igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To maj 15, 2007 8:19 am

No glede pin številke pri kartici. Običajno je folk navajen pač vrstnega reda pri bankomatu in potem ko pride na bencinsko, mu le tam prodajalka oz. prodajalec ponudi uno škatlico s ciframi in glej ga zlomka, cifre so čist drugače razporejene, kot pri bankomatu. Morda ve kdo, zakaj je tako? :roll:

TooOldVehicle: se zgodi stari, ne se sekirat, tud mi bi se lahko zdej zapizdli nate, ker "nisi sposoben" nadzorovati svojih čustev in ti gre tak folk na k.... Vsak človek ima svoje prednosti in slabosti. Lahko te on recimo prekaša pri kaki drugi sposobnosti, pri kateri bi pa ti izpadel zelo velik bu****.

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Kraj: V deželi sonca in vina

Napisal/-a HOLLAND To maj 15, 2007 8:24 am

TooOldVehicle je napisal/-a:ja sej maš prou, zarad tega te nimam kej žalt, sam je to tok splošno znano da morš bit res zaostal, oz se vidi da ne razmišljaš, itak da se vratca od tanka zaklenejo, drgač bi ti kaka baraba lahko notr natočila vodo, pa cukr,... a bi ti blo pol še smešn?

Pri vsih drugiih avtih doma mamo tako, da se zaklene čep, ali pa da vratca odpreš z gumbom iz notranjosti avta, tko, da ne obstaja samo ta varijanta!
No pa saj ni važno svoje mnenje o meni si pa tako že povedu!

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle To maj 15, 2007 8:28 am

Ja sej mate prou, se opravičujem za izpade, nikol nism trdil da sm popoln, pa da men vse gre, tud jest mam težave kje ne rečm, se jim pa poskušam izognit z razmišlanjem in opazovanjem

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 To maj 15, 2007 9:08 am

Dobri 2 leti nazaj sem sel nekje na Primorskem prvic tankat sluzben kombi...ustavil sem se na OMV crpalki...kot zanalasc sem mel prazen gsm ter nekaj drobiza v denarnici...ko potegnem ven kartico je bila seveda Petrolova, nakar mi prodajalec rece da to pa ne bo slo :lol: :lol: :lol: Jest ves sokiran nism vedel kaj naj...potem sem tam iz njihovega telefona klical na firmo, da bodo placali kasneje in me spustil naprej.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

S

Napisal/-a Foto Jovo To maj 15, 2007 9:53 am

HOLLAND je napisal/-a:Prejšnji teden sem pa sam tankal ampak sreča, da sem bil na tisti črpalki sam, ker če ne bi gdo mislu, da prvič tankam! No zapeljem h pumpi grem vn iz avta zaklenem in grem odpirat vratca za tankat. Vratca se pa zaboga ne odprejo! Enih 5 min sem se je... nič! Potem k sm jih že skori odtrgu mi kapne :idea: "Kaj pa če se ne odprejo, ker je avto zaklenjen?" In točno tako je blo!
No to se mi je pa zgodilo zato ker mam ta avto šele dva mesca in mi ni niti napamet padlo, da se ko zaklenem avto zaklenejo tudi vratca za tankat. :roll:

Isto štorijo sem imel tudi sam! Sam da sm zelo hitro pogruntal za kaj se gre, pa sm ta isti avto že milijonkrat tankal...(pa še avtomehanik sem bil) tko da... POVZETEK: Živemu človeku se marsikaj lahko zgodi....

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| To maj 15, 2007 10:12 am

grema pred leti z mamo na morje, pa se u senozecah na pumpi ustavma da boma tankala.

bla sma z dizl petko. mama zacne tankat pa prleti prodajalc vn pa rece joj gospa ...dizl tankate ne bencin!

moja mama pa nazaj mrtvo hladno...ja gospod, zdle ji ze let pa pol dizl devamo pa se nic ne prtozuje. cist lepo gre.

prodajalc pa vse farbe na sebe....joj pa nism vedu da so petke tut dizl.
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Uporabniški avatar
zx14
Nov uporabnik

Napisal/-a zx14 To maj 15, 2007 11:57 am

Eh, meni se je tudi zgodila "neprijetnost" :oops:

Sem šel prvič s službenim Citroenom C5 na pot in je bilo treba na črpalko. Ker imam sicer Xsaro, sem mislil, da je patent za odpret rezervoar isti (vratca se odpre ročno, čep rezervoarja pa na ključ). Jok, brate :roll: Parkiram pri pumpi, stopim ven in... Vratca se ne dajo odpret :? Grem gledat v kabino, če je kje gumb za odpret vratca, preiščem vse na armaturi in okrog sedeža... Nikjer :( Potem sem se odpeljal do parkirnega prostora, vzel v roke navodila (k sreči so bila v avtu) in našel... Vratca je treba pritisniti na zgornjem levem kotu. Sam sebi sem se zdel osel. :oops: :oops: :oops:

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To maj 15, 2007 12:01 pm

Nič hudega, se zgodi, važn je, da maš tko kul avatar Slika
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To maj 15, 2007 4:04 pm

OMV Zg. Polskava:
Se je zgodilo da sem tankal dizel v traktor, ta čas pa je en drug stisnil avto zraven in od iste postaje vlekel cev za bencin mimo traktorja, do avta. Cevi je bilo zunaj kolikor je šlo, vendar začuda ni dobil niti kaplje bencina :shock:
on: "zakaj pa meni ne teče?"
jaz: "hja dva naenkrat bova bolj težko tankala"
on: "zakaj"
jaz: "ker števec samo meni kaže" :lol:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
{B}3[A]S[T]!_X™
Nov uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a {B}3[A]S[T]!_X™ To maj 15, 2007 6:24 pm

sebaveh je napisal/-a:OMV Zg. Polskava:
Se je zgodilo da sem tankal dizel v traktor, ta čas pa je en drug stisnil avto zraven in od iste postaje vlekel cev za bencin mimo traktorja, do avta. Cevi je bilo zunaj kolikor je šlo, vendar začuda ni dobil niti kaplje bencina :shock:
on: "zakaj pa meni ne teče?"
jaz: "hja dva naenkrat bova bolj težko tankala"
on: "zakaj"
jaz: "ker števec samo meni kaže" :lol:

:jao:
Slika

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če maj 17, 2007 12:17 pm

Evo včeraj na BS NM grem tankat in pred mano 1 avto ter še eden naprej ki me ni motil (Kamion) ta 1 gre jaz tankam tip pred mano je pa v avtu v kante nafto točil se je že ene3 kamione nabralo grem plačat in si mislim saj bo tisti že šel pred mano in evo :shock: :shock: :shock: pridem ven in on gre še lepo na Bankomat ostali pa čakamo. :evil: :evil: :evil: Bistvo je v tem , da bi to lahko tankal tudi na kaki drugi ŠT. in ne tam kjer grejo kamioni tankat izguba časa. ;)

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če maj 17, 2007 12:23 pm

Evo sem prebral to o vratcih za tankat :D :D :D sem kupil leta 97 Lancio Themo v Kp in seveda grem tankat :?: :?: :?: iščem gumbe nikjer nobenega vzamem v roke navodila evo ga na desni v predalu kvadratni gumb in gor pumpa :shock: :oops: pač prvi tak patent v mojih rokah sedaj pa že navajen 8)

Uporabniški avatar
BMW M3
Nov uporabnik

Kraj: Komenda

Napisal/-a BMW M3 So maj 19, 2007 4:15 am

Jest pridem enkrat na celovško tankat in seveda gužva.Pred mano baba,seveda čveka po telefonu,potem tisto debelo rit le privleče iz avta in gleda kje ima lukno za tankat.Končno najde in porajta da je na drugi strani kot je pumpa,in še predaleč stran da bi z šlavfom dosegla lukno.Nazaj v avto in nekak parkira bližje.Končno začne tankati in seveda spet telefon,avto pa že en cajt povn.Pol ji potrobim,da ima polno,gre plačat in ugotovi da je pozabila tošl v avtu.Pride nazaj po tošl,ljudje za mano so bli pa že penast,jest še bl.

Čakam ziher 5 min da se ta kura privleče ven z vrečkami kot bi šla na ornk šoping,nakar sem stopil iz avto in jo ozmerjal z vsemi kletvicami ki jih poznam,pol se je pa le spelala z pumpe po cca 10. min.

Pa takih primerov je nešteto.

Še slikca od nje :D

lp
Priponke
pic_02742.jpg
Bmw je zakon

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So maj 19, 2007 5:23 pm

Kašn avto pa je mela?

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody So maj 19, 2007 5:25 pm

če je bla taka je mogu bit feist ojačan :lol: :lol: :lol: :lol:
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So maj 19, 2007 6:01 pm

Bric je napisal/-a:Še ena v stilu "Saj ni res!"....

Pride gospodična na bencinsko, natanka. Nato odpre pokrov motorja, da bi prekontrolirala nivo motornega olja. Pogleda, ojoj ni olja! Gre hitro kupit liter olja. A glej, olja še zmeraj premalo! Gre še enkrat kupit olje. Tokrat taveliko kantico. Nalije, in olje je na MAX. Se vsede v avto, in ga vžge. Takrat pa PLJUSK, in vse polno olja okoli avta.... :lol: :lol: :lol:

Nivo olja, je kontrolirala na pokrovu za dolivanje..... :lol: :lol: :lol: :har :har :har

ej dej ne prbi da je tole res, ker me bo pobral, če je res
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So maj 19, 2007 6:08 pm

Drugač pa moje izkušnje so nekako vredu, v lajfu sem zamenu že dobrih 15 avtov in samo enkrat se mi je zgodilo, da nisem na pravo stran azpeljal za točt recimo na levi strani sem imel za točt zapeljal pa sem za desno za točt, pa sem šu popravljat pa spet narobe, ene trikrat potem pa mi je ratal to se mi je zgodil v slabih 4 letih tok dolg časa imam izpit. Denarja za benc je pa šlo že za skoraj nov avto.

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone So maj 19, 2007 6:36 pm

Verjetno Lamborghini LM 002 al pa Hummer H1 :noro

trafo66

Napisal/-a trafo66 So maj 19, 2007 6:47 pm

čaki pa zakaj naj bi treba pazit na keri strani je odprtina. jaz ko tankam mi zgleda čisto vseeno. vedno doseše cev iz leve na desno brez težav.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So maj 19, 2007 9:21 pm

trafo66 je napisal/-a:čaki pa zakaj naj bi treba pazit na keri strani je odprtina. jaz ko tankam mi zgleda čisto vseeno. vedno doseše cev iz leve na desno brez težav.

jah to povsem vem sam kaj ko sem bil takrat tok še i****, komaj sem naredu izpit in imel avto čez čas.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov