igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr apr 25, 2007 8:56 am

Ej tisto o vas profesionalcih v luki je pa dober bullshit. Sem študiral dol na obali in sem imel par sošolcev ki so ravno kakor ti drgnili avte gor in dol z ladje. Posel si dobil ker sprejmeš nizko plačilo in to, da te lahko pokličejo ob 2:00 zjutraj če je treba, ne pa zato ker si nek profi.
Poznam še enega ki je tam delal, nazadnje je pijan sesul 7 parkiranih avtomobilov, ki jih še dan danes odplačuje. Tako da noben od vas studošov ni tam profi, ker za parkiranje in vožnjo par sto metrov vam ni treba bit fant moj.

Pa da ti raztovarjanje stopi v glavo do te mere da se imaš za ful đeka je tudi novo na temu forumu
:cry :cry

Nazadnje bi ti glede na izjave ki jih trosiš; recimo tudi ta o potenzi da jo ne delajo ( in je sranje od gume) več, pa da je turanza zamenjava in ostale neumnosti za katere, ko te se konkretno vpraša neznaš odgovoriti ničesar pametnega - raje utihneš preden te folk na forumu sprejme za omejenega; včasih je bolje spodviti rep in utihniti če te drugi prekašajo po znanju kot pa bit budalo še naprej in trdit neumnost, da se ti vsi smejejo; če nisi ugotovil se ti že

:lol:

-Bedno da soliš folku tukaj kaj je vse zanič, hkrati si pa v drugi temi napisal da si vesel če imaš denar za bencin čez teden.
Be smart - don`t be a retard kid

Temo pa zaklepam ker si jo na polno posral. Opazil sem pa da tudi pri drugih veselo daješ izjave kako sranje vozijo itd. Tako da se ne čudi če ti bo lepega dne dostop na forum onemogočen ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov