lenivec je napisal/-a:hondanaj bi tut na vodo laufala, sem nekje slišal
ko smo že glih pri vodi...........
http://videos.streetfire.net/Player.asp ... &t=top&p=5
lenivec je napisal/-a:hondanaj bi tut na vodo laufala, sem nekje slišal
eentox je napisal/-a::rofl![]()
![]()
![]()
![]()
skoraj sem umrl od smeha...
...NOT!
nevem a ste res taki omejenci tle gor, da ne znate nehat in mislite da ste še vedno smešni s svojimi bednimi starimi forami. Pejte pol raje na reno in vw forum in tam gor viste in najedajte in se smejte sami sebi, ker ste tako glupi!![]()
pe ne mislit da sem js slučajno kaj užaljen ker sam pravtako vozim HONDO ampak ste mi že res dosadni, predvsem ti Patrik_A3
lp
eentox je napisal/-a::rofl![]()
![]()
![]()
![]()
skoraj sem umrl od smeha...
...NOT!
nevem a ste res taki omejenci tle gor, da ne znate nehat in mislite da ste še vedno smešni s svojimi bednimi starimi forami. Pejte pol raje na reno in vw forum in tam gor viste in najedajte in se smejte sami sebi, ker ste tako glupi!![]()
pe ne mislit da sem js slučajno kaj užaljen ker sam pravtako vozim HONDO ampak ste mi že res dosadni, predvsem ti Patrik_A3
lp
taubek je napisal/-a:kak sn se pa v toti temi nasmejal... heh, pravi ste...
Ce mene vprasas, rajsi zberi hondo, ce ma one blazine za neonke spodi jo se lahko za coln uporabis![]()
mifek je napisal/-a:vi niste normalni nekai je ze kdo zasledil kje kako temo ko se kak hondaš tako norčuje iz druge znamke? sicer pa sploh nevem zakai se vtikate v japonske znamke avtomobilov če so vam tako anti
to kar vi tu gor pišete delajo 5 letni otroci ko nimajo kai za počet!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov