aretiru, zarad oviranja postopka
avto ti pol okol obrnejo
in kaj boš naredu? nič
woolff je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:woolff je napisal/-a:V mojem avtu se policist nikoli ničesar ne bo dotaknil, niti slučajno pa bilo kaj iz njega vzel. Te sreče pri meni ne bo imel.
stvar mu boš ti dau
če ne bo lepo kar sam uzeu (lahko pregleda avto, če ima utemeljen sum)
če se boš kej upiru te bo lepo aretiru, zarad oviranja postopka
avto ti pol okol obrnejo
in kaj boš naredu? nič
Poklical svojega odvetnika in bo stvar hitro rešena. Dal mu ne bom nič in tudi on ne bo brkljal z njegovimi umazanimi rokicami po mojem avtu. Kar tako en prometnik nima kaj brklati po avtu, iskati na mojem dvorišču in tako dalje pa pika. On je tam zato, da korigira in nadzoruje promet, po osebnih stvareh pa nima kaj pipkati. Za to so usposobljeni drugi organi naše policije. Lahko pokliče kakega sodelavca, ki je za to usposobljen, jaz pa svojega odvetnika. Še stožim ga lahko.
darkdog24 je napisal/-a:BIMMER a lahko ti prosim z eno normlano logiko razložiš dejanje tega "b*****" ker je res b****.Temu tipu policistu je treba dat grabljice, lopatke in lonček pa naj se gre igrat v peskovnik.
Tole kar je pa naredu pa ni več stvar dobrega okusa.
Bimmer oziroma Policist dejta povedat strokovno v čem je tukaj fora?Prosim lepo ker js bi v takem primeru popizdu in bi dal tole na TV.Sem miren fant in sodelujem s policisti in jim dam prav, sam tole tole je pa višek!Kaplja čez rob. Pa ta ni normaln no, daj je zaplenu radio.![]()
seat je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:Kolkor vem, za lastno uporabo lahko maš ti kaj hočeš. Z avtorskimi pravicami je pa prepovedano razmnoževati, javno predvajati in prodajati. Ni to nekako tako?
Pa to je tak joke, po moje.
Kolikor je meni znano (iz zanesljivih virovpreverjeno:D ) je tko:
Kar je avtorsko zaščiteno je kaznivo vsakršno javno predvajanje ali kopiranje ali javna izposoja izjema je le kopiranje LASTNIH cd-jev za namen varnostne kopije tako da ima policaj vso pravico tak piratski cd ali dvd in ima tip srečo da mu kaps ni zatežil s zakonom o avtorskih pravicah zato pa mu je tudi dal listek da naj orginale prinese na postajo ker tut mp3-ji morjo bit ripani iz orginalov drugače je to piratska kopija in se lahko lastnika kaznuje po zakonu o avtorskih pravicah.Torej tut doma ne moreš met vse kar hočeš kot si napisu ampak samo tisto kar imaš orginal kupljeno in imaš lahko samo eno kopijo za varnostno kopijo.
Tko nekak je zapisano v zakonu ampak sem skrajšal tko da fantje ne krive vere širit po forumu ker tut kaki nepiratje berejo forum:D
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov