igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To mar 21, 2006 10:39 am

Opažam, da vas je večina bolj ali manj predrzna v dialogih s policisti. Ko se vam maščujejo z detajlnimi pregledi avtomobilov in kaznimi, ste pa vsi užaljeni. Obnašajte se tako kot je treba, pa sem prepričan, da jo boste dosti boljše odnesli.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 21, 2006 10:54 am

svadreb je napisal/-a:Opažam, da vas je večina bolj ali manj predrzna v dialogih s policisti. Ko se vam maščujejo z detajlnimi pregledi avtomobilov in kaznimi, ste pa vsi užaljeni. Obnašajte se tako kot je treba, pa sem prepričan, da jo boste dosti boljše odnesli.

Ni problem v takih ki so predrzni, temvec v takih srckih kot si ti ki vse pustijo in se samo prlizujejo. Jst ce dobim kazn bom tecn ker bom slabe volje in policaj me zarad tega ne sme obravnavat cist nic drugace (v avto mi ne sme gledat pod nobenim pogojem)

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To mar 21, 2006 11:05 am

Ti posluš! Jaz, ko vem, da sem storil prekršek in me policaj ustavi, se userjem od straha, ker mi je škoda vsakega jurja, ki ga porabim za policijske kazni. Zajebal sem sam, policaj me je le zalotil. Zato on ni slab človek. Kriv sem sam.

Če me ustavi brez veze, kao kontrola prometa, pa spet ne vem, zakaj bi moral bit slabe volje. Saj nisem nič naredil. Zakaj naj bi sikal policaju? Zato, da bi se lahko kle hvalil s svojo predrznostjo?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To mar 21, 2006 11:07 am

Do policaja bodi tak kot je on do tebe. Če on neki piska mu ti piskaš nazaj in napišeš pritožbo da je bil nevljuden, če je pa on vljuden do tebe pa si lahko tudi ti do njega.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 21, 2006 11:24 am

svadreb je napisal/-a:Ti posluš! Jaz, ko vem, da sem storil prekršek in me policaj ustavi, se userjem od straha, ker mi je škoda vsakega jurja, ki ga porabim za policijske kazni. Zajebal sem sam, policaj me je le zalotil. Zato on ni slab človek. Kriv sem sam.

Če me ustavi brez veze, kao kontrola prometa, pa spet ne vem, zakaj bi moral bit slabe volje. Saj nisem nič naredil. Zakaj naj bi sikal policaju? Zato, da bi se lahko kle hvalil s svojo predrznostjo?

Tut ce si naredu prekrsek ki ni vplival na nikogar in ni niti 1% nevaren?? Tut ce je on ob tem ko te je ustavil in v postopku nardil vec hujsih prekrskov? Tut ce je narobe videl? Tut ce je ustavil tebe ne nekoga ki je naredil 1000krat hujsi prekrsek? tut ce se drugac do tebe obnasa glede na to kok si star ali kaksnega statusa? ....

Ma takih primerov je miljon... Nasi policaji so serifi in treba jim je dopovedat da to niso, in da nismo mi njihov potencialni izredni dohodek keša (kar smo itak) ampak oni naši usluzbenci. Sej policija pri nas je itak ena skorumpirana firma z dodatnimi pooblastili.

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b To mar 21, 2006 12:08 pm

Men je blo najboljše ko sma z bratom pelala njegoviga sodelavca z šefovo A8 4.2Q v Zagreb pa grema nazaj pa je reko da bo pokazo kaj naredi 4.2 in gasa in seveda pred cestninsko okrog 250 mogoče kaj več manj nekje tam poleg znaka za 50km/h pa policaj. Na srečo ni mel še postavljeniga radarja, tanajhul je pa blo ko je začel razlagat kaj vse ma tak avto.. pa da če bi ga on mel se nebi nikol čez omejitve vozo pa kak breme gorijo pa da ma newem kolko airbag-ov sam se lahk še vedno kaj zgodi... vglavnem nasmejal sn se tak ko že dolgo ne, nakonci pa reče lepo naprej pa 100kun ker nisma bla pripasana hitrost pa ni nič reko!
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To mar 21, 2006 12:11 pm

HajdukS je napisal/-a:
svadreb je napisal/-a:Ti posluš! Jaz, ko vem, da sem storil prekršek in me policaj ustavi, se userjem od straha, ker mi je škoda vsakega jurja, ki ga porabim za policijske kazni. Zajebal sem sam, policaj me je le zalotil. Zato on ni slab človek. Kriv sem sam.

Tut ce si naredu prekrsek ki ni vplival na nikogar in ni niti 1% nevaren?? Tut ce je on ob tem ko te je ustavil in v postopku nardil vec hujsih prekrskov? Tut ce je narobe videl? Tut ce je ustavil tebe ne nekoga ki je naredil 1000krat hujsi prekrsek? tut ce se drugac do tebe obnasa glede na to kok si star ali kaksnega statusa? ....

Ma takih primerov je miljon... Nasi policaji so serifi in treba jim je dopovedat da to niso, in da nismo mi njihov potencialni izredni dohodek keša (kar smo itak) ampak oni naši usluzbenci. Sej policija pri nas je itak ena skorumpirana firma z dodatnimi pooblastili.

jao hajduks...ti nisi potencialni izredni dohodek keša policaju, ker ni plačan od prometa niti od norme. Mene bolj boli, da državni veljaki mastno jejo na moj račun, ko naredim prekršek, policaj itak dobi tisto colngo kakršno pač dobi, pa če jih štrafa 10 al pa 50...
Če si naredu prekršek, je v zakonu zanj predvidena kazen in on v teoriji nima kaj veliko presojat ali ti jo bo dal ali ne. Pa vendarle ob korektnem odnosu in prekršku malega pomena velikokrat reče, dobr je tokrat, pa bolj počas naprej. Pa se ni treba zato prilizovat polcaju, samo namesto "pa kaj je spet, nimate bolj pametnega dela" rečeš "dober dan" ali pa "dober večer". Jaz popolnoma nič drugega ne rečem ko me ustavijo! Pa so me že večkrat spustili brez kazni, sem jo pa tudi že plačal, jasno... :roll:
BTW v avto ti lahko gleda po mili volji, moraš pa malo bolj natančno poznat stvari, da veš kaj to pomeni GLEDAT v avto...dokler ne poznaš stvari pa psssst...ker prodajaš buče!
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 21, 2006 12:36 pm

Slide je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a:

jao hajduks...ti nisi potencialni izredni dohodek keša policaju, ker ni plačan od prometa niti od norme. Kaj pa ko državni veljaki mastno jejo na tvoj račun, ko narediš prekršek, policaj itak dobi tisto colngo kakršno pač dobi, pa če jih štrafa 10 al pa 50...
Če si naredu prekršek, je v zakonu zanj predvidena kazen in on v teoriji nima kaj veliko presojat ali ti jo bo dal ali ne. Pa vendarle ob korektnem odnosu in prekršku malega pomena velikokrat reče, dobr je tokrat, pa bolj počas naprej. Pa se ni treba zato prilizovat polcaju, samo namesto "pa kaj je spet, nimate bolj pametnega dela" rečeš "dober dan" ali pa "dober večer". Jaz popolnoma nič drugega ne rečem ko me ustavijo! Pa so me že večkrat spustili brez kazni, sem jo pa tudi že plačal, jasno... :roll:
BTW v avto ti lahko gleda po mili volji, moraš pa malo bolj natančno poznat stvari, da veš kaj to pomeni GLEDAT v avto...dokler ne poznaš stvari pa psssst...ker prodajaš buče!

Pod gledat sm mislu da gleda po notranjosti, v avtu sedi, odpira predale, gleda v prtljaznik, pod sedeze in s tem dela kaznivo dejanje medtem ko tebi isce da ti bo napisal prekrsek... :lol:

Gleda lahko samo skozi sipo... Ce se s tem ne strinjas ti prodajas buce decko. Za gledat po notranjosti avta rabi nalog isto kot za hiso. (zato mu lahko reces ko mu kazes opremo naj gre par metrov stran od prtljaznika)

Norme imajo. (ne vem ce za prometne prekrske, samo za druge vem da jih majo)

V razvitih drzavah policaji opravljajo svoje delo se pravi zagotavljajo varnost in to delajo po dolocenih prioritetah. V sloveniji so te prioritete predvsem sluzenje denarja, zdravljanje kompleksov in ne zagotavljanje varnosti.

PS: ce me zaustavi za brezveze kot pravis zakaj ga nebi vprasal ce nima pametnejsega dela? koji je on men falus da moram bit dodatno prjazn do njega? En bebcek z srednjo solo ki mu je ze v osnovni slo bolj slabo mi tm trati cas za neumnost medtem ko se ljudje ubijajo na cestah kot po tekocem traku... (to pustmo da JST njih placujem)

A mi loh poves kaj studiras (upam da ne visjo policijsko ker pol bo ze prevec logicno vse skupaj)?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To mar 21, 2006 2:30 pm

-Res je, gleda lahko od zunaj v avto. Ampak v notranjost(v potniški prostor ali pa prtljažnik, če nimaš roloja raztegnjenega), se pa vidi tudi skozi šipe mar ne? Plain view pač...ravno tako v odprt prtljažnik, ko mu kažeš opremo. Odmaknit se pa ni dolžan, lahko pa je uvideven in ti ugodi. Lahko pa se tudi odločiš da ne boš pokazal opreme...your choice...brskat pa kar tako res ne sme(so določene izjeme, tudi do kakšne mere lahko poseže v to pravico), ampak govora je blo o gledanju.
-To da lovijo folk za tablami za naselje in podobne "limanice", se tudi meni zdi neprimerno in zahrbtno! Žal kompleksov ne zdravijo le policaji ampak naletiš na idiote povsod. Sam sem recimo ekstremno alergičen na arogantne in za povrh še morda nesposobne "kelnarce" :lol: ...brez heca. Je pa res ceneje dobiti na mizo kavo s smetano, namesto z mlekom, kot pa plačilni nalog za najmanj 10 jurjev, ko bi morda šlo tudi brez njega.
-Glede prijaznosti sem pa že dovolj napisal. Če si rojena tečnoba, bi verjetno vsak(verjetno tudi ti, če bi ti med delom ki ga opravljaš, nekdo zatežil) odreagiral temu ustrezno. Če rečeš dober dan in potem adijo, kar je pretežno vse kar jaz govorim med "postopkom" pa se jih 90% obnaša korektno in ne zdravi kompleksov.
Glede norm se ne bom kregal, ker noben od naju ni v vrstah policije in je vse bolj "baba čula baba rekla" Imam pa nekaj kolegov v policiji, kateri norme nimajo. Če pa že kje imajo normo, koliko morajo naredit, pa pa od nje še vedno niso plačani...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 21, 2006 4:02 pm

No pol se strinjava...

-glede gledanja sva se narobe razumela.

-jst tut recem dobr vecer pa adijo sam vmes se vprasam (cist prijazno) mal kasno je njegovo mnenje o delu policije, ce se mu zdi sankcioniranje tega prekrska potrebeno ipd. (takoj ratajo ogrozeni in agresivni)...

-glede doseganja norme ne vem ce dejansko dobijo vecjo placo ce jo presezejo (tega tut nism reku ce se ne motim), kakor pa vem iz pripovedovanja policaja, je neka dolocena norma ki jo morajo izpolnit v dnevu kot rezultat (dosezejo pa ves kako jo..)

PS: sej za normo bi lahko tut direktno ksn policaj napisal, sej jih je dost na forumu. Mene tut zanima tocno kako je s tem.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To mar 21, 2006 4:18 pm

hehe glede gledanja ane. On že ne sme gledat pa odperat vrat ipd. ti pa lahko kumot reče, "gospod, a lahko malo odprete vrata?" in gospod a lahko odprete sovozniški predal?" ali pa mogoče, "gospod odprite prtljažnik" po zakonu si ga pač dolžen ubogat ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 21, 2006 4:37 pm

eclipse_R je napisal/-a:hehe glede gledanja ane. On že ne sme gledat pa odperat vrat ipd. ti pa lahko kumot reče, "gospod, a lahko malo odprete vrata?" in gospod a lahko odprete sovozniški predal?" ali pa mogoče, "gospod odprite prtljažnik" po zakonu si ga pač dolžen ubogat ;)

lp

lol... no o takih kot si ti in svadreb govorim... Ne nisi nic dolzan, sploh pa ne ubogat.

Reces: "ne, kaj si ti da mi bos u avto gledal" in je to to....

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To mar 21, 2006 5:33 pm

HajdukS je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:hehe glede gledanja ane. On že ne sme gledat pa odperat vrat ipd. ti pa lahko kumot reče, "gospod, a lahko malo odprete vrata?" in gospod a lahko odprete sovozniški predal?" ali pa mogoče, "gospod odprite prtljažnik" po zakonu si ga pač dolžen ubogat ;)

lp

lol... no o takih kot si ti in svadreb govorim... Ne nisi nic dolzan, sploh pa ne ubogat.

Tako je, tudi če ti reče odprite prtljažnik, tega nisi brezpogojno dolžan storit, kaj šele kakšnega predalčka! Saj mu ni treba zabrusit, lahko mu lepo poveš da tega ne boš storil ker imaš v predalu osebne stvari ki se ga ne tičejo. Če znaš še bolj lepo povedat, še bolje, ker če boš robantil, bo pa kaj tretjega našel.
Obstajajo pa izjeme(brez odredbe) kjer mu moraš tudi prtljago razkazat,(recimo so cestne blokade po ropu), pa tudi mejna območja recimo, kjer ti lahko pa praktično razstavi avto...

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To mar 21, 2006 8:02 pm

Mal neumno vprasanje, sam al ti ga pol tud do zadnjega sraufa sestav skp, al ti vratne panele kr fukne nekam k je nezadovoljen nad svojim (ne)uspehom?

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Sr mar 22, 2006 8:17 pm

Samotar je napisal/-a:Pa saj nisem iz cukra da bi se bal vodne pištole.

hahaha :cry
Sazo ti si pa pomoje preveč gledal risanke ko si bil majhen in ti malo škoduje :roll: :lol:
Naletel si na zelo dobrega in prijaznega policaja, da te je, kljub temu da si imel v avtu sekiro, nož, pištolj,... in še brez dovoljenja,
sploh spustil in ne kar takoj aretiral :lol:
:roll: domišljija ne pozna meja...

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če mar 23, 2006 8:31 am

AXioN je napisal/-a:Mal neumno vprasanje, sam al ti ga pol tud do zadnjega sraufa sestav skp, al ti vratne panele kr fukne nekam k je nezadovoljen nad svojim (ne)uspehom?

Nism preprican, sam zdi se mi da ma drzava dogovore z zavarovalnicami da povrnejo skodo ki nastane pri takih pregledih

Uporabniški avatar
MortaL
Nov uporabnik

Napisal/-a MortaL So nov 25, 2006 11:23 am

Se moja prigoda izpred parih let: S kolegom grema 1x pozimi v Yukatana (Šentilj) po stari cesti - mislim da se AC ni bla odprta. Se peljema preko zelezniske proge, nakar zacutim da mi je pocila guma. Grem ven pogledat in vidim da mam zadnjo desno prazno. Postavim trikotnik, dam ven rezervo,.... nakar vidim da je prazna tudi desna sprednja :shock: .Pripelje policijski avto, v njem pa en tipcek, tedaj mogoce 2-3 leta starejsi pa naprej dialog:
P: Dober vecer, kaj se je zgodilo?
Jaz: Čer, gumidefekt mama.
P: Vredu, potem pa kr naredita, Lahko noč
In se odpeljeta.... Prideta cez kakih 15min iz druge strani, mi2 pa se vedno pri avtu. Se ustavita, pride oni tipcek ven iz avta do naju in se nama od dalec ze smeji....
P: Ali potrebujeta pomoč?
Jaz: Ne hvala, čakam na moje starše, da naju odvlečejo do prvega izhoda....
P: Meni ste prej rekli, da imaste gumidefekt...?
Jaz: Ja, tocno tako!
P: (se postavi od zadaj in vidi samo zadnjo gumo prazno) se smeji, v konceptu kaksna butca da ne znata menjat gume.... Ali potrebujeta pomoč, dajta vama bom pomagal!
Jaz: ni treba, hvala!
P: Ne, ne, vama bom pomagal in zacne skupaj nabirati dele za menjavo gume
Z velikim zadoscenjem malo pomaga, predvsem pa deli napotke in raste do oblakov....
Tako menjam zadnjo gumo, pospravim orodje, policaj pa rece: no, vidita da ne potrebujeta starsev, ce si znata sama menjat gumo....
Jaz pa: Samo se vedno ne morema nikamor.....
P: Zakaj pa ne?
Jaz: Se vedno je sprednja guma prazna!
P: :shock: :shock: :shock:
Bolje vrabec v roki kot rak na grlu!

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So nov 25, 2006 3:36 pm

heh pa sem htel novo temo odpret. ni glih dialog, a vseeno.
dans sem sel s kolegom k kruh razvaza, pa se pelema cez eno naselje kr prek omejitve. pote pa tabla za konc naselja, mal za njo pa policija z pistolco. merila v naselje. joj, mi2 hitro desno zavijema kr k eni hisi, pa čez kratek cas nazaj. ko sma prisla do glavne ceste je tam ze stal policijski avto, isti seveda. nama kaze naj počakama. dobro, počakama. pride policaj, dokumente prosim. da voznisko, prometno (ta je skopirana, ker ima original lastnik firme doma-sluzben avto), pa pravi policaj ka mate pa to?? pa pravi kolega ja prometno. pa policaj v smeh, pol pa rece ja pa če je skopirana bi jo vsaj overit dali. no potem je pa zacel s stevilkami, pa pihal je, sam kazni pa ni dal. se mene sta preverla, potem pa sta nama zazelela varno pot in srecno. sma rekla hvala enako, lep dan. pa en od policajev v smehu: "Pa počasi!!". smejala sma se najbol ker ni kazni dobil, pa se face sta bla policaja.

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So nov 25, 2006 6:20 pm

zadnič me ustavi pred brnčičevo

P: dober dan, kontrola prometa, dokumente prosim
J: Prometne nimam, ma brat veze na zavarvalnici pa mi rihta registracijo (registracija poteče v par dneh)
P: (nič ne komentira) feltne niso standardne, bo treba homologacijo (zopet jo ma brat, je blo treba čez tehnični)
J: Ni problema

Odprem sovozniški predal, notri polno listja, vzamem vse ven in začnem lepo eno pa po eno listat, da bi kao našel homologacijo (vedu sm da je nimam v avtu).. Policaj me nekaj časa gleda..

P: ok, sej ni treba, povej mi samo še do kdaj traja registracija
J: 17ga (tisti dan je bil 17i :D)
P: res, ne rabim preverjat?
J: res
P: ok, srečno

Pa kake pol leta nazaj, se ves zaliman zbudim (ura nekje 4 popoldan - prejšnjo noč bil zunaj), zvoni telefon, me kliče brat, da ga pridem iskat. Seveda se nisem nič rihtal, samo obleku pa v avto. Se bližam prehodu čez železnico, nakar vidim na drugi strani kiblo, me malo prime, če vse štima, če sem pripet, če so luči ipd., malo pregledujem, nakar ko prepeljem železnico mi začne blendat, mahat, trobit, use živo, da naj ustavim. Ustavim, odprem okno (sva bla vzporedno, sva se kar iz avtov pogovarjala)

P: Matr, šou si čez železnco, luči so utripale pa rampe so se že spuščale (jaz samo začudeno pogledam)
J: Res?!
P: Ja, kaj ti ni jasn?!
J: Res nisem videl, oprostite
P: ma ok, nej ti bo, ajde

Pa še kako leto nazaj, res naredim prekršek, pri levem zavijanju v križišču, ker je tisti pred mano malo mečkal, nasproti pa daleč nobenega, vidim, da ne bo speljal pač na hitro speljem izza njega (križišče daleč okoli prazno, tudi tisti pred mano je kr še stal, tut ko sem že zdavnaj zavil), kar naenkrat za mano vidim modre lučke, blendanje, si rečem, pi*da, se peljem še malo naprej, on za mano, da pridem do busne in tam ustavim.. Seveda čist iz navade, takoj ko ugasnem motor, zategnem ročno in se odvežem

P: Vidm, da niste bli prvezani
J: (skor mi prekipelo, ker sem VEDNO privezan) sem bil privezan, sem se odvezal, ko sem ugasnil motor
P: nič nisem videl
J: resno, vozim vedno privezan
P: (mi ne vrjame, nadaljuje s pregledom) pokažte mi obvezno opremo prosim.

mu vse pokažem

P: pridte k avtu, boste pihal (pihnem 0,00). Ste študent?
J: ja
P: tole bo 30k za prehitevanje v križišču
J: ok
P: (napiše kazen) srečno in adijo!

In pa še moja prva kontrola ever je bla od policistke, ko še nisem imel izpita niti 24 ur. sem malo nesigurno vozil po eni vijugasti, ozki cesti, bil je dež in tema pa še brat mi je skos težil, da preblizu roba vozim pa sem potem po kakšnih večjih ovinkih, malo stran od roba odvil in je najbrž zgledalo kot da malo vijugam :D

me ustavjo z lučkami, spet oprema, dokumenti, vse štima, le da je bil avto od mame pa skopirana prometna, so preverli če je ukraden, me vpraša če sem že kdaj pihal, rečem ne, mi da navodila, pihnem (0,00). Me vpraša, če sem zmatran, da sem malo bolj nesigurno vozil, rečem ja, sem ravno prepeljal 100 km v tem vremenu pa šele včeraj sem izpit dobil. se oba policaja začneta smejat pa odpeljeta :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Če nov 30, 2006 12:08 am

Policist vludno uprašal za dokomente. Jaz mu jih dam.
Me opraša za opremo. Mu jo pokažem (no ja. 2x od 3x ko sem bi ustavlen mi jo niti ni blo treba)
"Ste kej pili" jaz "ne"

Lep večer...

To tudi s avtom, kateremu gume štrlijo ene 1cm na vsaki strani ven, pa ni bilo nič.

Vi se pa sprašujete zakaj vas policija j*be
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov