Ice_Angel je napisal/-a:ko slatam koda ne ujame brzine nevem cudno je.....pr tipoti ko sm np.presaltu iz druge v tretjo je avto kr skocu kr zakopal tuki vse u pizdi..nevem....se mi zdi da sm naredu napako da sm sou kupit....po moje da tut tipota ne bom prodal ker je avto car
ShineR je napisal/-a:Ice_Angel je napisal/-a:ko slatam koda ne ujame brzine nevem cudno je.....pr tipoti ko sm np.presaltu iz druge v tretjo je avto kr skocu kr zakopal tuki vse u pizdi..nevem....se mi zdi da sm naredu napako da sm sou kupit....po moje da tut tipota ne bom prodal ker je avto car
sam res, le kako si lahko bil tako neumen ter zamenjal tipota za Fairlady Z-ja![]()
keep up the good work, vsak dan me na novo nasmeješ
... Razen če si ga kupil na lizing dal 3000 eur kar je 10 % pologa pa pol odplačuješ še obresti: +27% pa pogodbo pa to na 84 mesecev - obrok 417 eur pa potem moraš obvezno kasko imet kar nanese od 100-150 eur in pride tam skupaj med517 in 565 eur mesečno ... pol je težko zbrat 2500 eurFrizzy je napisal/-a:Če kupiš avto za 30k€ ti pa menda ne bo problem dat še 2.5k€ za menjalnik
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov