igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To nov 06, 2007 10:25 am

@jeremija79: pojma nimam :lol:

vprašanje je če bomo sploh do letališča pršli hahah

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To nov 06, 2007 11:18 am

Adis, Jeremija, FBR in podobni, vi ste najbolj podobni prav tistim Američanom, ki jih omenjate. Pljujete vse počez na osnovi primitivnih stereotipov in na osnovi Borata.

Ravno take Američane so intervjuirali v tistem videu.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To nov 06, 2007 11:30 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Adis, Jeremija, FBR in podobni, vi ste najbolj podobni prav tistim Američanom, ki jih omenjate. Pljujete vse počez na osnovi primitivnih stereotipov in na osnovi Borata.

Posplušuješ in govoriš brez argumentacije.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! To nov 06, 2007 11:49 am

FBR je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Adis, Jeremija, FBR in podobni, vi ste najbolj podobni prav tistim Američanom, ki jih omenjate. Pljujete vse počez na osnovi primitivnih stereotipov in na osnovi Borata.

To delaš ti. Vidiš samo najslabše in zato Amerika sucks... Jaka muda.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch To nov 06, 2007 12:22 pm

Nism clovk k bi v vseh pogledih imel kakršnokoli super mnenje do američanov, v bistvu je kar dalec od tega. Toda posplosevat in pametovat kako so najbol zabit narod in delajo sm skodo je pa v bistvu bolj omejeno kokr američani in njihovo ocitno ego tripanje k je v 90% brez podlage. Sicer pa ljudje, kaj uporabljate internet, kaj gledate njihove filme, kaj poslusate njihovo muzko itd. itd., ce so vam tako zabiti in posmeha vredni? Malce hinavsko in zabito ob enem ali pac? Da ne govorim, kako so ljudje vedno pametni kako americani ne vedo kje je kakšna drzava oz. so nasplosno nerazgledani, ce pa imas takih v sloveniji se pa še. Ce po tem posplosujte potem dejte tud pri nas in rect kako smo zabit narod. Sam poglejte kok smo ovcarski narod in skodozeln narod. :)
Americani so pac ekstremno potrošniško usmerjeni,so cel show in brez zgodovine, zato je njihova kultura tako kot je in evropejcem nerazumljiva. Vseeno to ni nek razlog posplosevat cel narod, ki je dal svetu tudi marsikaj koristnega, ne samo sranje.
Lahko je pluvat po drugih kot vedno, sebe pa ignorirat, ker ce bi pogledal Sloveniji bi lahk clovk se posral od smeha, kakšni kekci kle zivijo - kako tipično slovensko.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To nov 06, 2007 12:46 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:

To delaš ti. Vidiš samo najslabše in zato Amerika sucks... Jaka muda.

Ravnokar si dokazal, da sploh ne veš kdo kaj piše in zato nekaj pripisuješ kar enemu, ki slučajno pride mimo.

Kot drugo si pa ponovno podal "zelo" tehten odgovor, da jaz posplušujem. Ti si namreč že v začetku posplošil, da smo jaz, Adis in Jeremija79 enaki. Če bi pozorno bral, bi videl, da je praktično vsak imel popolnoma svoje razmišljanje in ga je razpredal povsem v svojo smer.

In kot tretje. Če bi res bral bi tudi videl, da je daleč od tega, da sem posploševal na vse američane. Pri meni je večinoma govora o njihovi politiki, ki jo vodijo do samih sebe in sveta nasplošno. In konkretnih obtožb, ki sem jih podal glede njihove politike nisi niti taknil v svojem govoru, temveč si samo pribil, da smo mi podobni tistim neumnim američanom... ...in potem meni praviš, da ne argumentiram....če se ti ne da debaterati o tej temi, bom pač to sprejel, kot da imaš drugačno mišljenje z razlogom. Prepričevanje in branjenje amerike brez argumentov se mi zdi pa popolen nesmisel oz. karikirano, izgleda kot prepričevalni govor Busha o smiselnosti napada na Irak... "weapons of mass distruction", ki jih začuda niso našli.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To nov 06, 2007 1:16 pm

FBR brez veze sapo tratiš Joie de vivre! bi se moral registrirati na kakšen političen forum ne pa na avtomobilizem ker sem tudi pregledal njegove objave in ugotovil da je aktiven večinoma v forumih ki nimajo veze z avtomobilizmom.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To nov 06, 2007 1:19 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:FBR brez veze sapo tratiš Joie de vivre! bi se moral registrirati na kakšen političen forum ne pa na avtomobilizem ker sem tudi pregledal njegove objave in ugotovil da je aktiven večinoma v forumih ki nimajo veze z avtomobilizmom.

Mogoče, vendar nima to nobene veze, za moje pojme.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line To nov 06, 2007 2:22 pm

amrečani niso neumni. vsaj tisti ki so na oblasti. večino populacije pneumljajo z reklamami, televizijo ,.... in valjda porabljajo denar da financirajo državo. kaj češ boljšega kot to da iz naroda istiskaš čim več in še je tiho. in je tiho tudi če delaš piz po svetu.sej ne vejo da svet sploh obstaja. preveč neumni.

in to se bo zgodilo tudi pri nas v EU. pametni bodo izkoriščali množico glupih. ql a ne?
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 To nov 06, 2007 2:39 pm

RED_line je napisal/-a:amrečani niso neumni. vsaj tisti ki so na oblasti. večino populacije pneumljajo z reklamami, televizijo ,.... in valjda porabljajo denar da financirajo državo. kaj češ boljšega kot to da iz naroda istiskaš čim več in še je tiho. in je tiho tudi če delaš piz po svetu.sej ne vejo da svet sploh obstaja. preveč neumni.

in to se bo zgodilo tudi pri nas v EU. pametni bodo izkoriščali množico glupih. ql a ne?

a si siguren da so američani neumni??? a si siguren da američan pozna svet le do vogala svoje hiše???
ne wem no...res so full full potrošniška družba....tko neumni pa spet niso...na živce mi grejo razni filmčki kjer kažejo američane ki ne znajo naštet 4 evropskih držav in podobne...me pa zanima kolko nekateri evropejci vedo o ameriki...kaj pa o ostalih celinah...in ja...bil sem v ameriki...kake 3-4 leta nazaj...ne wem...usaj z večino ljudi ki sem imel stik, niso bili lih taki kot jih opisujete...ne wem no...večina je vedela da obstaja nek čuden kontinent evropa...in celo za evropsko unijo in balkan so že slišali...celo več kot samo 4 države so znali naštet...in kengurujev niso uvrščali med avtohtone evroske živeli...mogoče sm pa samo jaz imel take izkušnje...
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! To nov 06, 2007 2:39 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:FBR brez veze sapo tratiš Joie de vivre! bi se moral registrirati na kakšen političen forum ne pa na avtomobilizem ker sem tudi pregledal njegove objave in ugotovil da je aktiven večinoma v forumih ki nimajo veze z avtomobilizmom.

:?:

Jeremija, najbolje da me linčaš, ker imam drugačno mnenje. Zelo "evropsko" razmišljaš, bravo!

In nisem jaz odprl te teme.

FBR, vsaka stvar ima dve plati, se strinjaš? No, potem ti prikazuješ eno, jaz pa drugo. In ta druga plat je po mojem mnenju precej močnejša.

Sovraštvo do Amerike je trenutno v modi, nič drugega.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To nov 06, 2007 2:49 pm

:?:

Jeremija, najbolje da me linčaš, ker imam drugačno mnenje. Zelo "evropsko" razmišljaš, bravo!

In nisem jaz odprl te teme.

FBR, vsaka stvar ima dve plati, se strinjaš? No, potem ti prikazuješ eno, jaz pa drugo. In ta druga plat je po mojem mnenju precej močnejša.

:cry

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R To nov 06, 2007 3:18 pm

tista z Boratom je res mal neumesna...

no dobr...sej ne rečem, pr nas maš tud mnogo bedakov, samo k že glih o Ameriki govorimo ne...

sej človk nebi nč reku, samo...kje se pa slovenci kažemo v svetu? kje se pa tolčemo po prsih? a se vtikamo v posle koga drugega? a delamo demokracijo v Rusiji?

stvar je samo v temu, da sami kažejo, da niso pametni tolk, za kolk se majo in da se jim cel svet smeje, oni pa še vedno ponosno kažejo jug na severu.

js tud ne poznam vseh afriških mini držav, samo, da je eiflov stolp eden in da sta bili samo 2 svetovni vojni itd...

al to je naša zgodovina, naše življenje, svetovno, tud njihova zgodovina je to...to je žalitev za narod, da ti nekdo izjav kj podobnga...

pa še enkrat, v nos gre večini samo to, da se vtikajo tja, kamor morda res ni treba, medtem, ko majo sami doma, vsi vemo, kakšno sranje

se pa Courage-om strinjam 100% glede čefurjev, ciganov in podobnih v naši državi. tudi glede politikov, ki niti ne poznajo tečaja evra in seveda blondnih misic...

p.s.
Courage, nihče pa ni reku, naj pokaže slovenijo na zemljevidu, lahko pa bi vedu, da irak ni v avstraliji an ;)

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R To nov 06, 2007 3:20 pm

RED_line je napisal/-a:amrečani niso neumni. vsaj tisti ki so na oblasti. večino populacije pneumljajo z reklamami, televizijo ,.... in valjda porabljajo denar da financirajo državo. kaj češ boljšega kot to da iz naroda istiskaš čim več in še je tiho. in je tiho tudi če delaš piz po svetu.sej ne vejo da svet sploh obstaja. preveč neumni.

tole je tud dobr povedano...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To nov 06, 2007 3:20 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:FBR, vsaka stvar ima dve plati, se strinjaš? No, potem ti prikazuješ eno, jaz pa drugo. In ta druga plat je po mojem mnenju precej močnejša.

Se strinjam da so vedno dve plati. In tudi v tej zadevi so definitivno obe prisotni.

Si pa na moje nepresenečenje spet podal mnenje, da je tvoja, druga plat, veliko močnejša, a glej ga zlomka, brez enega samega argumenta. To je tisto, "moj je večji, ker jaz tako pravim". Tako se pač ne debatira.

In zame ni nič sovraštvo do zda v modi, ker potem je tudi v modi napadat kogar koli se ti sprdne...mislm no, neverjetno.
Najbrš so ljudje z razlogom proti zda,... prej kot tisti, ki jo podpirajo. In ne vpraši za argumentacijo, ker je tudi sam nisi ravno preveč uporabljal, zato za primer vzamem tebe :) ;)
Zadnjič spremenil FBR, dne To nov 06, 2007 3:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To nov 06, 2007 3:25 pm

Vse kar bom napisal je to da se strinjam z Joie de vivre!-jem (in še nektaremi)
Zdej je pač in pluvat po ameriki in čredni nagon naredi svoje.

Vzemte v roke zgodovinske knige pa poglejte kolkrat je amerika rešla Evropi rit? Najbolj osnovn primer sta obe svetovni vojni.
Verjemite že prva bi se vlekla še kakšno leto dlje če ne bi prišli američani s svežimi silami. V prvi vojni se bi kaj hitro razpletlo v prid NEM in AVS, po zaslugi američanov temu ni bilo tako.

A o drugi svetovni vojni moram sploh kaj napisat. Lahko vam povem samo to da brez Amerike bi vsi mi tukaj govorili Nemško (če sploh bi),"zaposlen" bi bil pa verjetno v kakšnem rudniku.

Da nadaljujem
Vietnam so vbistvu začeli FRANCOZI (ulalala Evropski narod). Oni so ga na vsak način hoteli obdržat, ne Američani. Tako lahko nadaljujem v nedogled....
itd itd itd
Povejte mi zakaj od vas noben ne obtožuje Rusov ko koljejo po Čečeniji?
Zakaj ne pluvate po Kitajski ko na leto osmrti nevem koliko tisoč ljudi (ko se to zgodi v ameriki ste spet vsi pametni)?
Jaz vem zakaj. Zato ker je to moderno, pluvat po ameriki. Zdej si in ko rečeš na ulici BUSH SUX. Vsi ti ploskajo in dobivaš pohvale od 13 letnikov. JEEEEJ

Sploh pa se ne čudim da je temu tako. Sej evropski mediji dost nardijo na tem da je situacija takšna kot je. Žalsotno je pa to da jim večina verjame, oziroma verjame tisto kar hoče verjet.
OVCE
Zadnjič spremenil McLaren, dne To nov 06, 2007 3:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To nov 06, 2007 3:29 pm

McLaren je napisal/-a:Vse kar bom napisal je to da se strinjam z Joie de vivre!-jem (in še nektaremi)
Zdej je pač in pluvat po ameriki in čredni nagon naredi svoje.

Vzemte v roke zgodovinske knige pa poglejte kolkrat je amerika rešla Evropi rit? Najbolj osnovn primer sta obe svetovni vojni.
Verjemite že prva bi se vlekla še kakšno leto dlje če ne bi prišli američani s svežimi silami. V prvi vojni se bi kaj hitro razpletlo v prid NEM in AVS, po zaslugi američanov temu ni bilo tako.

A o drugi svetovni vojni moram sploh kaj napisat. Lahko vam povem samo to da brez Amerike bi vsi mi tukaj govorili Nemško (če sploh bi),"zaposlen" bi bil pa verjetno v kakšnem rudniku.

Da nadaljujem
Vietnam so vbistvu začeli FRANCOZI (ulalala Evropski narod). Oni so ga na vsak način hoteli obdržat, ne Američani. Tako lahko nadaljujem v nedogled....
itd itd itd
Povejte mi zakaj od vas noben ne obtožuje Rusov ko koljejo po Čečeniji?
Zakaj ne pluvate po Kitajski ko na leto osmrti nevem koliko tisoč ljudi (ko se to zgodi v ameriki ste spet vsi pametni)?
Jaz vem zakaj. Zato ker je to moderno, pluvat po ameriki. Zdej si in ko rečeš na ulici BUSH SUX.
OVCE

Ovce??!??!?!!?! Si ti "go with the flow" ali mi?!?!? Jaz po radiju in TV ne slišim nič drugega, kot samo kako so američani carji. Ravno druge plati zelo primankuje.

Argumentiraj irak. Argumentiraj strategijo Wolfowitza o svetovni nadvladi. Ameriški denar, ki je bil glavni vir financiranja hitlerske nemčije, ...

Tollk kolikor majo oni masla na glavi ga nima nihče.

Amerika ni več nič drugega kot seme neokapitalizma. In fantje in dekleta. Samo ne želite si tega pri nas.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! To nov 06, 2007 3:36 pm

C4V4L13R je napisal/-a:tista z Boratom je res mal neumesna...

no dobr...sej ne rečem, pr nas maš tud mnogo bedakov, samo k že glih o Ameriki govorimo ne...

sej človk nebi nč reku, samo...kje se pa slovenci kažemo v svetu? kje se pa tolčemo po prsih? a se vtikamo v posle koga drugega? a delamo demokracijo v Rusiji?

stvar je samo v temu, da sami kažejo, da niso pametni tolk, za kolk se majo in da se jim cel svet smeje, oni pa še vedno ponosno kažejo jug na severu.

js tud ne poznam vseh afriških mini držav, samo, da je eiflov stolp eden in da sta bili samo 2 svetovni vojni itd...

al to je naša zgodovina, naše življenje, svetovno, tud njihova zgodovina je to...to je žalitev za narod, da ti nekdo izjav kj podobnga...

pa še enkrat, v nos gre večini samo to, da se vtikajo tja, kamor morda res ni treba, medtem, ko majo sami doma, vsi vemo, kakšno sranje

se pa Courage-om strinjam 100% glede čefurjev, ciganov in podobnih v naši državi. tudi glede politikov, ki niti ne poznajo tečaja evra in seveda blondnih misic...

p.s.
Courage, nihče pa ni reku, naj pokaže slovenijo na zemljevidu, lahko pa bi vedu, da irak ni v avstraliji an ;)

Če bi bilo Slovencev 300 milijonov in bi imeli 10000 jedrskih konic, 15 letalonosilk ter daljinsko vodeno orožje, bi bilo najbrž drugače.

Sploh pa Amerika taka ni postala sama od sebe. Do leta 1917 se je brigala predvsem zase. Potem je prišel Hitler in takrat je Amerika zrasla v silo. Ko je prišel Stalin, je Amerika zrasla v velesilo. Kaj bi bilo, če bi se Amerika po 1917 še naprej brigala zase? Povej mi, FBR? Evropa je taka, kot je danes, predvsem po zaslugi Amerike.

Jaz sem osvetlil drugo plat in jo ves čas izčrpno argumentiram. Amerika ni sanjska država, še manj pa tako obupna kot pravite.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To nov 06, 2007 3:40 pm

C4V4L13R je napisal/-a:tista z Boratom je res mal neumesna...

p.s.

Če bi bilo Slovencev 300 milijonov in bi imeli 10000 jedrskih konic, 15 letalonosilk ter daljinsko vodeno orožje, bi bilo najbrž drugače.

Sploh pa Amerika taka ni postala sama od sebe. Do leta 1917 se je brigala predvsem zase. Potem je prišel Hitler in takrat je Amerika zrasla v silo. Ko je prišel Stalin, je Amerika zrasla v velesilo. Kaj bi bilo, če bi se Amerika po 1917 še naprej brigala zase? Povej mi, FBR? Evropa je taka, kot je danes, predvsem po zaslugi Amerike.

Jaz sem osvetlil drugo plat in jo ves čas izčrpno argumentiram. Amerika ni sanjska država, še manj pa tako obupna kot pravite.

Ma zgin že ke sej te ne bo nihče pogrešal!!! :twisted:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To nov 06, 2007 3:45 pm

Po pravici povedano, veliko raje bi videl, da nas ameriški heroj ne bi prišel rešit. Prišli so samo vlagat v razjebano gospodarstvo in nič drugega. Poleg tega sem že omenil, da so financirali vojno hitlerju, tko da je bil to za njih win-win situacija.

Stalin pa je prej zagustil njihov načrt kot pa kaj drugega.

Oni se lahko delajo anglčke kolkr hočjo. Dejstvo pa je, da nimajo kej šlatat po tuji nafti in vodi. Parklje stran!

Sicer pa si vsi mal preberte, tko za izobraževanje, vsaj meni je blo super čtivo, celotne verige vladarske moči v ameriki, družinske vezi in predvsem denarni tok. Pa niso tukaj ne demokrati ne republikanci boljši. Ker je vse povezano.
Tko, kot je že nekdo rekel. Ko hoče amerika naredit novo atomsko orožje so vsi v ameriki proti, vljučno z kongresom, ko pa povejo, da bo mestece na robu popada dobilo 20.000 delovnih mest, je prvi kongresnik, ki potrdi tak zakon tisti, ki prihaja iz tega kraja. Na koncu so vsi za, ker ne more noben reči "NE" zaposlitvam. NEOKAPITALIZEM. Denar lahko kupi vse.
Zadnjič spremenil FBR, dne To nov 06, 2007 3:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov