igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Če jun 02, 2005 11:47 pm

audi racing je napisal/-a: pol pa k smo bli tam pred 4leti torej9let sm narisu pod balkonom soška fronta :lol: :lol: :lol: to sm pa su na spodnji balkon kjer je bla babi ampak ej lol pa nikol nism dobu batine.

No sj poba jih ma 13 :lol: Ni čudn ta tok naklada ;)

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 So jun 04, 2005 7:52 pm

Evo še neki mojih cvetk:

Bil še v vrtcu in dobil nove flumastre Jolly al kaj so že in to 18 različnih barv. Pol se mi pa najde en jebač in mi vzame črn flumaster k je bil glih najboljši za avtomobile barvat. Rezultat moje jeze, kri iz njegovga nosa, potrgana njegova una vrečka iz blaga, kjer smo spravlal kape pa rokavice ter klic mojih ter njegovih staršev. Takrat sm moru it na pogovor psihologu, sam me tatko ni pust it tko da je blo pol vse cool.

Konc osmega razreda smo uničl električno napeljavo na šoli tko, da so pol električarji cel mesec med počitnicami iskal kje je vzrok kratkega stika, zato ker smo vodn balončke metal v transformatorje pa v lampe in napeljavo.

Dogodek v osmem razredu. Kurl mi karton pod mizo pri likovnem pouku in ga nismo dobr pogasil. Rezultat je bil, da je miza mal zagorela tko, da je bla črna. Nism nč naj**** k smo se zmenil,da un k pove dobi batine.

LP

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover So jun 04, 2005 11:56 pm

velik je tega.Povem 1 k mi pride na misel
Una placa pr dezniku.Sem platno dol potregu in je bla sam palca.Najdem eni kamen in ga hocem kao rocajem udarit.bratranc je pa zamano stal :lol: :lol: skratka sem mocno zamahnu in ga udaril v nos ter mu ga zlomil :? :?
je pa velik tega pa se mi neda pisat tok pozn
lp

Uporabniški avatar
NoFX
Novinec

Napisal/-a NoFX Po jun 27, 2005 1:44 pm

jaz sem pri 5tih letih spravo naš avto iz parkirišča na cesto in ga tam seveda pustil. Nevem kak mi je to uspelo :D

GBERLI2
Nov uporabnik

Napisal/-a GBERLI2 To jul 12, 2005 2:27 pm

mi smo pa s bando sli na streho stolpnice in metal kepe na železničarje in mimoidoče(stanoval smo zraven žel. proge)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jul 12, 2005 4:53 pm

Courage™ je napisal/-a:jaz sem si enkrat prst v rit potisno pa me je tak zabolelo da potem nisem več prtov potiskal si v rit.

mislim jafak

A ti tut :D sm mislu da sm edini :D

Uporabniški avatar
Mirko18
Nov uporabnik

Napisal/-a Mirko18 Če jul 14, 2005 7:54 pm

KO sem kaki osmi razred sva z prijatlom šla na en most ki je šel preko avtoceste in polivala vodo na avte :D
V sedmem razredu smo s sošolci skupaj praznovali novo leto pri enemu kolegu(njegovih starih ni blo doma) in smo popokali tolko petard in raket da je bla cela ulica črna :lol:

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Pe jul 15, 2005 10:07 am

K smo bli mulci smo za en nov let zmetal petarde v tiste kovinske kaselce za pošto v blokih in so se odpiral k nori. Sam ne povem kje, da me nau kdo ganju :P

pa kot zelo mali sem se enkrat skril v spodnjo kuhinjsko omarico (ja v zgornjo bi šlo bolj težko) in sta me foter in mat ful dolg iskala in valda celo paniko okol nardila. No potem sem ponesreči malo zaropotal in fak, sta me najdla. :P

Tisto glede prstov v rit pa ne povem.... :P :P :P

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So jul 16, 2005 8:39 am

hehee :lol:
vidm da se gre kar dost o osnovnosolskih vragolijah.. bom pa se js eno povedal :P
je blo tk.. nekje okol novega leta.. smo meli v soli pach zabavo (tradicija na moji bivsi oš) in smo se jaz in se 3sosolci zmuznili profesorjem in v zenski WC vrgli 2 smrdljivca 8) - smdrljivc je tisto k lahk kups v trgovinah kjer za NL prodajajo petarde pa to.. :D in je smrdelo na muc !! tk da so mislni prof. da je pocla tista cev v wcju.. tk da je hisnik ze zacel razbijat neke ploscice :D potem so pa nasli ostanke smrdlivca.. :lol: mi smo se seveda branil z molkom 8) (dokler niso prsli starci) :lol:

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] So jul 16, 2005 11:43 am

pri štirih letih sem v restavraciji potegnil prt z mize, ko je bila na mizi hrana..pol sm pa pobegnu v kuhinjo, so me mogl tastari iskat..
Pri istih letih sem se vozil z biciklom(kekec), ko sem prišel do hiše, sem se naslonil na avto od fotra. rezultat: od prtljažnika do haube dolga črta :P
v OŠ je bilo tud kr dost neumnosti: v sedmem klasu smo bli na Golici..Tm je ena tovorna žičnica. Na zajlo od te žičnice sem dal eno kovinsko palco in se spustil po njej..Za mano je šel še en sošolec in se je skoraj polomil, ker je priletel v grmovje..
V SŠ smo metal petarde po šoli, uničl ključavnico, da prfoksa ni mogla v razred, metal smrdljivce v cankarjevem domu na enem koncertu..

Kr dost je blo bedarij.. :)
Let there be rock!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So jul 16, 2005 8:35 pm

mi2 z kolegom ko sva štela 6 let sva pa scala dol čez balkon sosedi na glavo :P

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy To jul 19, 2005 11:25 am

Uf pri meni je tud malomorje takih prigod.

K sm bla stara 8 mesecev sem pobegnila mamici k smo bli na morju v sosedov šotor pa nisem hotela vn, notr pa me tud ni mogla it iskat k bi rekl da kr ena hod po tujih šotorih (tega se seveda jaz ne spomnim mi je ona povedala)

Enkrat so me v vrtcu fantje nahecali da se spustim po topoganu (bil je še un lesen) in sem imela kiklco oblečeno, ker pa je bil lesen topogan sem po prvem spustu dobila toliko trnev v zadnjico da so me mogli odpeljati k zdravniku.

Bratu sem razbila nos z gugalnico ker se je hotu on guncat pa mu nism hotela odstopiti je, takrat mi je blo tolk hudo da sm ene 2 ure sedela pod stopnicami in nisem hotela domov.

Dostikrat sem pobegnila iz vrtca kasneje tud iz šole

Na vikendu (dolenjska) sem si sposodila kolo brez bremz pa brez pedal šla na najvišji klanec in se spustila dol,potem pa sem se spomnila da ni bremz in tako me je ustavila šele hiša, z glavo sm se zaletela v hišo potem k me ni ustavila niti ograja vrta.

Mislm tuki bi res lahko še roman napisala tako da bom še kasneje kaj dopisala
Sarcy :8

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Napisal/-a YOC To jul 19, 2005 11:35 am

Sarcy, You really are a bad girl :twisted:
Glede na to kolk si kej padal po tleh pa to bi lohk bla "Scarsy" ;)

lp

8)

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy To jul 19, 2005 11:39 am

YOC je napisal/-a:Sarcy, You really are a bad girl :twisted:
Glede na to kolk si kej padal po tleh pa to bi lohk bla "Scarsy" ;)

lp

8)

padal?
Sarcy :8

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Napisal/-a YOC To jul 19, 2005 1:18 pm

zatipkal :oops: :oops: :oops:

-A

Pardon ;)

lp

8)

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak To jul 19, 2005 11:28 pm

jst sem enkrat pri cca 4 letih zakuril perilo v stanovanju-blok na Glinskovi 10 nadstropje, fotr je komaj pogasil in takrat me je edinkrat nabutal, se zdaj se spomnim, kot da je vceraj, je pa ze 25let nazaj :o
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

Uporabniški avatar
primzy69
Nov uporabnik

Napisal/-a primzy69 Sr jul 20, 2005 3:03 pm

hehehe
pr nm je biu en pleaast prfoks k je zmer k je u klas prau se je usedu za katedr pol se je pa zmeri po pleai pogladu pol pa ae mau po faci. no uglavnm od ns je fasu blea
ice pod kluko k je u klas prau, in pol se je pobozu po plesi. tko da je ceu dan sajnu k nwem kwa:D

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr jul 20, 2005 4:08 pm

primzy69 je napisal/-a:hehehe
pr nm je biu en pleaast prfoks k je zmer k je u klas prau se je usedu za katedr pol se je pa zmeri po pleai pogladu pol pa ae mau po faci. no uglavnm od ns je fasu blea
ice pod kluko k je u klas prau, in pol se je pobozu po plesi. tko da je ceu dan sajnu k nwem kwa:D

pošli mi tvoj slovar
ker te čist nič ne zastopim :roll:

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr jul 20, 2005 5:35 pm

da ni to kak audi racing? 8)
drugač sem pa naredil ogromno pizdarij.
se spomnem da sem enkrat celo pas za hlače pregriznil od jeze ker mi ni bila všeč barva :lol:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Če jul 21, 2005 12:23 am

Ko sem prvič sam peljal moped Tomos avtomatik sem dedeju vtrgo ''gas zajlo'' in sicer moped prišo v ture, jaz in pa moped pa v kompost. Grozna izkušnja :?
Gasilec z srcem dušo in telesom =)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov