igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec So okt 25, 2008 9:43 pm

pogledu prvih 5 delov in......v tretjem zna plavat pod vodo
v četrtem pa zna bit tud kombi......in policijski avto....
mal pretiravajo in še kar nimajo j**c da bi normaln posnel en video po garažni hiši in morjo zavrtet posnetek da gre avto hitrejš...
ne rečem v knight riderju pred 25 leti sam zdej bi pa res lohk mal bolš nrdil.....
sploh pa vožnje po cesti in preganjanja čist druga scena v avtu kot zuni....studio.press
pa v četrtem delu se model neki zastrup pa ga z injekcijo pič in bi šla kar čez če ne bi blo v filmu :lol: jo res mal preglolbok porine
drgač pa same zgodbe še kr no in majo zlo bujno domišljijo ja....sam men je kr kul da je zanimiv....

aja kar se tiče vožnje po cesti...posnetki se celo ponavljajo 2x al pa 3x gre čez isti ovinek v 2 minutah....
v 5 delu se kar 4x če ne 5x pojavi isti posnetek...ko pripelej okoli ovinka in ravn en hummer zavije levo par 100m naprej....za njim so pa še drugi hummerji in pa en kamijon.....
ta posnetek se pojav vse skup mislm da 6x al celo 7x v 4 in 5 delu....to je pa res porazno.....

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr nov 19, 2008 2:51 pm

Serijo Knight Rider bodo po samo 13 epizodah predelali: od stalnih igralcev ostanejo Mike, njegova bejba, piflar in hot kitajka. Epizode bi naredili bližje originalu, torej nič več "terrorist de jour", pač pa bolj težave malih ljudi. Pohvalno.

Ko so že pri tem naj spremenijo ogaben attack-mode ter pick-up varjanto.
Slika

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec Sr nov 19, 2008 3:50 pm

ravno pravi igralci ostanejo to mi je všeč sm pa že pogledu prvih sedem delov :D :D

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če nov 20, 2008 2:33 pm

kje si jih pa dobil?
Slika

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec Po nov 24, 2008 5:18 pm

stench maš zs!
drgač pa zdele pogledu 8 del in je res polom vsej men take velike napake delajo...
model govori po telefonu vmes se pa ene parkrat kamera zamenja....in enkrat ma telefon v roki...pol neki čaka a vseen telefon drži pr ušesu.....druga kamera...model sam stoji roka spuščena :P tret prizor telefon s5 v roki :? :?
lohk bi se mal bl potrudl in vsej te velike napake mau pazl....

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi To nov 25, 2008 2:59 am

Jes bom sam tko reku.
Zele mi je en prjatu posnel vseh 84 delov od prvega Knight Riderja, potem film Knight Rider 2000 in pilotsko verzijo KR 2008.

Ni mi slaba, in tudi ostale si bom pogledal. Ampak obstaja pa pač samo ena LEGENDA:
in to je TransAm in Haselhoff in NOBEDEN DRUG IN NIKOLI ne bo tok dobr, tok hudo vse naštudiran.

Drugače pa na mobile za 20 oz. 35 jurjev dobite predelan Pontiac v enaki obliki kot k.i.t.t. tudi notranjost! hudo!
Mitsubishi Sigma 3.0 V6 24V & Mercedes-Benz S 420 V8 32V
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So nov 29, 2008 7:34 pm

Mitsubishi je napisal/-a:LEGENDA:
in to je TransAm in Haselhoff in NOBEDEN DRUG IN NIKOLI

se strinjam ja.

je pa tut res da mi namo nikol vec tega dozivljal tko kot smo, se pravi z otroskimi ocmi tko, da mogoce pa ksnmu frocu tut tanov potegne :lol:

ceprou danasnji otroci so prou bogi glede na to kok dreka jim vsi filajo. zanc sm bral da je nekdo celo za dojencice izumil cevlje s petko.... nezaslisano.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So nov 29, 2008 8:24 pm

Nov bi bil čist ql, če mustang nebi mel takega rižotarskega winga zadaj in supercharger na haubi XD

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco So nov 29, 2008 9:23 pm

ma grozo so naredl iz te nadaljevanke, obupne zgodbe, en k*** igralci, da se sploh ne omenja CGI efektu...kot bi bili izpred 15 let :evil:
sm si šel pa za foro pogledat tut ene par starih delov in mi je blo čist čudn to gledat...sploh mi ni blo jasn kaj sm včasih vidu na tej nadaljevanki...res je drgač to gledat z otroškimi očmi ;)
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Ne feb 01, 2009 1:34 am

AXioN je napisal/-a:Sucks ass. Big time.

Nekaj je legendarno amerisko, drugo pa enostavno bedno amerisko.

@edit: sem si pogledov se ostale dele in dej nehj, upam da tole cimprej ukinejo, ker je pa cisto pogreb.

Podpis!
Divjake s cest !!!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov