igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So nov 17, 2007 12:44 pm

MacTron je napisal/-a:@Slide: obrazlozi potem nekaj... kako potem lahko uradno povejo tole

Slovenska policija je v decembru 2003 posodobila vozni park z dvema novima voziloma,
ki ga uporabljata PPP Kranj (Opel Vectra 3.2 GTS) in PPP Celje (Ford Mondeo 3.0).

vir: policija

btw pa vidis da se ja nabavljalo (komplet oprema) pred 4-mi leti... in kakor vem se je tudi nabavilo se pred
kratkim kup motorjev samo za info glede nabave
http://www.policija.si/portal/szj/szj_p ... hp?id=1819

Kaj naj ti obrazložim? Nisem rekel da je policija v bankrotu, ampak da ponekod varčujejo na opremi samih vozil(to je povedano po pričevanju kolegov ki so zaposleni v policiji) kupujejo poceni gume, nekateri službeni avtomobili so že tako bogi, da dobro da se ne razletijo, predvsem starejše "marice" itd...seveda policija nenehno posodablja vozni park, vendar pa verjemi da ne mečejo denarja stran za tuning...to so povsem serijski avtomobili.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina So nov 17, 2007 1:29 pm

moj pogled na use skupaj je takle ;) hmmm policiska provida honda accord gre najvec 227 km/h in ji je usel kolega z hondo crx VTI na rudniku za šalo usi ostali avti provida pa tud negrejo kej vec kot 230 kmh se mi zdi ;) kokr sm seznanjen se posnetki shranjujejo u posebn rekorder ki ga voznik in sovoznik nemoreta odpreti in zbrisati ta posnetek torej ce sta te snemala tega posnetka nista mogla zbrisati? sm pa mal gledu po netu in nism opazu nikjer da bi sou kak ford mondeo ST vec kot 220 km/h

http://www.youtube.com/watch?v=2WBdoJPfBLM

ce pa gre tvoj stroj 290 km/h in vec pa svaka cast sam kaj pa bi edo z rs2 reku na tvojo voznjo pa bi tud rad vidu ;)

BTW: policija naj bi u kratkem dobila nova vozila opremljena z sistemom pro-vida tko da bol pazlivo na cestah ;)

LP:boyan
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So nov 17, 2007 4:22 pm

Courage™ je napisal/-a:
splash je napisal/-a:zbudi se....

drugače se je pa zelo varno voziti po naših cestah tako hitro. pejdi raje v italijo.

tam se peleš 290, pa ti začne en blendat pol pa sam wizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nardi pa diablo mimo užge :)

Nevem v katerem delu, ampak tukaj kjer sem jaz vse tja do Brescie se mi v letu dni se nikoli ni zgodilo da bi se kdo vozil 160+ ...

če se ponoči voziš, je dostikrat tako...

podnevi pa niti ni, ker je vseeno tvegano zaradi dihurjev.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky So nov 17, 2007 9:45 pm

celjski mondeo ima končno 260km/h in to je 100% res, ker dvomim da bi gdo vozo tak avto službeno pa nebi niti enkrat sprobal končne. Baje pa je bol len kot pa 156, ki jo majo na pu celje. Gre se za provido.
LP Rok

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Kraj: Strunjan; Dom hondašev

Napisal/-a escape So nov 17, 2007 10:01 pm

jst sm tut snemu policista na motorju kao se vozi po avtocesti pa smo kazal posnetke in se zdj niso nc ukrenl....
bigturbo pa se je resnicno tako vozu in mu vrjamem.clovek kar rece ne laze.ga poznam
Ice_Angel it's the way u call me.....or just ICE

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Ne nov 18, 2007 1:10 am

Drocky je napisal/-a:celjski mondeo ima končno 260km/h in to je 100% res, ker dvomim da bi gdo vozo tak avto službeno pa nebi niti enkrat sprobal končne. Baje pa je bol len kot pa 156, ki jo majo na pu celje. Gre se za provido.

kolko jas vem ima končno na 243 km/h :D

drugače pa nevem če še to velja oz če so e isti avtomobili endar vseeno zanimivo pogledat

http://www.had.si/blog/2007/07/03/polic ... ida-radar/

P.S. ve kdo če so kake spremembe oz če so kaki novi avti (od zgoraj naštetih) z provida sistemom?

se nekaj zanimivega:

Najhitrejša Provida v Sloveniji

V policijski postaji Kranj imajo s sistemom Provida opremljeno opel vectro 3,2 V6 GTS. Z 211 konjskimi močmi je, po besedah policista, dovolj močna tudi za sledenje pri velikih hitrostih vse do 250 km/h. Prav tako je omenjena vectra v tem obdobju najhitrejše vozilo opremljeno s sistemom Provida v Sloveniji, z njo pa nekaj let uspešno izvajajo nadzor po gorenjski regiji.

Vir, Siol.net
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Ne nov 18, 2007 10:12 am

Porša 911 turbo naj si nabavjo pa bo mer za celo slovenijo :EE

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne nov 18, 2007 11:23 am

še boljš, da Bugatija Veyrona! Noben mu ne bo spizdil
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Ne nov 18, 2007 11:52 am

IcEm4n je napisal/-a:še boljš, da Bugatija Veyrona! Noben mu ne bo spizdil

Tle bi bilo že teško upravičiti strošek... :P

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Ne nov 18, 2007 1:14 pm

Policijska enota Novo Mesto
Vozilo: Škoda Superb 2.8 V6
Najvičja hitrost: 237 km/h
Teža: 1.501 kg
Motor: 2.8 V6, 2.771 ccm

S tem avtom ki je naveden gor so za mano sli od obrezje pri Brezicah in ker je mahu vn s megalajtko se nism ustavu in me avto ni mogu dohitet baje da ma celo 4x4 in ko sm prihaju k brežicam da bom šou vn so me čakale že dve marice. MInuto za tem je ta skoda prletela za mano. Biu sm pridržan na policijski postaji skoraj 12ur. In meu sm prepoved 2 meseca voznje B kategorije. Zgovarju pa sem se da jih nism opazu. Sevedn policijski avti kar majo so lahko receno ena j***a. Ker kot so audi rs itd....so avti ki jih policija upam da ne bo imela :D :D :D :P
Itak pa po avtocesti zna vsak neumen policaj vozit:). Ce pa gremo po ovinkih pa vem po slikah sodec k so na internetu kaj se oliciji dogaja:).

Na strehi na bokih v drevesu itd....:) :D :D :D :D svaka cast policiji za tko dobro lovljenje:).

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne nov 18, 2007 3:11 pm

escape je napisal/-a:jst sm tut snemu policista na motorju kao se vozi po avtocesti pa smo kazal posnetke in se zdj niso nc ukrenl....
bigturbo pa se je resnicno tako vozu in mu vrjamem.clovek kar rece ne laze.ga poznam

fant... Ice_Angel , MadBoy87, Mad_Angel57 ali ne vem kako naj te se imenujem :idea:
a bomo spet zacel...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Ne nov 18, 2007 3:47 pm

policija dobi v kratkem 10 novih provid sm zadnič prebral...

drgač pa mene so že tud vstavli sredi noči s provido sm vozu kr nekaj prevč(170) pa je sam dokumente hotu...

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne nov 18, 2007 4:27 pm

ja beja je dostkrat da te samo opozorijo in da te spustijo sam je pa res da tud kaj si zagresiu je odvisno od reakcije policista ;)

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Ne nov 18, 2007 6:30 pm

Festina je napisal/-a:ja beja je dostkrat da te samo opozorijo in da te spustijo sam je pa res da tud kaj si zagresiu je odvisno od reakcije policista ;)

ja ce je policaj prejšno noč pošteno spraznu j***a pol ne bo frke da bi dobil kazni:)

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Ne nov 18, 2007 6:55 pm

vidim da ste se kar razspisali za vse tiste,ki mislite da so pravljice za lahko noč,je to pač vaš problem,jst sem kao policaje snemal,da sem se zasigural oz.pač sem probal srečo,me zanima kdo bi se kaj pametnejšega spomnil tisti trenutek,avto gre PO števcu 290km/h po gps 278km/H malce preberite podatke MTM audi in Edo bi mi rekel živ norc,pa verjemite ali ne ta ST je letel ko hudič in dvomim da bi policisti objavili javno da so predelali kakšn avto s provido,verjetno še za une hitrejše,cenovno gledano je to dost ceneje kot da nabavijo zmogljiveši avto
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Ne nov 18, 2007 6:59 pm

BaSe je napisal/-a:lepa pravljica za lahko noč :lol: :lol:

jaz sem se tudi že pelo 320 km/h z Golfom V GTI ........ v NFS igerci z nitrotom :cry :rofl

se vidi iz odgovora da si še odraslo nedozorel pa da nimaš pojma o avtomobilioh in podatkih :ne
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Ne nov 18, 2007 8:19 pm

če pa res gre tolk :shock:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne nov 18, 2007 10:25 pm

bigturbo je napisal/-a:vidim da ste se kar razspisali za vse tiste,ki mislite da so pravljice za lahko noč,je to pač vaš problem,jst sem kao policaje snemal,da sem se zasigural oz.pač sem probal srečo,me zanima kdo bi se kaj pametnejšega spomnil tisti trenutek,avto gre PO števcu 290km/h po gps 278km/H malce preberite podatke MTM audi in Edo bi mi rekel živ norc,pa verjemite ali ne ta ST je letel ko hudič in dvomim da bi policisti objavili javno da so predelali kakšn avto s provido,verjetno še za une hitrejše,cenovno gledano je to dost ceneje kot da nabavijo zmogljiveši avto

u primeru da si snemal policaje bi rad vidu ta posnetek? drugace pa gre od kolega nowi RS4 z MTM cipom tud tok kot tvoj oz. mal vec baje ;)

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Ne nov 18, 2007 10:28 pm

ma kaj neznas brat?je reku da jih je kao snemu......dj preberi txt drugic normaln .....pa zgleda da res eni ne veste kaj pomeni bi turbo in audi ....
ajej

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne nov 18, 2007 10:29 pm

escape je napisal/-a:ma kaj neznas brat?je reku da jih je kao snemu......dj preberi txt drugic normaln .....pa zgleda da res eni ne veste kaj pomeni bi turbo in audi ....
ajej

sorry se opravicujem iz dna duse (kao) hehe sam ti pa menas nicke k uni k driftajo gume hehe
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost