Gorazdova je napisal/-a:Pa vi ste res nenormalni.. Pa kaj zaboga, vam je???? Mene bi bilo sram na vašem mestu res, nikakor ne poznate osnovne olike in spoštovanja do soljudi... Prav žal mi je za vas, ne boste daleč prilezli
Gorazdova je napisal/-a:.... Saj se vidi, da vam sonce škoduje, ker pamet izgubljate... Nikar si ne mislite, da ste kaj boljši, ker imate keš, pa sporihtan avto, ker vaši avti so naravnost za en k****... Courage™, ti bom nabila karton v rit, pa boš lahko dalje pisal... Se vidi, da ste še otroci!!!!
CockroaC je napisal/-a:Gorazdova je napisal/-a: to kak si ga sporihto, bi ga znal še moj sin sporihtat pa še to miljonkrat bolje od tebe.. Hjesos ne...
Me veseli za tvojega sina, zgleda da dober okus ni dedna zadeva, al pa morda preskoci kako generacijo, upam da isto velja za sposobnost inteligentnega komuniciranja in kulture.
Gorazdova je napisal/-a::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry, sam ne morem se nehati smejat... Vi si mislite, da ste d best, ker rihtate Audije, Hondo, Bmw-je,.... Ampak tudi Renaul je za rihtat, ker če imaš ideje, voljo, boš to tudi storil.. Od vas je najbolj grdo, da se spravite na začetnika, ki želi rihtat bolj navadni avto, kot ga imate vi.. Ampak, kaj nima vsak drugačen okus?? Prijavila sem se pa samo zato, ker mi je res grdo, kako nekomu pišete, ker želi spendat avto, ki ni na vašem nivoju okusa... Malo se zamislite, in pomagajte vsakemu, ki se prijavi, ki rabi vaš nasvet, kako najbolje spendat avto.. Niste edini na svetu, ki ga rihtate..
Gorazdova je napisal/-a::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry, sam ne morem se nehati smejat... Vi si mislite, da ste d best, ker rihtate Audije, Hondo, Bmw-je,.... Ampak tudi Renaul je za rihtat, ker če imaš ideje, voljo, boš to tudi storil.. Od vas je najbolj grdo, da se spravite na začetnika, ki želi rihtat bolj navadni avto, kot ga imate vi.. Ampak, kaj nima vsak drugačen okus?? Prijavila sem se pa samo zato, ker mi je res grdo, kako nekomu pišete, ker želi spendat avto, ki ni na vašem nivoju okusa... Malo se zamislite, in pomagajte vsakemu, ki se prijavi, ki rabi vaš nasvet, kako najbolje spendat avto.. Niste edini na svetu, ki ga rihtate..
Gorazdova je napisal/-a:... Vi si mislite, da ste d best, ker rihtate Audije, Hondo, Bmw-je,.... Ampak tudi Renaul je za rihtat, ker če imaš ideje, voljo, boš to tudi storil.. Od vas je najbolj grdo, da se spravite na začetnika, ki želi rihtat bolj navadni avto, kot ga imate vi...
esem je napisal/-a:Gorazdova je napisal/-a:... Vi si mislite, da ste d best, ker rihtate Audije, Hondo, Bmw-je,.... Ampak tudi Renaul je za rihtat, ker če imaš ideje, voljo, boš to tudi storil.. Od vas je najbolj grdo, da se spravite na začetnika, ki želi rihtat bolj navadni avto, kot ga imate vi...
Stvari si morda narobe razumela. Problem ni v značkah, ampak v vrednosti avta in pa v osnovnem pristopu. Najprej sprašuje po straneh, kjer se da dobit dele, ko vidi, kakšne so cene, začne jokat, kako drago je. Ko pa mu isto rečejo ostali (da se takega avta ne splača rihtat, ker cene takoj tudi za x desetkrat presežejo vrednost avta), pa spet jok.
To o začetnikih - nekoč je res vsak vsaj 1x veljal za začetnika in info ni bil dostopen drugače, kot z možnim "izpostavljanjem posmehu" starih mačkov. V dobi interneta so stvari radikalno drugačne in se je treba najprej vsaj malo pozanimat in podučit - google dela čudeže. Če pa nekdo tega ne naredi, izpade neresen ter kot otrok, ki takoj teče k svojemu očetu po pomoč, čeprav niti poskusil ni. So morda uporabniki foruma očetje?
Zato tudi večina negativnih komentarjev. Razumevanje in olika je dvosmerna cesta. Speljal je pa prvi Dianin - žal v napačno smer.
PS Medtem, ko je npr Courage govoril o MaTeOvi petki (kljub vsemu je neke nasvete dal?), govoriš ti o kartonu v njegovi riti in hkrati o njegovi neoliki.
Razumevanje?
lp
Gorazdova je napisal/-a:Ej, na začetku posta se je OPRAVIČIL
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov