igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova To dec 12, 2006 12:49 pm

Tamara je napisal/-a:
Martina Navratilova je napisal/-a: Dj no 75 konjev pa tak izgled. To je kot da mas podaljsek za falus, ki ti ga nardi sicer velkega ampak med sexom nic ne cutis. No to je meni nesmisel. Stekate zdaj? :lol:

:lol: :lol:

Men je tut hecn, da avto izgleda kot nek hud dirkalnik, v bistvu pa ni, ampak v tem je fora stylinga. Tuning je popolnoma druga zadeva.

Vidis v temu se tut ne strinjava. Avto se da postaylat tudi brez da bi zgledal smesn. Pa ne samo s clean look-om. Tko kot se ti namazes verjetno bol nezno in tako da barve pasejo na tebe ne pa kot ena poceni prostitutka tko se da tut avto nastylat. Primerno in z okusom.

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 12:56 pm

ghostrider je napisal/-a:Odgovor na zastavljeno vprašanje: Če si Slovenceljski i**** in ne preneseš kritik, NE dajaj avta ocenjevat.

Hehe kako vas tale Slovencelj/Slovenček vedno s tira spravi :P

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 12:57 pm

Martina Navratilova je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:
Martina Navratilova je napisal/-a: Dj no 75 konjev pa tak izgled. To je kot da mas podaljsek za falus, ki ti ga nardi sicer velkega ampak med sexom nic ne cutis. No to je meni nesmisel. Stekate zdaj? :lol:

:lol: :lol:

Men je tut hecn, da avto izgleda kot nek hud dirkalnik, v bistvu pa ni, ampak v tem je fora stylinga. Tuning je popolnoma druga zadeva.

Vidis v temu se tut ne strinjava. Avto se da postaylat tudi brez da bi zgledal smesn. Pa ne samo s clean look-om. Tko kot se ti namazes verjetno bol nezno in tako da barve pasejo na tebe ne pa kot ena poceni prostitutka tko se da tut avto nastylat. Primerno in z okusom.

Zaradi tega pa jaz svojega nakupovalnega vozička ne bom nikoli dajala na ogled v forum, ampak mogoče samo v salon, da ne bo nihče mogel pljuvat. Evo.

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova To dec 12, 2006 1:00 pm

v salonu so tut odspodaj komentarji. :twisted:

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 1:16 pm

Martina Navratilova je napisal/-a:v salonu so tut odspodaj komentarji. :twisted:

ampak, da mi boste samo pohvale pisal 8) :P

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To dec 12, 2006 6:37 pm

Tamara je napisal/-a:
samekk je napisal/-a:CockroaC & Courage™, sej sta jo čist zmedla :P

sej se bosta enkrat na poti srečala :twisted:

alter egoji se ne srecujejo ravno pogosto, da bi si lahko v roke segli, kako rekli pa mogoce se kako popili...kvecemu pri kakemu hudicevo dobremu psihiatru se na kratko soocijo :P

sicer pa, slika pove vec, kot tisoc besed (glede serijskih morilcev):

Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Sr dec 13, 2006 12:23 pm

Eh folk jaz ne vem zakaj je toti forum na taki nizki nivo pado, da se moramo samo kregat.

Mogoče bi moralizadevo ločit na tri dele - "riž", "anti riž" in "nekaj vmes", potem bi lahko furali nekateri tono poliestra in 13" kole in v delu "riž" bi bili samo lepi komentarji!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Sr dec 13, 2006 12:26 pm

To nebi blo kul ker se jaz nebi mogo vec s tabo (rizar.press) pogovarjat recimo .. ker bi bla v razlicnih delih omejena. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr dec 13, 2006 4:42 pm

torej, če definiramo besedo riž ("rice"), po tem, da ima avto gor dodano plastiko in velike feltne (kar DEJANSKO naj bi pomenila beseda riž), kako da ni noben vpil RIIIIIIŽ v temi od noneja pa Courageja?

in vsakemu mečete v obraz to, da je dal plastiko na avto in da to ni kul, a poglej ga zlomka, none in courage imata spet na avtu tako zvano plastiko ;)

ne me narobe razumet, sem na strani "čistega" stylinga, avto kot celota, skladajoče linije itn., samo razčistite si pojme..

lp
Slika

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Sr dec 13, 2006 6:28 pm

Vse drugo je riž razen njegovega in mojega avta - tak, zaj pa sn povedal to kar mi je dolgo ležalo na duši :evil:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Sr dec 13, 2006 6:51 pm

none je napisal/-a:Vse drugo je riž razen njegovega in mojega avta - tak, zaj pa sn povedal to kar mi je dolgo ležalo na duši :evil:

moje iskreno mnenje, njegov je rjica, ampak s karakterjem, tvojega pa sem ze povedal, da samo po temi vidim, kot da ti ga je nerodno podnevi pokazat :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Če dec 14, 2006 3:20 pm

dobek je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:
samekk je napisal/-a:CockroaC & Courage™, sej sta jo čist zmedla :P

sej se bosta enkrat na poti srečala :twisted:

alter egoji se ne srecujejo ravno pogosto, da bi si lahko v roke segli, kako rekli pa mogoce se kako popili...kvecemu pri kakemu hudicevo dobremu psihiatru se na kratko soocijo :P

sicer pa, slika pove vec, kot tisoc besed (glede serijskih morilcev):

Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to je ziher fotosop ... prepoznam po spyder nasitku na jakni

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Ne dec 17, 2006 12:53 am

ma kaki fotosop...roba z arizone, pa zgleda malo cudno, kaj ces :roll:
SlikaSlika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov