igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če jul 26, 2007 1:17 pm

FBR je napisal/-a:
dobek je napisal/-a:jaz pa ze pridno treniram povzrocanje resnih poskodb... :P

Hehehehe.

A lahko recimor mal kategoriziraš po stopnjah poškodb? lol

FBR

a po kazenskem zakoniku ali po prirocniku prve pomoci? :-:o :EE
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če jul 26, 2007 2:18 pm

:cry mož, povej po priročniku prve pomoči, tisto po zakoniku nas ne zanima. :twisted:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če jul 26, 2007 9:42 pm

Ja pomoje bo po 1. pomoči bolj orisno. :D

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe jul 27, 2007 1:10 am

hehe. Po kazenskem pa el. stol. :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe jul 27, 2007 6:17 am

Evo vam merilo tolerance pri kadilcih.
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 102487.php

Zanimivo je, kako nam nekadilcem neprestano večina kadilcev očita netolerantnost in nestrpnost do njihovega početja, ko že celo življenje pač živimo z vami, vdihavamo dime kjerkoli pač smo, ko pa enkrat nastopi trenutek, ko bi se morali tisti, katerim smo se mi kot nekadilci neprestano prilagajali ves ta čas, prilagoditi nam, pa cela uzbuna. Kdo je zdej kle nestrpen in netoleranten? Vsi sam vidite, katere pravice so vam kršene, ne vidite pa, komu vi kršite njihove pravice. Moje mnenje je, da imam vrh glave dovolj 30 let pasivnega kajenja, zdaj ste vi na vrsti, da nam pustite, da lahko v miru zadihamo. Vsaj naslednjih 30 let.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe jul 27, 2007 8:54 am

Če je nekdo tolk neumen, da te ubije zarad tega, je sigurno tud dost neumen, da te ubije zarad čigumija. Torej brezpredmetna izjava.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jul 27, 2007 8:56 am

Kaj si pa ti požru da maš take fleše ? :roll:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Pe jul 27, 2007 9:53 am

Moja izjava nima neposredne povezave z novico, temveč se nanaša predvsem na prispevke kadilcev, ki izražate to nestrpnost skozi večino vaših postov v tej temi in na osebne izkušnje, ki jih imam, ko pride do pogovora o tej problematiki. Razumem pa, da odvisnik svojo željo po substanci, ki jo uživa, vedno le-to postavi na prvo mesto. Enako velja za alkoholike, odvisnike od mamil, hrane itn.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jul 27, 2007 9:57 am

Če je tole odziv na moj post...je bil namenjen FBR-ju in jegovemu postu, ki je bil še malo prej enak kot zgornja dva..
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Pe jul 27, 2007 10:19 am

Ne ne, ni tebi namenjen, namenjen je FBR-ju.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe jul 27, 2007 12:10 pm

Ej ste face. Govorite o nestrpnosti a prav to ravnokar počnete. Da, nestrpni ste do mojih izjav in do kadilcev. Obrni kolikokrat hočeš še vedno ste nestrpni. Tudi kadilci imamo pravico kadit. Torej tudi mi imamo pravico do lokala, kjer se lahko kadi in pika.

Sploh pa. Jst načrtno nisem nikoli motil ali kakorkoli ogrožal nekadilce. Kjer nisem smel kaditi nisem nikoli kadil. V lokalu sem kadil izrecno kjer je bilo za to namenjeno. Če pa gostinci niso upoštevali zakona se pa pejte njim žalit in ne men tle jokat. Kot sm že napisal, so prvi gostinci in drugi inšpektorji tisti, ki so naredili kaos glede tega. Če pa Bručan nima kej bolj pamtnga za naredit, da bo lahko pokazal svoje dosežke pa tud ...

P.S.: Tudi maščoba ubija pa nisem še nikjer na odojku videl napis maščoba ubija. Tudi prepovedi konzumacije v javnih prostorih ne!

fbr

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Pe jul 27, 2007 1:12 pm

FBR je napisal/-a:Torej tudi mi imamo pravico do lokala, kjer se lahko kadi in pika.

Stari, ti kapiraš da se tvoje svoboščine nehajo ko začneš kršit tuje? In ne, ne kršim jaz tvojih, če ne moreš zaradi mene kadit - navsezadnje si ti tisti, ki to početje izvajaš.

Kar se zakona tiče... Itak ne hodim po lokalih dosti, tako da zaradi mene eno al pa drugo.
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe jul 27, 2007 4:31 pm

Eazy-O je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:Torej tudi mi imamo pravico do lokala, kjer se lahko kadi in pika.

Stari, ti kapiraš da se tvoje svoboščine nehajo ko začneš kršit tuje? In ne, ne kršim jaz tvojih, če ne moreš zaradi mene kadit - navsezadnje si ti tisti, ki to početje izvajaš.

Kar se zakona tiče... Itak ne hodim po lokalih dosti, tako da zaradi mene eno al pa drugo.

Najlepše je prebrati del, ki ti odgovarja in ostalo spustit. Beri in komentiraj celoto, ker se medsebojno dopolnjuje ali pa sploh ne komentiraj. Od zdaj naprej ne mislim več odgovarjat na blesave izjave.

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Pe jul 27, 2007 5:01 pm

V prvem odstavku si podal eno misel, v drugem pa kako sam nikogar nisi motil, yadda yadda. Se ne dopolnjujeta. Tretji odstavek nima veze. Komentiral sem prvega, ki je kao povzet z njegovim zadnjim stavkom, ki sem ga citiral.

Ti praviš, da imate pravico kadit in to v lokalu, jaz sem podal svoj pogled na tvojo izjavo.

Ne vem kako si ti razlagaš, pa tudi ni potrebe zdaj še žalit folka. Mogoče se pa meni zdi tvoja izjava bebasta, pa ne bom zdaj tebi v fris metal, če se gremo civilizirano debato. Lahko pa tudi rečem "moje mnenje je, da je tvoje mnenje blesavo", če ti paše, pa zaključimo.
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe jul 27, 2007 6:00 pm

Rajš si še enkrat preber. Ti si povzemal stavk, kjer sem napisal da imamo pravico do lokala kjer se lalhko kadi. Z "imamo" sem hotel povedat, da taki, ki načeloma ne delamo nobene škode ob pravem zakonu. Torej se še kako povezuje.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe jul 27, 2007 6:23 pm

Ta članek je bil objavljen v eni študentski reviji. Kr zanimivo...
Priponke
spekter.jpg
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe jul 27, 2007 7:04 pm

Sebaveh: AMEN :!: :bow

zas objavo tega mas :pivo v dobrem ;)

ina pa del teksta, ki mi je najbolj vsec:

Mnoge je kadilska protipropaganda že tako prepričala, da so pozabili na smrdljivost lastnega dreka in mestnega smoga, v katerem ves čas živijo in oba seveda sami pridno proizvajajo.

:/:o:/
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So jul 28, 2007 12:57 am

Dober članek :)
Kot je nekdo že rekel imamo tudi mi pravico kaditi.Naj naredijo kadilske lokale.Problem je rešen.Nekadilci ne boste umirali zaradi nas, kadilci bomo imeli svoj mir, vuk sit, koza cela.Seveda to ne bo šlo.Zakaj?Zato, ker vsi neznansko radi govorite drugim kaj naj počnejo.Dovolj je že, da se usedete v avto in sigurno se bo našel kakšen šerif, ki bi vam rad razložil kako vozit.Pustite ljudem, da delajo kar jim paše in nosijo posledice sami.Na javnih mestih se v večini itak ne sme kaditi.Največji problem so lokali, ki naj jih pa pač razdelijo.Jaz ne vidim nobenega problema :roll: Razen seveda zgoraj omenjene neizmerne želje po "komandiranju".....

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi So jul 28, 2007 10:18 am

Dejte si že enkrat vpiči v glavo, da ta zakon NE prepoveduje kajenja! Kot tudi alkohol ni prepovedan, je pa prepovedano se vsest pijan za volan, ker s tem ogrožamo življenje in zdravje ostalih. In tudi lokali bodo imeli kadilnice in boste lahko puhali v njih. Mar vas je res večina tu gor polpismenih al kaj, da ne znate ločiti med prepovedjo kar tako in prepovedjo zaradi ogrožanja zdravja drugih? Statistika ne laže in ljudje umirajo zaradi pasivnega kajenja vsako leto.

Zaradi posledic kajenja je sicer v Evropi leta 2000 umrlo 656.000 ljudi, kar predstavlja 14,6 odstotka vseh smrti, je razkrilo poročilo, ki ga je leta 2004 objavila Evropska komisija.

Ta zakon končno omogoča, da bomo nekadilci lahko šli v slaščičarno na slaščico, ne da bi ven prišli v oblaku dima, da bomo lahko šli na pico in nas ne bodo strpali, tako kot je v vseh gostilnah, v najbolj oddaljen, najtemnejši, neklamitiziran in neogrevan prostor v celi oštariji. Skoz se bunite, kako grozno je to vse uperjeno proti vam, sploh pa ne vidite, da imajo vsi bari, slaščilarne in gostilne najbojše place vedno za kadilce, nekadilci pa imamo ponavadi mizo ob skretih. Prav tako ne vidite, da so tudi prostori za nekadilce vedno zakajeni, ker ni ustreznega vleka dima in da so ti prostori metanje peska v oči. Prav tako ne vidite, da v večini picerij lahko kadite neposredno ob pultu za pripravo hrane in da če že nekadilci sedimo v nekadilskem prostoru dobimo potem z dimom ustrezno preparirano testo. Prav tako ne vidite, da če je zbrana družba in samo en kadilec, večinoma iz solidarnosti do kadilca gremo vsi v prostor za kadilce in ne obratno, prav tako ne vidite, da če je v službi 5 zaposlenih in šef edini kadilec, smo vsi primorali kaditi z njim. Tudi tega ne vidite, da ko čakaš fukin avtobus že tko predolg časa in nas je 15 na postaji in samo en kadi, spet nimamo izbire, kot da požremo ta smrad. In ne štekate, da nam je enim resno slabo po tem dimu, brez katerega niste sposobni in za vsako ceno branite to nevarno odvisnost, na račun vseh, brezkompromisno, egoistično in skrajno netolerantno. In potem nam očitate, da smo nestrpni, ker prenašamo to že od dneva rojstva in smo v vseh javnih prostorih, kjer se kadi brez izjeme diskriminirani. Ne, sam to vas prav nič ne briga, vaš odgovor je, pa ne it tja, kjer se kadi. Upam, da vam s septembrom lahko vrnem vse to, kar smo mi prenašali ves ta čas, da boste sami videli, kaj pomeni biti odrinjen na drugi tir. Dejmo, zamenjajmo vlogi. Morda se pa naučite, da stvari ne smete jemati same po sebi umnevno in da se je življenju treba znati prilagajati, sklepati kompromise. Mi, nekadilci, smo se prilagajali vam ves ta čas, sedaj ste vi na vrsti.

Da, res je, ogromno število ostalih dejavnikov je, ki škodujejo zdravju, samo lepo vas prosim, avtor članka na ta račun opravičuje ohranjanje še enega izmed teh dejanikov, namesto da bi skušali eliminirati čimvečje število škodljivih vplivov. Ali drugače, za tiste, ki ste bolj preprosti: saj je on tudi sedel pijan za volan, bom pa še jaz. :roll: Slabi zgledi vedno vlečejo, zakaj ne bi še dobri enkrat za spremembo? En škodljiv vpliv za drugim, začne se na začetku.

Kar se pa lokalov tiče in komandiranja... Kej tako trapastega pa še ne. Problem z lokali je to, da večina gostincev misli, da jim bo s prepovedjo kajenja upadlo število obiskovalcev, ker naj bi bila večina teh kadilcev. Res je, večina je kadilcev lokalih, kajti nekadilci gremo vanje redkeje, ker nam je smrad neprijeten. Torej delamo po principu: če ti ne paše pač ne hodi. Če bo zakon sprejet in seveda, še pomembneje, izvajan (!), potem se bo slika obrnila. Čas bo pokazal, da je strah neupravičen in da smo nekadilci prav tako veliki zapravljivci, le priložnosti smo imeli bolj malo, da bi tudi mi delali v lokalčkih predvsem to, za kar naj bi bili ti namenjeni: sproščeno uživali v klepetu ob dobri kavici in kaki tortici za zraven.

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 So jul 28, 2007 12:41 pm

podpis :tomidelej:
@w~ b#0n~
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov