dunker je napisal/-a:Do neke mere se s tem strinjam, ampak bi tole malo predrugačil ... Tista meja ni noben fiksen znesek evrov, ampak je zame meja tam, ko si avto začne lastiti tebe namesto da bi si ti lastil avto.
Ko ne greš na izlet, ker ti je škoda avta in podobne traparije, takrat si šel čez mejo. Avto je za uporabljat in točno tako ga tudi pojmujem. Ko ti je enkrat avta (preveč) škoda, je tisti avto očitno predrag zate. Osebno ne bi imel nikoli npr. Porscheja, če mi ne bi bilo več ali manj vseeno, če ga npr. počim v drevo in od njega nič ne ostane - glavno, da meni nič ni.
... to je seveda moje mnenje ...
potem pa očitno ne sodiš na ta forum

sicer pa nekdo je omenil gps sledenje.. vse te zadeve, ki sporočajo neki drugi napravi pozicijo se da čist preprosto "prelisičit", da ko vkradeš avto neseš sabo motilec frekvenc in ne bodo nikol več vidli, kje se avto nahaja.. pa tudi, če odkrijejo še tako zajebano pa sofisticirano in ne vem kako varovano ključavnico in ostalo varovalno sranje, se ga bo dalo "povozit", slej ko prej bo nekdo pogruntal kako, če ne drugega vržeš nekaj dnarja tistemu, ki je ključavnico razvijal in jo pozna do obisti pa je.. ali pa mu pač pohekaš računalnik, ga ugrabiš, izsiljuješ ipd.
edina rešitev je, da se sam spomniš varnostnega sistema pa tudi, če je malo bolj preprost, dokler ne poveš NIKOMUR o tem kaj si naredil pa kako pa kako deluje si malo bolj varen.. takoj ko pa tudi, če najboljšemu prijatelju razložiš kaj si naredu si ga že najebu.. praktično nemogoče je no, edino kar se lahko tolažiš, da več stvari ko imaš notri, dalj časa jim bo vzelo za prelisičit vse pa si bojo mogoče izbrali tistega zraven tebe

lp