Eazy-O je napisal/-a:Kaj ma veze delat par metrov z vsemi naštetimi avti, če ga niti dobro sprobat ne morete? Okej, verjamem da vas je nekaj naredilo kak kilometer več, ampak predvidevam da je manjšina. Dobro, bolje kot nič je že, ampak... Saj se razumemo...
Kar se mene tiče... Hm. Nisem imel priložnosti vozit kaj močnega ravno.
110 konjskega Mercedesa 190E, edino.
Eazy-O je napisal/-a:Kaj ma veze delat par metrov z vsemi naštetimi avti, če ga niti dobro sprobat ne morete? Okej, verjamem da vas je nekaj naredilo kak kilometer več, ampak predvidevam da je manjšina. Dobro, bolje kot nič je že, ampak... Saj se razumemo...
Mad je napisal/-a:... Kam si pa ti zbrisal iz ghetta ??? Se mi je zdelo, da te ne videvam več ... L.p. Maxruco555 je napisal/-a:Volkswagen Phaeton W12 in Audi S8...oba približno 450KM...
sicer pa z vsakim sm naredu kak kilometer...nič več...ja ja...lepi so bli tisti časi v luki...
Elantrinho je napisal/-a:Ker delam v Luki Koper in vozim svega i svašta,pa kokr me spomin drži je bil Audi S8 z 451 konji najmočnejša zverinca k sm jo sprobal.
Da nebo gdo mislu d je nevem kok šlo ker nimaš kje stisent tak avto in nasplošno v Luki ne smeš noreti in delati neumnosti,če ga pa voziš je pa na en način veliko zadovoljstvo in užitek![]()
Upam pa,da bom imel priložnost voziti Audi R8 zaenkrat sm pa samo sedel v njemu in se slinil po domače povedano
ruco555 je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Kam si pa ti zbrisal iz ghetta ??? Se mi je zdelo, da te ne videvam več ... L.p. Maxruco555 je napisal/-a:Volkswagen Phaeton W12 in Audi S8...oba približno 450KM...
sicer pa z vsakim sm naredu kak kilometer...nič več...ja ja...lepi so bli tisti časi v luki...
ma jz sm si dubu službo izven luke...stalen urnik od 7-15...bolša plača...vikendi fraj...ostane mi dovol časa in energije za študirat...nism dosti razmišljal in pustil luko...novembra je blo eno leto ki sm nehal dol...
Elantrinho je napisal/-a:ruco555 je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Kam si pa ti zbrisal iz ghetta ??? Se mi je zdelo, da te ne videvam več ... L.p. Maxruco555 je napisal/-a:Volkswagen Phaeton W12 in Audi S8...oba približno 450KM...
ma jz sm si dubu službo izven luke...stalen urnik od 7-15...bolša plača...vikendi fraj...ostane mi dovol časa in energije za študirat...nism dosti razmišljal in pustil luko...novembra je blo eno leto ki sm nehal dol...
Malo si sfalil temo,ker sprašuje kok močan avto si vozil ne pa kje delaš in kok maš plačano na uro
ruco555 je napisal/-a:Elantrinho je napisal/-a:ruco555 je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Kam si pa ti zbrisal iz ghetta ??? Se mi je zdelo, da te ne videvam več ... L.p. Maxruco555 je napisal/-a:Volkswagen Phaeton W12 in Audi S8...oba približno 450KM...
Malo si sfalil temo,ker sprašuje kok močan avto si vozil ne pa kje delaš in kok maš plačano na uro
se opravičujem...sam je bil samo odgovor na vprašanje od Maxa...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov