igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr apr 04, 2007 11:39 pm

Bad Boy 4 life! :D
Nice guys finish last...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr apr 04, 2007 11:45 pm

Agent1 je napisal/-a:
Lonca84 je napisal/-a:Pa dobr, men ne bi bil problem met otroka med faksom, problem je v tem...da je dan danes težko najdt ¨sorodno¨ dušo, nevem no mogoče pa sam jz nimam sreče s fanti....

Tako kot jaz nimam sreče s puncami (očitno). Zato sem pa zaprisežen samec in sem rekel: "Nikoli več." No, za prijateljstvo pa sem vedno na voljo.

Po svoje je res težko najti sorodno dušo, ker je ravno v teh zadevah toliko nelogike. Primer: en moj daljni sorodnik, ki je pet let mlajši od mene (jaz jih imam 27), je že nekaj časa živel s punco, pa sta se razšla. To pa zato, ker je bil tip presran in je mislil, da lahko z njo ravna kot svinja z mehom, pa se je očitno zmotil, ker je punca spakirala kufre. Mojemu sosedu se je zgodilo podobno, ima pa 24 let. Sedaj oba žalujeta in sta se vdala pijači.

Sicer pa je moja izkušnja taka: kot je dejal Šifrer, lepa dekleta ljubijo barabe. Zato smo "ta pridni" sami, ker smo preveč dolgočasni za punce. S tem sem se nekako sprijaznil.

Nisi še tako star, da bi se kar tak vdal madonca ej, si mojih let pa nesmeš tak negatvino mislit, bab je ko solate je treba pa kdaj pa kdaj vseeno pokazat kdo je dec. Jep a res da z žensko res nesmeš bit preveč grob, no v postli je druga pesem :twisted:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov