alesdrolec je napisal/-a:jest sm dav na prvi strani linke do:Spidojc je napisal/-a:če dobr pogledaš vsi novi avti zgledajo višji in ožji
novi bravo...ni ozek in viskok!
ceed tud ni ozek in visok.....
tud ibiza ni neki visok in ozek avto....
proti yarisu so vsi nižji oz toliko bolj široki...
Sportivo je napisal/-a:Prvotni modeli TT-ja naj bi imeli slabo podvozje, ki ga je audi kasneje izbolšal (na žalost ne vem kdaj).
Carrera je napisal/-a:To za podvozje pa nisem vedel. TT odpade!
Jah Clio mi ni všeč, vem da je pocket rocket, sm ni to to!
Bolj me privlačio stil TT, BMW 3-er Coupe, ...
Kia Ceed je pa res zanimiva, sam ne vem
nebivedu je napisal/-a:Kupi si avto, ki ti ga bo poceni servisirat. Do prvega leta po izpitu, ga boš najmanj 2 do 3x butnil kam(ne mislim zaletel, ampak podrajsal ob kak stebriček in podobno), potem ko boš pa ene 20 do 30.000km naredil, pa si kupi športen avto. Za prvi avto je športnik preveč, sploh majhen, ker na račun stabilnosti in slabše vodljivosti dobiš na hitrosti, kar pa ni dobro.
FireSTORM je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Kupi si avto, ki ti ga bo poceni servisirat. Do prvega leta po izpitu, ga boš najmanj 2 do 3x butnil kam(ne mislim zaletel, ampak podrajsal ob kak stebriček in podobno), potem ko boš pa ene 20 do 30.000km naredil, pa si kupi športen avto. Za prvi avto je športnik preveč, sploh majhen, ker na račun stabilnosti in slabše vodljivosti dobiš na hitrosti, kar pa ni dobro.
Živa meja FTW!
Trikrat sem jo nabasal v tem obdobju kot ga omenjaš.
Drugače pa za začetek bi jaz raje kupil kakega golfa recimo, trojko ali štirko, še to bo predivje.
Carrera je napisal/-a:Fora je v tem, da sem mislil kupiti prvo serijo TT-a (oz. kaj podobnega) pač za tok denarja.
Stricu se pa ni prodajal avto, pač k mu je všeč, pol mi ga je uspel prepričat, on pa si bo naročil A5, ker bi ga itak decembra naročil, tko smo mal zdej pohitel ...
Oba sva zmagala, on mogoče mal manj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov