igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne apr 22, 2007 8:10 pm

Vedno vozim normalno, če so osebe ženskega spola v avtu, nemaram pa da mi kera komandira :ne kako morem vozit in kaj morem v določeni situaciji nardit(a ti voziš ženska ali jaz ?) če sem pa sam v avtu pa valda rad malo bolj stisnem. 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne apr 22, 2007 8:24 pm

Zadnič kolegici peljem pa grem malenkost hitrej v krožnega (po omejitvi pač, škoda bencina za pospeševanje iz krožnega, če lohka mal hitreje spelješ :roll: ), pa malenkost drsi, jz pa zraven rečem "matr se te gume nč ne držijo". Kaka tišina je bla pol preostanek poti :lol:

:roll:
Slika

Uporabniški avatar
Avoid
Nov uporabnik

Napisal/-a Avoid Ne apr 22, 2007 8:28 pm

Jaz vozim kolikor toliko po omejitvah, pa če sem sam ali ne. Imam pa tudi dneve za rally vožnjo, ampak sem vedno sam, pa na cesti s kar se da manj prometa.
Every forgotten second is a past

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Ne apr 22, 2007 8:29 pm

Jah jst načeloma drgač hitr vozm pa tud takrat ka je kkkšna bejba zravn.. če reče nej vozm počas saj vem da ta ni taprava zame..
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne apr 22, 2007 8:32 pm

Men je najboljše motoriste je*at u glavo. Prideš na križišče in čakaš na rdeči luči, pol pa pride motorist in se postavi zraven. Ko je luč še rdeča začneš nabijat gas in kr naenkrat z avtom spelješ ene 2 metra naprej. In kaj se zgodi - motorist kr čez rdečo na polno, ker misli, da je že zelena.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Ne apr 22, 2007 8:39 pm

nebivedu je napisal/-a:Men je najboljše motoriste je*at u glavo. Prideš na križišče in čakaš na rdeči luči, pol pa pride motorist in se postavi zraven. Ko je luč še rdeča začneš nabijat gas in kr naenkrat z avtom spelješ ene 2 metra naprej. In kaj se zgodi - motorist kr čez rdečo na polno, ker misli, da je že zelena.

To je pa res "zrelo" pocetje :roll:

Uporabniški avatar
Avoid
Nov uporabnik

Napisal/-a Avoid Ne apr 22, 2007 8:39 pm

In s tem dokažeš svojo moškost?
Postavi se v vlogo motorista, pa bo tebe nekdo zajebaval. Mislim, da ne bi ravno užival če se bi razletel po križišču. Grozno je obnašanje avtomobilistov do motoristov v zadnjih časih.
Every forgotten second is a past

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne apr 22, 2007 8:43 pm

nebivedu je napisal/-a:Men je najboljše motoriste je*at u glavo. Prideš na križišče in čakaš na rdeči luči, pol pa pride motorist in se postavi zraven. Ko je luč še rdeča začneš nabijat gas in kr naenkrat z avtom spelješ ene 2 metra naprej. In kaj se zgodi - motorist kr čez rdečo na polno, ker misli, da je že zelena.

Hmm in potem bi se motorist razbil zaradi izzivanja... Oprosti tega početja ne odobravam. :roll: Ni lepo iti na pogreb mladega motorista. :idea:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ Ne apr 22, 2007 8:45 pm

Perica je napisal/-a:

X2 :roll:
Bolj Star Bolj Nor!!!

Uporabniški avatar
Gavro
Nov uporabnik

Napisal/-a Gavro Ne apr 22, 2007 8:49 pm

Če je ženska z mano v avtu, ponavadi vozim pod omejitvami, le zaradi enga razloga, ker se vedno pademo v tako debato, da sploh ne vem kok je omejitev niti kok vozim, zato postopoma podzavestno vse bolj upočasnujem :D :D :D

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Turbobitch Ne apr 22, 2007 8:50 pm

A zdej boš pa ti kriv ka si zapelu 2 metra. Če je tip tok debila da spele čez rdečo luč pol pa ni čudn da umirajo, sam si je kriv , nej gleda ..
Slika

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Turbobitch Ne apr 22, 2007 8:51 pm

Gavro je napisal/-a:Če je ženska z mano v avtu, ponavadi vozim pod omejitvami, le zaradi enga razloga, ker se vedno pademo v tako debato, da sploh ne vem kok je omejitev niti kok vozim, zato postopoma podzavestno vse bolj upočasnujem :D :D :D

pr men je pa pr bivši blo lihk obratno:d jst vozm ona nabija jst jo pa itak ne j***m ker pač vozm pol pa reče zakaj jo ne poslušam :D
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne apr 22, 2007 9:04 pm

ta je res preveč nevarna.
Meni je pa najboljša ta, da razne prepotentneže na križišču ob menjavi rdeča/rumena s takojšnjim hitrim speljevanjem pustim daleč zadaj, na 60 neham, oni pa pride zatem mimo s svojo dojčuber tehniko in kranjsko pametjo (v glavici?) s 100 km/h, 250 m naprej pa policaji z radarjem. To s policaji mi je uspelo do zdaj 3x, običajno po Celovški nad obvoznico proti centru. Vzgoja pa taka :lol: :P

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne apr 22, 2007 9:11 pm

ma da se vam ljubi....
Moj moto, ko naletim na take ali drugačne nestrpneže, nedonošenčke, prepotentneže itd., je: čim dlje stran od mene... (naj da gasa in gre v božjem imenu...raje imam svoj mir kot pa neko dokazovanje v stilu "moj ima pač hitrejši izzliv (pardon, pospešek) kot tvoj..." Ma jz se ne bi s tem hvalila, res ne)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Ne apr 22, 2007 9:20 pm

Jorgi je napisal/-a:ma da se vam ljubi....

To ni tekmovanje, to je edukacija. Morda se bo prej umiril, opazil, da so možni (in običajno nujni) še drugi pristopi razen prepotentnosti ter naredil kakšno nesrečo manj. Sicer pa to zelo redko počnem, samo nekajkrat in samo takim, ki so že prej počeli nevarne stvari, sicer pa vozim po svoje. Sem pa dostikrat res najhitrejši na križiščih, pa ne zaradi obratov in gasa (tega je 1/3 ali manj), sem pač bolj pozoren in hiter s sklopko.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne apr 22, 2007 9:29 pm

Tole je sedajle precejšen odklon od naslova teme, pa vendarle...kdo pa si ti, da boš izobraževal neizobražene voznike? Vsi imamo nagnenja, da včasih želimo podučiti koga, dati lekcijo, vendar je ponavadi efekt ravno obraten. Si morda pomisli, da reakcija teh, ki jih zvabiš v "past" ni, joj, naslednjič bom peljal previdneje, ampak: peeesda me je zaj*** preklet pof****. Posledica je prej maščevalnost in jeza kot pa skesanost in razvetlitev o nespametni vožnji... kar pa samo še poveča agresijo na cesti. Če pa se seveda to zgodi še pred izvoljenko je pa sramota in ponižanje še toliko večje... To ne reši ničesar, to je dolivanje bencina na ogenj...

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne apr 22, 2007 9:31 pm

_HellMan_ je napisal/-a:
Perica je napisal/-a:

X2 :roll:

Turbobitch je napisal/-a: A zdej boš pa ti kriv ka si zapelu 2 metra. Če je tip tok debila da spele čez rdečo luč pol pa ni čudn da umirajo, sam si je kriv , nej gleda ..

;)

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne apr 22, 2007 9:32 pm

Ah, jaz pa glih ko je kaka bejba zraven lepo na easy peljem, muskico glih prav da ne moti pogovora pa je. In isto ko kakega kolega... ne vem, no, imam tisto da če se že hočem ubit, se bom ubil sam; verjemite pa da bejbe ne zapecaš s smradom gum. Imaš veliko več od nje je če sproščena ;)

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne apr 22, 2007 9:34 pm

meni kot motoristu se to zdi malo bedno dejanje.ampak res
ker pol hočeš ti nek frajer izpadt s takim početjem
pa da ti ne omenjam kaj lahk nastane iz tega

jst osebno ko sm na motorju ne pretiravam glih(vozim ninjo zx 12 r da nebo pomote) in se peljem razmeram primerno
se je pa že zgodilo da me je kakšn avtomobilist jebal v glavo.....zdravilo za take je da spelješ čist mim njegovga špegla,mu odpreš zadnja vrata na avtu,al pa mu v primeru odprtega okna ugasneš luči.vse že preizkušeno...pa verjemi da odneha

sam vozim tako motor,avto,in šleperja,tako da za vsakega vem kako gleda na ostale udeležence v prometu:
-tako motorist na avto kot obratno
-in tako kot šlepar na avto in obratno

šele ko vse to probaš vidiš da je treba kdaj pa kdaj tud malo popustit in komu odstopit prednost in se lepo nasmejat in si mislit svoje.sam eni tega žal ne razumejo

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Ne apr 22, 2007 9:36 pm

Jorgi je napisal/-a:... Si morda pomisli, da reakcija teh, ki jih zvabiš v "past" ni, joj, naslednjič bom peljal previdneje, ampak: peeesda me je zaj*** preklet pof****. Posledica je prej maščevalnost in jeza kot pa skesanost in razvetlitev o nespametni vožnji... kar pa samo še poveča agresijo na cesti. Če pa se seveda to zgodi še pred izvoljenko je pa sramota in ponižanje še toliko večje... To ne reši ničesar, to je dolivanje bencina na ogenj...

Mogoče imaš prav, a vseeno - tu ni nobenega izzivanja (oz sploh kakršnegakoli komuniciranja ali napeljevanja k "dirki") z moje strani. Tipi enostavno ne morejo požret, da nekdo s slabšim avtom hitreje spelje in morajo pokazat svojo prepotentnost skozi tehniko. Če jih to zapelje v "roke pravice", se lahko jezijo samo nase in na svojo potrebo po dokazovanju bog ve česa. Morda jim to le da mislit...
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov