igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To jan 02, 2007 6:42 pm

dunker je napisal/-a:Do neke mere se s tem strinjam, ampak bi tole malo predrugačil ... Tista meja ni noben fiksen znesek evrov, ampak je zame meja tam, ko si avto začne lastiti tebe namesto da bi si ti lastil avto.

Ko ne greš na izlet, ker ti je škoda avta in podobne traparije, takrat si šel čez mejo. Avto je za uporabljat in točno tako ga tudi pojmujem. Ko ti je enkrat avta (preveč) škoda, je tisti avto očitno predrag zate. Osebno ne bi imel nikoli npr. Porscheja, če mi ne bi bilo več ali manj vseeno, če ga npr. počim v drevo in od njega nič ne ostane - glavno, da meni nič ni.

... to je seveda moje mnenje ...

potem pa očitno ne sodiš na ta forum ;) ne morš met avta za katerega se ti je*e kaj bo z njim, če ga boš jutri razbil al pa če ti ga zakurjo..

sicer pa nekdo je omenil gps sledenje.. vse te zadeve, ki sporočajo neki drugi napravi pozicijo se da čist preprosto "prelisičit", da ko vkradeš avto neseš sabo motilec frekvenc in ne bodo nikol več vidli, kje se avto nahaja.. pa tudi, če odkrijejo še tako zajebano pa sofisticirano in ne vem kako varovano ključavnico in ostalo varovalno sranje, se ga bo dalo "povozit", slej ko prej bo nekdo pogruntal kako, če ne drugega vržeš nekaj dnarja tistemu, ki je ključavnico razvijal in jo pozna do obisti pa je.. ali pa mu pač pohekaš računalnik, ga ugrabiš, izsiljuješ ipd.

edina rešitev je, da se sam spomniš varnostnega sistema pa tudi, če je malo bolj preprost, dokler ne poveš NIKOMUR o tem kaj si naredil pa kako pa kako deluje si malo bolj varen.. takoj ko pa tudi, če najboljšemu prijatelju razložiš kaj si naredu si ga že najebu.. praktično nemogoče je no, edino kar se lahko tolažiš, da več stvari ko imaš notri, dalj časa jim bo vzelo za prelisičit vse pa si bojo mogoče izbrali tistega zraven tebe ;)

lp
Zadnjič spremenil eclipse_R, dne To jan 02, 2007 7:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To jan 02, 2007 6:54 pm

avto naložiš v kontejner pa ne bo nič lovilo, low tech - faradayeva kletka
podpis

trafo66

Napisal/-a trafo66 Če jan 04, 2007 8:03 am

kaj pa če ti avto za 10 in več milijonov konj brcne? ha. jaz nimam teh skrbi.

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Če jan 04, 2007 9:30 am

DonFilipo je napisal/-a:Thor; vidi se da razmisljas kot vecina pleh-norcev!
Mogoce imam denarja za S klaso ampak se še vedno vozim v renoju. In se tudi bom. Probal sem avtomobile visoke in luksuzne klase. Doma imajo Imprezo WRX in me sploh ne mika. in se mi ne zdi cist nic posebnega. Se vedno bom ostal na avtu nije klase.
Ne bom ti ugovarjal. Ti pa mene ne bos nikoli razumel.

pa lep dan

Raje si priznaj, da nisi sposoben vzdrzevat visje klase avtomobila.
Sposobni ljudje imajo oboje, nepremicnine in avtomobile in niso pleh norci.

Ti se pa vozi z dizlom in misli kolk prisparas. 8)

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe jan 05, 2007 9:37 am

DonFilipo: ne vem zakaj bi vsak, ki ima dražji avto od tvojega Renoja, bil avtomatsko plehar. Potemtakem je nekdo, ki kupi Renault Megane berline dynamique 1.9 dCi in ne Renault Megane berline authentique 1.5 dCi (105 KM), plehar, ker prvi košta več kot 5mio, drugi pa manj? Neumnost.

Zakaj pa ti raje ne kupiš eno Kio, katera bi stala še manj? Vozil bi se enako dobro, baje.

Eni več dajo na potovanja, eni na hrano, eni na kvaliteto potovanja, eni raje hitreje vozijo,... Kdo pa si ti da misliš da je edino pravilno tako, kot je tebi všeč?

Tebi je nekdo materialist, ker ima jadrnico, ti si pa morda materialist nekomu iz Afrike, ker si tolk len, da se ne voziš z biciklom po svetu ampak kupuješ zanj nepredstavljivo vsoto 3mioSIT za tono pleha. Kdo ima sedaj prav?

PS: Tista o kvaliteti vožnje v Corroli in A8 je res neumna, roko na srce. Če si res že vozil avte višja klase, pa ne vidiš razlike, potem lažeš sam sebi.
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe jan 05, 2007 10:21 am

Nixxon je napisal/-a:DonFilipo: ne vem zakaj bi vsak, ki ima dražji avto od tvojega Renoja, bil avtomatsko plehar. Potemtakem je nekdo, ki kupi Renault Megane berline dynamique 1.9 dCi in ne Renault Megane berline authentique 1.5 dCi (105 KM), plehar, ker prvi košta več kot 5mio, drugi pa manj? Neumnost.

Zakaj pa ti raje ne kupiš eno Kio, katera bi stala še manj? Vozil bi se enako dobro, baje.

Eni več dajo na potovanja, eni na hrano, eni na kvaliteto potovanja, eni raje hitreje vozijo,... Kdo pa si ti da misliš da je edino pravilno tako, kot je tebi všeč?

Tebi je nekdo materialist, ker ima jadrnico, ti si pa morda materialist nekomu iz Afrike, ker si tolk len, da se ne voziš z biciklom po svetu ampak kupuješ zanj nepredstavljivo vsoto 3mioSIT za tono pleha. Kdo ima sedaj prav?

PS: Tista o kvaliteti vožnje v Corroli in A8 je res neumna, roko na srce. Če si res že vozil avte višja klase, pa ne vidiš razlike, potem lažeš sam sebi.

Se podpišem!

Vsak kupuje in ima avto po svojih lastnih potrebah in PREDVSEM FINANČNIH ZMOŽNOSTIH osebno če bi mel 100kEUR prihodka letno bi si poleg vsega ostalega prvošu še tak avto da meni nebi blo jasno.

Ker moja logika je da če ti avto pomeni še kaj več kot prevozno sredstvo (recimo eeee...... kaj pa vem eeee...... UŽITEK V VOŽNJI!!!!) in si to lahko privoščiš in ti je čisto vseeno za denar (ki konec koncev ni nič drugega kot sredstvo za dosego cilja in nikoli cilj sam-ker sam deanr lahko samo trošiš ali pa si z njim prižigaš cigare, druge funkcije nima, NOBENA KRSTA NIMA SEFA) si privoščim kar mi pač pade na pamet oz mi nekaj pomeni.

Tista z Audiji in Corolo pa definitivno že lahko razglasimo za TOPizjavo leta 2007, jo bo v preostanku leta zelo težko presečt. Sej je res da se v obeh avtomobilih pelješ ampak bistvena razlika je KAKO SE PELJEŠ. Konec koncev se lahko pelješ tudi z lojtrnim vozom na volovsko vprego
:roll:

Glede varnosti pa takole: če mi priskrbiš audija A6 ki ima 4 zvezdice in ti megana s 5 zvezdicami pa se lahko grema čelno zaletet isti trenutek. Kdaj boste ugotovili da so tele zvezdice 50% bullshit. Zadnjič grem podrobno brat obrazložitve rezultatov in ko bereš da so avtomobilu ODBILI točke zato ker je bil ZVOČNI OPOZORNIK za NEPRIPETE varnostne pasove PREMALO GLASEN (beri nadležen) in da je avto izgubil celo zvezdico za varnost otrok ker so bila navodila za izklop sopotnikove blazine(vstavi ključ in obrni proti znaku OFF) v PREMAJHNI VELIKOSTI ti je vse jasno. :bonk
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo Pe jan 05, 2007 10:45 am

ne razumete. hotu sm povedati, da je meni vec kot 5milj za avto nesmisleno. ker je to še vedno en kup pleha. ne pravim da 5% voznikov ne rabi velik in udoben avto ker so veliko (ampak res veliko) na cesti.jst ga ne rabim. in za tisto kar jst rabim avto, mi je megane zadosti. ali kakrsen koli podoben avto. moja primerjava med corolo in A8 ni tako brezvezna, ker je meni vseeno kaj ma avto od opreme (edino je klima pomembna) in to mi nudi skoraj vsak avto.
še enkrat meni OSEBNO se zdi metanje denarja v drage avte. še posebej pa tisti ki to pocnejo zato da se PRESERAVAJO in RAZKAZUJEJO! Od tega mi gre na bruhanje.

tukaj je nekdo napisal da ima njegov sosed celo paleto Porschejov pred hiso - a ni to preseravnje?!?! Prosim vas lepo!
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe jan 05, 2007 11:00 am

DonFilipo je napisal/-a:
tukaj je nekdo napisal da ima njegov sosed celo paleto Porschejov pred hiso - a ni to preseravnje?!?! Prosim vas lepo!

Če si jih lahko privošči in mu to nudi neko zadovoljstvo potem naj jih ima, če pa mu je kdo fauš pa pa to ne more bit njegov problem...

Ne vem zakaj se pri nas nekateri še vedno tako ubadajo s tujimi zadevami. :roll:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Pe jan 05, 2007 12:25 pm

DonFilipo je napisal/-a:tukaj je nekdo napisal da ima njegov sosed celo paleto Porschejov pred hiso - a ni to preseravnje?!?! Prosim vas lepo!

Poznavalec? Ljubitelj? Adrenalinski zasvojenec? :roll:
Slika

-BERTONE-
Novinec

Napisal/-a -BERTONE- Pe jan 05, 2007 12:54 pm

Nixxon je napisal/-a:
DonFilipo je napisal/-a:tukaj je nekdo napisal da ima njegov sosed celo paleto Porschejov pred hiso - a ni to preseravnje?!?! Prosim vas lepo!

najprej bogataš, potem šele pride navrsto to kar si ti naštel, ker poznavalcev darenalinskih zasvojencev in ljubiteljev poršov maš malo morje v sloveniji in v svetu
Zadnjič spremenil -BERTONE-, dne Pe jan 05, 2007 12:55 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe jan 05, 2007 12:55 pm

moj sosed ma celo parkirišče in garažo restavriranih alf (oldtimerji) zdaj se je pa še nad Jaguarja E-type spravu.. pacient en!!

(upam, da ste zaznali ton sarkazma ;) )

enim so avti pač užitek, če ma pa nekdo cel parkirišče porschejev zato ,da se lahko pohvali pred sosedi, v resnici pa živi v podnajemniškem enosobnem stanovanju pa se duši v kreditih, da vse to odplačuje je pa pač njegova stvar.. sej ne bo več dolgo..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Pe jan 05, 2007 2:08 pm

-BERTONE- je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:

najprej bogataš, potem šele pride navrsto to kar si ti naštel, ker poznavalcev darenalinskih zasvojencev in ljubiteljev poršov maš malo morje v sloveniji in v svetu

Seveda, saj tut ne greš zbirat znamke, če nimaš keša zanje, ane. Navsezadnje so primerki, ki koštajo kot en avto.

hočem povedat da ne moreš nekoga avtomatsko obtožit da je preserator samo zato, ker ima doma 3 porsche.
Slika

-BERTONE-
Novinec

Napisal/-a -BERTONE- Pe jan 05, 2007 3:16 pm

Nixxon je napisal/-a:
Seveda, saj tut ne greš zbirat znamke, če nimaš keša zanje, ane. Navsezadnje so primerki, ki koštajo kot en avto.

zdaj si pa dal primerjavo, novi porši so vsi dragi, tisti bolj stari pa še dražji, tisti ki se pa poceni dobijo pa niso vredni da bi šli v zbirateljske vrste, tako da za zbirateljstvo poršev je nejprej treba imeti denar nato pa še veselje do tega.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe jan 05, 2007 6:53 pm

Nevem kako je z BMWji, ampak vem da če odkleneš audija A6/A8 (nevem še kere) s ključem in v naslednjih 10 sekundah ne pržgeš avta začne alarm tulit

DonFilipo je napisal/-a:se ne strinjam. hoces povedati da moramo kupavati avte na osnovi zasluzka. cetudi sluzim velike denarje si ne bom privoscu dragega avta.
razlogi:
- drazji avto - drazji stroski
- vecja moznost kraje
- vecja poraba
- nemiren spanec
- tezje parkirati
- bolj in prej me opazijo
- corola me enko vozi kot A8
- zavist
- megane 2004 je bolj varen kot Audi A6 2004
- vecjim avtom hitreje pada vrednost
- tezje se prodajo
- ...
po tem je razvidno da z cenejsim avtom vec prihranis. poleg tega rajse dam denar u nekaj bolj obetavnega (nepremicnine, obveznice, tovarne, znanje...)

Pa se ti redno vozi 1000km z corollo ali z Meganom. Spočit boš prav tako kot v A8 varen pa tak kot v A6. :P
Če hočeš povedat da je večina teh avto res kupljena za druge stvari kot je namenjena potem razumem kaj praviš, samo probaj pa vozi se z Meganom al Corollo po 1000km redno, da vidim koliko boš zdržal. Samo če avto uporablaš za u mesto pa 2x na let za oddaljene počitnice potem pa je res noro kupovat S-klaso...
Slika

Uporabniški avatar
citroDS
Nov uporabnik

Kraj: Primostek

Napisal/-a citroDS Pe jan 05, 2007 8:44 pm

Ma za 30 milijonov si postavim garažo pa kupim 2 spačka, eno diano pa še eno žabo, pa še za enga rabljenega C5 mi ostane. Pa bom bolj užival v vožnji s spačkom kot pa kakšen v sedemki, pa iks5 pa v a8.

Slovenska foušija je pa resnično smešna, mane briga kakšen avto ima sosed, a ma pasata ali pa iksa5. Ko sem jaz pripeljal domov svojo diano za 200jurjev so takoj sosedje okol skakal pa gledali, ma bejž pa glej svojga pasata pa audija pa bmvja, da mi boš potem za hrbtam govoru kak sem neumen ko imam to pa da sem prtegnjen.

lp
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov