igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc Pe jun 27, 2008 11:03 am

če dobr pogledaš vsi novi avti zgledajo višji in ožji
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe jun 27, 2008 11:06 am

haahha aja pozabil dopisat tole:

kup si raj eno limuzino boš lažje seksu notr :lol:

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Pe jun 27, 2008 11:09 am

pa kva vas boli falus kaj bo on kupil, d0h... najbols da vsi kupmo golf 2 dizel da je pocen pa da malo kuri pa kaj.... ce ma tipo kes pa zeljo pa ce je pac vprasal kaj naj kupi za ta kes mu pac nalimejte predloge (kot sta na teh dveh straneh storila samo 2), ne pa "ne ne, to ni avto za zacetnika, ne ne, kupi nekaj za 100€ ker bos itak vse razbil". velik bolj varen bo v avtu z absom in esp-jem ter vrecami in novejsega letnika, kot pa v neki stari gajbi ala swift.... ce bi se ze moral zagonit bi se veliko rajse zagonil z neko fiesto st 2005 in ven stopim cel, kot pa kakim swiftom iz prejsnjega tisocletja, katerega kao ni skoda ce se zagonis alpa opraskas, pa da sem potem en let po raznih rehabilitacijah...
vem da so mi eni skos srali po glavi na forumu ko sem takrat omenil da hocem nabavit 110 konjski avto (in sem potem tudi ga) da bom itak zletel s ceste prvi teden pa da ga bom itak vsega zjebal po raznih stebrickih pa vogalih...guess what, se sem ziv, po treh letih ena sama manjsa praskica na odbijacu ker sem se ponesreci dotaknil enega visokega robnika (spuscen avto) ki bo sla ven s poliranjem.

Konji niso problem, ce je tip d****, katerega se da sprovocirat na "ajde kaži kako ide", se bo ubil ali z avtom z 200 konji ali pa z gajbo s 55...

vecina pr 18ih hoce sportn avto, pol pa zmece tistih zadnjih 3k € za kako staro sportno kripo z 150+ konji, za gume pa zmanjka, pol pa ni cudno da gre ko mal prtisnejo samo v kak jarek. Pol pa itak, mularija divja, mularija! Tko da ce ma tip 12k€ mislim da bo najdu tut 400-500€ za ene dobre gume, pol pa mislm da nima bit problem, tut ce ga, ko se avta mal navadi, na kakem varnem odseku mal prtisne...

Vglavnem, js osebno bi za 12k kupil fiesto ST, ker mi je pac vsec in bo po vsej vrjetnosti tut moj nasledn avto. mal je menda edino problem mal visoko sedisce, ampak to bos sam vidu a ti sede al ne. pejd probat peljat kako pa bos videl ce ti ustreza.
Slika

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Pe jun 27, 2008 11:17 am

Spidojc je napisal/-a:če dobr pogledaš vsi novi avti zgledajo višji in ožji
jest sm dav na prvi strani linke do:
novi bravo...ni ozek in viskok!
ceed tud ni ozek in visok.....
tud ibiza ni neki visok in ozek avto....
proti yarisu so vsi nižji oz toliko bolj široki... ;)

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Pe jun 27, 2008 11:26 am

novi bravo je itak razred zase-odličn je! že stari bravo k ga mam gre po ovinkih pa povsod 100x bolš k laguna II letnik 05 tak da... fiat goooooo
denis

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe jun 27, 2008 11:30 am

Prvotni modeli TT-ja naj bi imeli slabo podvozje, ki ga je audi kasneje izbolšal (na žalost ne vem kdaj).

Spidojc
Novinec

Napisal/-a Spidojc Pe jun 27, 2008 11:32 am

alesdrolec je napisal/-a:
Spidojc je napisal/-a:če dobr pogledaš vsi novi avti zgledajo višji in ožji
jest sm dav na prvi strani linke do:
novi bravo...ni ozek in viskok!
ceed tud ni ozek in visok.....
tud ibiza ni neki visok in ozek avto....
proti yarisu so vsi nižji oz toliko bolj široki... ;)

dej prejšnje modele poglej pol pa primerjej
Krvav'c je zakon

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Pe jun 27, 2008 11:36 am

Ne kupuj 8 let starega avta, samo zato, ker je Audi. Za 12.000€ kupi kaj novejšega. Kot so že predlagali pred mano: Clio RS, 206 RC, Fiesta ST, Bravo ali Punto Abarth, lahko tudi Fiat 500 Abarth.. Tudi kakšna Corsa OPC bi mogoče prišla vpoštev.

Lp
Zadnjič spremenil Legoless, dne Pe jun 27, 2008 11:36 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Spidojc
Novinec

Napisal/-a Spidojc Pe jun 27, 2008 11:36 am

Sportivo je napisal/-a:Prvotni modeli TT-ja naj bi imeli slabo podvozje, ki ga je audi kasneje izbolšal (na žalost ne vem kdaj).

avto naj bi imel slabo podvozje za vsakdanje ceste in za običajne voznike,za na pisto je bil dober,samo pol so ga predelal ker so se navadn folk zaletaval,mislim da je bila celo nekoč debata o tem na a.com
Krvav'c je zakon

Carrera
Nov uporabnik

Napisal/-a Carrera Pe jun 27, 2008 11:54 am

To za podvozje pa nisem vedel. TT odpade!

Jah Clio mi ni všeč, vem da je pocket rocket, sm ni to to!

Bolj me privlačio stil TT, BMW 3-er Coupe, ...

Kia Ceed je pa res zanimiva, sam ne vem

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Pe jun 27, 2008 12:08 pm

Carrera je napisal/-a:To za podvozje pa nisem vedel. TT odpade!

Jah Clio mi ni všeč, vem da je pocket rocket, sm ni to to!

Bolj me privlačio stil TT, BMW 3-er Coupe, ...

Kia Ceed je pa res zanimiva, sam ne vem

Namest da temo za poste nabijat odpreš rajši malo tu poglej http://www.avto.net/2004/index.asp .Brez veze zaj neki sprašuješ,ko boš dobu 1001 odgovor.Najbolš da pogledaš na avtonetu,pa se odločiš za tak avto,ki se tbi dopade,ne pa takega,ko ti ga drugi predlagajo!!! ;) ;)

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Pe jun 27, 2008 12:09 pm

Ti si sam nabavi avto ki ti je všeč...jaz mam tui prvi avto z 100 konji sicer je teški pa bi si včasih pri kakem prehitevanju želel malo več moči :evil: :evil: tu na forumu itq nebos nič zvedo......če si nor pa ze lahko ubiješ tudi z onim avtom ko gre največ 45 km/h ;)

To je čisto odvisno kako je nekdo vzgojen...ter kaki ima odnos do lastnine...oz. ali ga je kar tak brez napora dobil ali pa se je moral za njega moral potrudit itd. :lol: :lol:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Pe jun 27, 2008 12:14 pm

nebivedu je napisal/-a:Kupi si avto, ki ti ga bo poceni servisirat. Do prvega leta po izpitu, ga boš najmanj 2 do 3x butnil kam(ne mislim zaletel, ampak podrajsal ob kak stebriček in podobno), potem ko boš pa ene 20 do 30.000km naredil, pa si kupi športen avto. Za prvi avto je športnik preveč, sploh majhen, ker na račun stabilnosti in slabše vodljivosti dobiš na hitrosti, kar pa ni dobro.

Živa meja FTW!
Trikrat sem jo nabasal v tem obdobju kot ga omenjaš. :)

Drugače pa za začetek bi jaz raje kupil kakega golfa recimo, trojko ali štirko, še to bo predivje. ;)

Carrera
Nov uporabnik

Napisal/-a Carrera Pe jun 27, 2008 12:26 pm

FireSTORM je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Kupi si avto, ki ti ga bo poceni servisirat. Do prvega leta po izpitu, ga boš najmanj 2 do 3x butnil kam(ne mislim zaletel, ampak podrajsal ob kak stebriček in podobno), potem ko boš pa ene 20 do 30.000km naredil, pa si kupi športen avto. Za prvi avto je športnik preveč, sploh majhen, ker na račun stabilnosti in slabše vodljivosti dobiš na hitrosti, kar pa ni dobro.

Živa meja FTW!
Trikrat sem jo nabasal v tem obdobju kot ga omenjaš. :)

Drugače pa za začetek bi jaz raje kupil kakega golfa recimo, trojko ali štirko, še to bo predivje. ;)

Mi daš golfa, pa še 10 000 evrov, pa ga nebi furu :lol:

Drgač fantje, je kar odločeno, od stric mi bo prodal svojega AUDI TT 225 ( 2004) za 10 000 evrov :lol:

Hvala za pomoč

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Pe jun 27, 2008 12:29 pm

Pol ga pa le predstavi v galeriji. :twisted:

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 Pe jun 27, 2008 12:37 pm

Nisi še pol ure nazaj rekel da TT odpade ??
Sicer je pa to pametna odločitev, sploh če poznaš človeka k ga je vozil pred tabo...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe jun 27, 2008 12:49 pm

jst mislim da je tale tema en NATEG zakaj? avto si že imel v mislih kaj boš kupil in od koga, zakaj nisi vprašal že na začetku "fantje kaj menite o audi TT 225 HP letnik 2004?" ni bilo to lažje?

in potem bi se ta tema zaklenila in bi dobil link o obsežni temi kjer so zbrane vse informacije o TT !

a zgleda se tebi ni dalo uporabiti ISKALNIK-a

Carrera
Nov uporabnik

Napisal/-a Carrera Pe jun 27, 2008 12:51 pm

Fora je v tem, da sem mislil kupiti prvo serijo TT-a (oz. kaj podobnega) pač za tok denarja.

Stricu se pa ni prodajal avto, pač k mu je všeč, pol mi ga je uspel prepričat, on pa si bo naročil A5, ker bi ga itak decembra naročil, tko smo mal zdej pohitel ...

Oba sva zmagala, on mogoče mal manj :lol:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Pe jun 27, 2008 1:32 pm

Carrera je napisal/-a:Fora je v tem, da sem mislil kupiti prvo serijo TT-a (oz. kaj podobnega) pač za tok denarja.

Stricu se pa ni prodajal avto, pač k mu je všeč, pol mi ga je uspel prepričat, on pa si bo naročil A5, ker bi ga itak decembra naročil, tko smo mal zdej pohitel ...

Oba sva zmagala, on mogoče mal manj :lol:

ti sam glej da mu ga takoj ne razbiješ pa še sebe zravn, če ti je šel že tolk na roko..

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Pe jun 27, 2008 1:34 pm

in kdaj ga nam boš predstavil?
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov