svadreb je napisal/-a:Opažam, da vas je večina bolj ali manj predrzna v dialogih s policisti. Ko se vam maščujejo z detajlnimi pregledi avtomobilov in kaznimi, ste pa vsi užaljeni. Obnašajte se tako kot je treba, pa sem prepričan, da jo boste dosti boljše odnesli.
svadreb je napisal/-a:Ti posluš! Jaz, ko vem, da sem storil prekršek in me policaj ustavi, se userjem od straha, ker mi je škoda vsakega jurja, ki ga porabim za policijske kazni. Zajebal sem sam, policaj me je le zalotil. Zato on ni slab človek. Kriv sem sam.
Če me ustavi brez veze, kao kontrola prometa, pa spet ne vem, zakaj bi moral bit slabe volje. Saj nisem nič naredil. Zakaj naj bi sikal policaju? Zato, da bi se lahko kle hvalil s svojo predrznostjo?
HajdukS je napisal/-a:svadreb je napisal/-a:Ti posluš! Jaz, ko vem, da sem storil prekršek in me policaj ustavi, se userjem od straha, ker mi je škoda vsakega jurja, ki ga porabim za policijske kazni. Zajebal sem sam, policaj me je le zalotil. Zato on ni slab človek. Kriv sem sam.
Če me ustavi brez veze, kao kontrola prometa, pa spet ne vem, zakaj bi moral bit slabe volje. Saj nisem nič naredil. Zakaj naj bi sikal policaju? Zato, da bi se lahko kle hvalil s svojo predrznostjo?
Tut ce si naredu prekrsek ki ni vplival na nikogar in ni niti 1% nevaren?? Tut ce je on ob tem ko te je ustavil in v postopku nardil vec hujsih prekrskov? Tut ce je narobe videl? Tut ce je ustavil tebe ne nekoga ki je naredil 1000krat hujsi prekrsek? tut ce se drugac do tebe obnasa glede na to kok si star ali kaksnega statusa? ....
Ma takih primerov je miljon... Nasi policaji so serifi in treba jim je dopovedat da to niso, in da nismo mi njihov potencialni izredni dohodek keša (kar smo itak) ampak oni naši usluzbenci. Sej policija pri nas je itak ena skorumpirana firma z dodatnimi pooblastili.
Slide je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:svadreb je napisal/-a:Ti posluš! Jaz, ko vem, da sem storil prekršek in me policaj ustavi, se userjem od straha, ker mi je škoda vsakega jurja, ki ga porabim za policijske kazni. Zajebal sem sam, policaj me je le zalotil. Zato on ni slab človek. Kriv sem sam.
Tut ce si naredu prekrsek ki ni vplival na nikogar in ni niti 1% nevaren?? Tut ce je on ob tem ko te je ustavil in v postopku nardil vec hujsih prekrskov? Tut ce je narobe videl? Tut ce je ustavil tebe ne nekoga ki je naredil 1000krat hujsi prekrsek? tut ce se drugac do tebe obnasa glede na to kok si star ali kaksnega statusa? ....
Ma takih primerov je miljon... Nasi policaji so serifi in treba jim je dopovedat da to niso, in da nismo mi njihov potencialni izredni dohodek keša (kar smo itak) ampak oni naši usluzbenci. Sej policija pri nas je itak ena skorumpirana firma z dodatnimi pooblastili.
jao hajduks...ti nisi potencialni izredni dohodek keša policaju, ker ni plačan od prometa niti od norme. Kaj pa ko državni veljaki mastno jejo na tvoj račun, ko narediš prekršek, policaj itak dobi tisto colngo kakršno pač dobi, pa če jih štrafa 10 al pa 50...
Če si naredu prekršek, je v zakonu zanj predvidena kazen in on v teoriji nima kaj veliko presojat ali ti jo bo dal ali ne. Pa vendarle ob korektnem odnosu in prekršku malega pomena velikokrat reče, dobr je tokrat, pa bolj počas naprej. Pa se ni treba zato prilizovat polcaju, samo namesto "pa kaj je spet, nimate bolj pametnega dela" rečeš "dober dan" ali pa "dober večer". Jaz popolnoma nič drugega ne rečem ko me ustavijo! Pa so me že večkrat spustili brez kazni, sem jo pa tudi že plačal, jasno...![]()
BTW v avto ti lahko gleda po mili volji, moraš pa malo bolj natančno poznat stvari, da veš kaj to pomeni GLEDAT v avto...dokler ne poznaš stvari pa psssst...ker prodajaš buče!
eclipse_R je napisal/-a:hehe glede gledanja ane. On že ne sme gledat pa odperat vrat ipd. ti pa lahko kumot reče, "gospod, a lahko malo odprete vrata?" in gospod a lahko odprete sovozniški predal?" ali pa mogoče, "gospod odprite prtljažnik" po zakonu si ga pač dolžen ubogat
lp
HajdukS je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:hehe glede gledanja ane. On že ne sme gledat pa odperat vrat ipd. ti pa lahko kumot reče, "gospod, a lahko malo odprete vrata?" in gospod a lahko odprete sovozniški predal?" ali pa mogoče, "gospod odprite prtljažnik" po zakonu si ga pač dolžen ubogat
lp
lol... no o takih kot si ti in svadreb govorim... Ne nisi nic dolzan, sploh pa ne ubogat.
Samotar je napisal/-a:Pa saj nisem iz cukra da bi se bal vodne pištole.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov