igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 4:45 pm

Pa vi ste res nenormalni.. Pa kaj zaboga, vam je???? Mene bi bilo sram na vašem mestu res, nikakor ne poznate osnovne olike in spoštovanja do soljudi... Prav žal mi je za vas, ne boste daleč prilezli :lol:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po jun 18, 2007 4:47 pm

jaoooo pa kaj te mate tukaj,debatni krožek ali kaj?!?!?! govora je o petki ne pa o oliki lol :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po jun 18, 2007 4:54 pm

Gorazdova je napisal/-a:Pa vi ste res nenormalni.. Pa kaj zaboga, vam je???? Mene bi bilo sram na vašem mestu res, nikakor ne poznate osnovne olike in spoštovanja do soljudi... Prav žal mi je za vas, ne boste daleč prilezli :lol:

veš kaj... :evil: glavno da si ti perfect pa da mi tle gor nimamo pojma o avtih sploh pa da bi mel kakšen okus...courage ga sploh nima :lol: :lol: komi na forum prideš pa že sranje peleš ubistvu pa ne ločiš kje je gas pa bremza...mal se zamisl.ajde
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Zed
Nov uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a Zed Po jun 18, 2007 5:00 pm

Gorazdova je napisal/-a:.... Saj se vidi, da vam sonce škoduje, ker pamet izgubljate... Nikar si ne mislite, da ste kaj boljši, ker imate keš, pa sporihtan avto, ker vaši avti so naravnost za en k****... Courage™, ti bom nabila karton v rit, pa boš lahko dalje pisal... Se vidi, da ste še otroci!!!! :twisted:

A tole je zate olika in lepo vedenje?? :D
Zadnjič spremenil Zed, dne Po jun 18, 2007 5:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
There He Stands In Flame

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody Po jun 18, 2007 5:01 pm

:cry :cry :cry :cry

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 5:02 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorry, sam ne morem se nehati smejat... Vi si mislite, da ste d best, ker rihtate Audije, Hondo, Bmw-je,.... Ampak tudi Renaul je za rihtat, ker če imaš ideje, voljo, boš to tudi storil.. Od vas je najbolj grdo, da se spravite na začetnika, ki želi rihtat bolj navadni avto, kot ga imate vi.. Ampak, kaj nima vsak drugačen okus?? Prijavila sem se pa samo zato, ker mi je res grdo, kako nekomu pišete, ker želi spendat avto, ki ni na vašem nivoju okusa... Malo se zamislite, in pomagajte vsakemu, ki se prijavi, ki rabi vaš nasvet, kako najbolje spendat avto.. Niste edini na svetu, ki ga rihtate..

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Po jun 18, 2007 5:04 pm

Pravi človek za rihtat petko je Boyd Coddington :lol:

Zakaj za boga more bit v vsaki temi o neokusnem stylingu omenjen courageov audi pa mi tut ni jasno. vsak nesojen styler se mora vtikat v to, naj v pravilniku foruma dodajo, da se audi ne sme več omenjat v takih temah :lol:

Pa niam nič proti renaultu, nič proti petki niti stylingu. Ona so samo dali nasvet v kaki smeri naj dela....

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Re: oj

Napisal/-a DaDek Po jun 18, 2007 5:12 pm

CockroaC je napisal/-a:
Gorazdova je napisal/-a: to kak si ga sporihto, bi ga znal še moj sin sporihtat pa še to miljonkrat bolje od tebe.. Hjesos ne...

Me veseli za tvojega sina, zgleda da dober okus ni dedna zadeva, al pa morda preskoci kako generacijo, upam da isto velja za sposobnost inteligentnega komuniciranja in kulture.

kotam se

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody Po jun 18, 2007 5:16 pm

Gorazdova je napisal/-a::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorry, sam ne morem se nehati smejat... Vi si mislite, da ste d best, ker rihtate Audije, Hondo, Bmw-je,.... Ampak tudi Renaul je za rihtat, ker če imaš ideje, voljo, boš to tudi storil.. Od vas je najbolj grdo, da se spravite na začetnika, ki želi rihtat bolj navadni avto, kot ga imate vi.. Ampak, kaj nima vsak drugačen okus?? Prijavila sem se pa samo zato, ker mi je res grdo, kako nekomu pišete, ker želi spendat avto, ki ni na vašem nivoju okusa... Malo se zamislite, in pomagajte vsakemu, ki se prijavi, ki rabi vaš nasvet, kako najbolje spendat avto.. Niste edini na svetu, ki ga rihtate..

ka se sama seb smejiš oziroma bereš svoje poste?naj pogleda od mateota petko ki je na forumu.pa naj prebere temo.pa nima vsak tle gor audija pa bmw-ja pa mercedese kokr mislš...ko bi le blo tak ja...glede obnašanja pa prvo pred svojim pragom pomet pol se lahka pa dalje pogovarjamo...pa naj da po možnosti kake slike od petke gor

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po jun 18, 2007 5:25 pm

Gorazdova je napisal/-a::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

skoda da se nadualjuje tema ker nebomo nikamr prsli.uglavnem ce je skupoa roba.u mavrico po 100 kvadratov vlaken pa 40kil kita pa 100l smole,i udri miki bo najcenej nastale ali g petka :D

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Po jun 18, 2007 5:25 pm

Mater, sami psihopati !!!
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po jun 18, 2007 5:26 pm

Gorazdova je napisal/-a:... Vi si mislite, da ste d best, ker rihtate Audije, Hondo, Bmw-je,.... Ampak tudi Renaul je za rihtat, ker če imaš ideje, voljo, boš to tudi storil.. Od vas je najbolj grdo, da se spravite na začetnika, ki želi rihtat bolj navadni avto, kot ga imate vi...

Stvari si morda narobe razumela. Problem ni v značkah, ampak v vrednosti avta in pa v osnovnem pristopu. Najprej sprašuje po straneh, kjer se da dobit dele, ko vidi, kakšne so cene, začne jokat, kako drago je. Ko pa mu isto rečejo ostali (da se takega avta ne splača rihtat, ker cene takoj tudi za x desetkrat presežejo vrednost avta), pa spet jok.

To o začetnikih - nekoč je res vsak vsaj 1x veljal za začetnika in info ni bil dostopen drugače, kot z možnim "izpostavljanjem posmehu" starih mačkov. V dobi interneta so stvari radikalno drugačne in se je treba najprej vsaj malo pozanimat in podučit - google dela čudeže. Če pa nekdo tega ne naredi, izpade neresen ter kot otrok, ki takoj teče k svojemu očetu po pomoč, čeprav niti poskusil ni. So morda uporabniki foruma očetje?

Zato tudi večina negativnih komentarjev. Razumevanje in olika je dvosmerna cesta. Speljal je pa prvi Dianin - žal v napačno smer.

PS Medtem, ko je npr Courage govoril o MaTeOvi petki (kljub vsemu je neke nasvete dal?), govoriš ti o kartonu v njegovi riti in hkrati o njegovi neoliki.
Razumevanje?

lp

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 18, 2007 5:34 pm

esem je napisal/-a:
Gorazdova je napisal/-a:... Vi si mislite, da ste d best, ker rihtate Audije, Hondo, Bmw-je,.... Ampak tudi Renaul je za rihtat, ker če imaš ideje, voljo, boš to tudi storil.. Od vas je najbolj grdo, da se spravite na začetnika, ki želi rihtat bolj navadni avto, kot ga imate vi...

Stvari si morda narobe razumela. Problem ni v značkah, ampak v vrednosti avta in pa v osnovnem pristopu. Najprej sprašuje po straneh, kjer se da dobit dele, ko vidi, kakšne so cene, začne jokat, kako drago je. Ko pa mu isto rečejo ostali (da se takega avta ne splača rihtat, ker cene takoj tudi za x desetkrat presežejo vrednost avta), pa spet jok.

To o začetnikih - nekoč je res vsak vsaj 1x veljal za začetnika in info ni bil dostopen drugače, kot z možnim "izpostavljanjem posmehu" starih mačkov. V dobi interneta so stvari radikalno drugačne in se je treba najprej vsaj malo pozanimat in podučit - google dela čudeže. Če pa nekdo tega ne naredi, izpade neresen ter kot otrok, ki takoj teče k svojemu očetu po pomoč, čeprav niti poskusil ni. So morda uporabniki foruma očetje?

Zato tudi večina negativnih komentarjev. Razumevanje in olika je dvosmerna cesta. Speljal je pa prvi Dianin - žal v napačno smer.

PS Medtem, ko je npr Courage govoril o MaTeOvi petki (kljub vsemu je neke nasvete dal?), govoriš ti o kartonu v njegovi riti in hkrati o njegovi neoliki.
Razumevanje?

lp

:tomidelej: :bow :bere

to je to kaj smo ti/vama mislili vsi povedat.

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 5:46 pm

Glej, stvari nisem narobe razumela, razjezilo me je namreč to, kar je napisal eden, da si naj namesto odbijačev naredi kartone.. Žal nimajo vsi toliko denarja, da bi si stvari takoj kupili, pač pa z varčevanjem.. In zato tudi ne more takoj vseh stvari kupit, ker je tukaj otrok... Ni pa lepo od nekaterih, da se takoj spravi na nekoga, ki pač nima toliko denarja in mu je to nekako predrago... Kolikor jaz vem, forumi obstajajo zato, da se delijo izkušnje, ....

In za Courage-ta je to bedarija, ker je pač videl eno spendano 5.ko in o njej sanjal?? Vsak sanja o nečem, marsikaj ni dosegljivo, marsikaj pa je... In če imaš voljo, boš dosegel tudi nemogoče!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po jun 18, 2007 5:56 pm

Se strinjam, ampak kaj naj naredi en povprečen uporabnik foruma - naj najprej napiše traktat o tem, kako so stvari drage, da bo moral sam delat, katere so najcenejše trgovine, kje se dobijo rabljeni deli, kako se švasa, dela s plastiko, kakšen je lep dizajn, kaj je vsem grdo, katera literatura za pridobit znanje (brez prakse?), naj skratka usmerja človeka, ki je že v osnovi (glede tega) narobe usmerjen (brez predhodnega znanja?)?

Zato pa je treba vstopat v take debate vsaj minimalno pripravljen, da veš, kaj hočeš in znaš vprašat. Tako ti lahko ostali res kaj pomagajo. Je Dianin npr rekel, da za nove dele ne bo denarja, kje se torej da dobit stare/rabljene, je vprašal, če je na odpadih kje kakšna razsuta petka s kakšnim še dobrim delom.

Kdo smo mi, da naj mu povemo vse od A do Ž?

lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 18, 2007 6:55 pm

Me veseli da imas po otroku se vedno odlicen nacin komuniciranja in da v njem ni niti kancka primitivnosti, Gorazdova :)

Ne mislim se razpravlat. Naredita kaj hoceta. Hitro bota spoznala kaj smo vama hoteli dopovedat, ko bota po temnenju stekel preracunala in vidla da sta ze za sipe dala 2x vec kolko je vredna cela petka. Raje peljita otroka s sabo na izlet v Logarsko dolino, kot pa da na avto lepita poliesterske odbijace, ki mimogrede na petki zgledajo katastrofa.

Pa ce bi vedla kak zgleda MaTe0tova petka, se nebi vsajala pa zalila ;)

LP!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Crni_Angel
Nov uporabnik

Napisal/-a Crni_Angel Po jun 18, 2007 7:03 pm

Alo kaj ti še neboš odneho al kaj....al ti je lepo podjebavat druge...to kaj bom jaz z mojga avta naredo je moja stvar...pa še nekaj...ti si takoj vse vedo ko si se prijavo na to stran?....jaz sn novi in marsikaj še nevem zato pa je tudi forum da povprašaš malo..LP

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jun 18, 2007 7:07 pm

podjeb... ali ne :idea:

veliko tega je ze napisanega na forumu... in prosim da kot novinec se najprej zapodis
cez celotne vsebine ali pa uporabi iskalnik pa ne bo taksnih ..komentarijev
in najprej malo premisli kaj je tuning in kaj styling

verjemi obstajamo ze 5 let
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 7:12 pm

Hohoho, in vsi novi na forumu smo pa že pametni za brskanje, hohoh.. Ej, na začetku posta se je OPRAVIČIL, če tema že obstaja, tako da.... Nevem, kaj je z vami narobe, da ne sprejmete novih članov...

In ti, kaj maš Audija.. Ne meni govoriti, kam naj otroka peljem..

pa da na avto lepita poliesterske odbijace, ki mimogrede na petki zgledajo katastrofa. oprosti, ampak meni je tvoj avto katastrofalen....

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jun 18, 2007 7:20 pm

Gorazdova je napisal/-a:Ej, na začetku posta se je OPRAVIČIL

off:
zanimivo toda jaz vidim da sta oba uporabnika ti in DIANIN_88 na isti ip adresi
in za istimi serverji.. kaj sedaj to pomeni? odgovarjas v dveh osebah :idea:

in tudi to verjemi da so novi clani sprejeti brez vsakih tezav ...ce jih seveda oni
tolerirajo za druge... torej nekako se morajo zavedat da forum ni neka javna dobrina

@courage: daj mal ...ustavi konje
brisem sliko :idea:
Zadnjič spremenil MacTron, dne Po jun 18, 2007 7:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov