yugo_tuning je napisal/-a:sam štiri črke mam zate sonči : OMFG!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
še dobr, da se ne poznamo.
in, tud skrajni čas je, da gre tem v poglavitni zaklep, ker očitno nekateri pišejo take bedarije, da joj.
pol se pa zbudiš s prstom v ritilunec je napisal/-a:mam velik manj časa, kot pa vi, samo pa vedite, da ko prižgem rač., da sem takoj na avtom.com. Na hitro pregledam to mi vzame 5 min z postom (zato pa so taki posti) in še alter obiščem vse skupaj mi vzame manj kot 10 min in grem.
lunec je napisal/-a:mam velik manj časa, kot pa vi, samo pa vedite, da ko prižgem rač., da
sem takoj na avtom.com. Na hitro pregledam to mi vzame 5 min z postom (zato pa so
taki posti) in še alter obiščem vse skupaj mi vzame manj kot 10 min in grem.
MacTron je napisal/-a:lunec je napisal/-a:mam velik manj časa, kot pa vi, samo pa vedite, da ko prižgem rač., da
sem takoj na avtom.com. Na hitro pregledam to mi vzame 5 min z postom (zato pa so
off:
zakaj se spet zmisljijes... no evo vzel sem nek srediski datum ker ce bi
vcerajsnega ali katerikoli drugi bi bila st. precej visja... torej soncek
čet apr 17, 2008 11:47 am vmesne oddaje postov so cca. 5-7min narazen čet apr 17, 2008 12:36 pm
čet apr 17, 2008 7:55 pm ...enako čet apr 17, 2008 8:58 pm
upam pa da ves kaj pomeni am in pm.. sedaj si pa zracunaj pa zakaj je tebi treba
nonstop nekaj dokazovat v nasprotno
MacTron je napisal/-a:lunec je napisal/-a:mam velik manj časa, kot pa vi, samo pa vedite, da ko prižgem rač., da
off:
zakaj se spet zmisljijes... no evo vzel sem nek srediski datum ker ce bi
vcerajsnega ali katerikoli drugi bi bila st. precej visja... torej soncek
čet apr 17, 2008 11:47 am vmesne oddaje postov so cca. 5-7min narazen čet apr 17, 2008 12:36 pm
čet apr 17, 2008 7:55 pm ...enako čet apr 17, 2008 8:58 pm
upam pa da ves kaj pomeni am in pm.. sedaj si pa zracunaj pa zakaj je tebi treba
nonstop nekaj dokazovat v nasprotno
pa da :Pburka je napisal/-a:stari ni panike, ze v uni temi je mactron napisu, da lahko preko a.com zahteva log od ip-ja, tam mas pa itak vse podatke
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov