igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

programer
Nov uporabnik

Napisal/-a programer Sr avg 20, 2008 3:27 pm

Voith je napisal/-a:ce bi blo na men, bi te banal s foruma s temle postom.

prvo pravilo novih clanov je poniznost in spostovanje. cesar ti nimas.

druga stvar je, da kot vidis tle noben nima boxterja, tretja stvar je pa to, da dejansko ce nisi absolutno butast, ti je blo lahko ze v osnovi jasno kaksne odgovore bos dobil.

drgac pa js mam 3 porse, z enim se vozim vsak dan ze drugo leto, mp ga je pa razstavil in komplet obnovil in to s 5.0L motorjem, za pure tnt nevem kaj vozi, sam se zdi da ma na tem podrocju dost izkusenj, tko da ne jezikaj prevec newbie.

direkten tocen odgovor na svoje uprasanje si doil pa v drugem postu ce se ne motim.

No, če se ne motim jaz osebno nisem začel nikogar žaliti, ampak so najprej drugi mene!

Meni je čist vseen, če me iz tega foruma banajo, ker ne potrebujem foruma, kjer so ljudje neverjetno pametni na koncu pa mislijo, da imajo 3 porscheje, niso pa opazili, da so ti porscheji majhni avtomobilčki doma na omari!

Poleg tega, ko sem poslal na forum post, nisem vedel ali ima kdo boxsterja, tega niti vprašal nisem!

Ne bom se hvalil kaj imam in kaj nimam, ker to se nikogar ne tiče. Poleg vsega tega, če bi ti imel 3 porscheje, se s tem ne bi hvalil!

Laži tvoji mamici pa atku.
Ali nam lahko pošlješ slikco pa naj bo čimvečja, da jo prilepim na zid, saj bom imel večjo motivacijo pri svojem delu???

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a 5cho Sr avg 20, 2008 3:32 pm

programer je napisal/-a:No, če se ne motim jaz osebno nisem začel nikogar žaliti, ampak so najprej drugi mene!

Meni je čist vseen, če me iz tega foruma banajo, ker ne potrebujem foruma, kjer so ljudje neverjetno pametni na koncu pa mislijo, da imajo 3 porscheje, niso pa opazili, da so ti porscheji majhni avtomobilčki doma na omari!

Poleg tega, ko sem poslal na forum post, nisem vedel ali ima kdo boxsterja, tega niti vprašal nisem!

Ne bom se hvalil kaj imam in kaj nimam, ker to se nikogar ne tiče. Poleg vsega tega, če bi ti imel 3 porscheje, se s tem ne bi hvalil!

Laži tvoji mamici pa atku.
Ali nam lahko pošlješ slikco pa naj bo čimvečja, da jo prilepim na zid, saj bom imel večjo motivacijo pri svojem delu???

Dej prej si mal preglej vse Voithove poste, potem pa kaj piši čez njega. Mater pa kolk si star?

:shock:

Pa to je za bruhat :nae :ue

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Sr avg 20, 2008 3:36 pm

@programer

Tega ma Voith na polički v garaži :EE

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0

Drugače pa res lep odnos, vidim da se v službi dosti ukvarjaš z ljudmi :roll:

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Sr avg 20, 2008 4:38 pm

Mah, eno enostavno vprašanje - resda nekoliko pomanjkljivo, za katerega bi pač tisti, ki veste odgovor nanj tudi odgovorili, ostali pa......Ampak, NE, to je preenostavno. Se je potrebno popljuvat, pa z jajci obmetavat, nabijat poste, pametovat, smetit teme, forum,..... Če bi se tisti, ki vedno preidete na osebno raven, večkrat vzdržali, potem ne bi bil ta forum takšen kot je.

Kar se pa porabe tiče je pa lahko zelo različna, tudi pod 10 l/100km.
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr avg 20, 2008 4:49 pm

realna poraba tega avta je nekje od 9 do 12 l.. to je pa nekdo napisal takoj v prvi odgovor. lahko pa to razclenmo na mililitre po zelji..

zdj mam pa se js eno uprasanje, kok goriva porab letalo Cessna 182 na 100km, na visini 3000 cevljev, z nalozenim tovorom 500 kil in dvema potnikoma, ki vsak tehta po 70kg, z bocnim vetrom 30 vozlov in odprtim oknom, pri hitrosti 120km/h??

pa upam, da bo tema tekla tocno o tem.. :D

programer
Nov uporabnik

Napisal/-a programer Sr avg 20, 2008 4:52 pm

Se strinjam s tabo _Pancho_ ! Ni vreden ta forum, da kakšen post napišem sploh ma vseeno bom odgovoril na vprašanje in se tudi sam pohvalil kakor to počnejo drugi.

Star sem 23 let. Sem podjetnik, prijatelj Rajka Hrvatiča in Franca Riemerja ter njegovega sina Primož Riemerja.

Kot se vsi zelo hvalite sem se odločil, da se bom tudi sam pohvalil: peljal že z Lamborginijem Rajka Hrvatiča, Bentleyem ter z MAYBACH-om Franca Riemerja.

Poznam tudi Joc Pečečnika s katerim sva včasih delala velike projekte!

Zadovoljni?

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr avg 20, 2008 5:08 pm

programer je napisal/-a:Ne bom se hvalil kaj imam
programer je napisal/-a:in se tudi sam pohvalil

Zanimivo kako hitro prelomiš obljubo, čeprav se ni od prejšnjega tvojega posta pa do naslednjega vmes popolnoma nihče hvalil, kar bi te lahko pripeljalo do tega da vseeno spremeniš mnenje.

Sploh pa uresniči vsaj to obljubo da boš odšel dol s foruma. Ni čudno da so se spravili nate če se ti pa z vsemi podatki na pladnju postreže, ti pa tko nehvaležno zavrneš vse skupaj. Mactron gre iskat po netu zate, ti pa poglej kaj odpišeš. Nič kaj dobra reklama za Primoža in Rajkota, da imata take prijatelje.

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 Sr avg 20, 2008 5:11 pm

AAAAAAHAAAHAAAAHHAAAAA!!!!!

Stari, who's bad?? You're baaad!!
Ti si delal posle ja. A takrat, k ti je sosed mamico tresu.

programer
Nov uporabnik

Napisal/-a programer Sr avg 20, 2008 5:15 pm

Hvaliti sem se začel, ker so se tudi drugi hvalili kaj imajo in kaj ne.
Naj povem, da Rajko in Primož se nimata česa sramovati, lahko pa se sramuje tale forum avtomobilizem.com in VI sami! Ni čudno, da ima avto.net mnogo več obiskov kakor tale portal - slaba reklama za vas!!!
V bistvu me sploh ne poznate in prav tako ne jaz, tako,da me z nekaj posti ne morete soditi! Drugače pa si preberi vse poste kako so me začeli klevetati po nepotrebnem!

Že prvi post je bil odgovorjen na nesramen način!

programer
Nov uporabnik

Napisal/-a programer Sr avg 20, 2008 5:19 pm

primozek69 je napisal/-a:AAAAAAHAAAHAAAAHHAAAAA!!!!!

Stari, who's bad?? You're baaad!!
Ti si delal posle ja. A takrat, k ti je sosed mamico tresu.

Kako pa veš, če me ne poznaš?
Se mogoče poznava?

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr avg 20, 2008 7:15 pm

programer je napisal/-a:Se strinjam s tabo _Pancho_ ! Ni vreden ta forum, da kakšen post napišem sploh ma vseeno bom odgovoril na vprašanje in se tudi sam pohvalil kakor to počnejo drugi.

Star sem 23 let. Sem podjetnik, prijatelj Rajka Hrvatiča in Franca Riemerja ter njegovega sina Primož Riemerja.

Kot se vsi zelo hvalite sem se odločil, da se bom tudi sam pohvalil: peljal že z Lamborginijem Rajka Hrvatiča, Bentleyem ter z MAYBACH-om Franca Riemerja.

Zadovoljni?

ce je pa tko pol pa nevem ce je v tvojem rangu karkol pod CGT :>

in ne, nevem kok cgt pije.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr avg 20, 2008 7:50 pm

@programer: in sedaj si užaljen? :lol: in kako vezo ma a.com z avto.net?

so what če si se peljal z lambotom pa nevem kakim super duper avtom "big deal", ko se boš peljal v yugo-tu coral 55 boš "model" :lol:

glede na tvojo resnost o sami porabi itd... bi se že na prvi strani zahvalil uporabnikom glede same porabe kajti bilo ti je odgovorjeno na tvoje vprašanje

očitno se sedaj prevažaš z kolesom oz. javnim prevozom ker nimaš nikakršne predstave o tem koliko pije 2.5l motor in verjemi, da to skoraj vsak ve no skoraj ( beri: izjema si ti :P )

evo tale link oz. tale naslov v tej temi je glih nalašč zate :lol:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

pogrešal bom počitniške teme...približuje se september

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Sr avg 20, 2008 7:58 pm

programer je napisal/-a:Se strinjam s tabo _Pancho_ ! Ni vreden ta forum, da kakšen post napišem sploh ma vseeno bom odgovoril na vprašanje in se tudi sam pohvalil kakor to počnejo drugi.

Zadovoljni?

Nadvse, potem pa le hitro v nakup, poraba naj ti bo pa zadnja skrb, vzemi za vsak slučaj S, ker kot si sam povedal, poti nazaj ni, se pa lahko hitro zgodi da se ti bo zdel podhranjen.

off: najbrž te tudi vsi našteti ljudje dodobra poznajo :)
RiDe hArD

programer
Nov uporabnik

Napisal/-a programer Sr avg 20, 2008 8:17 pm

S tem postom temo zaključujem.

Ugotovil sem da večina ljudi na tem forumu nima dovolj razvitih možganov.
Pa tudi nekateri niso teme prebrali do konca recimo nikjer nisem a.com primerjal z avto.net ampak avtomobilizem.com sem primerjal z avto.net .

Ampak ok, zame je ta tema zaključena, ker ne vidim smisla, da bi se s tem ukvarjal.

V glavnem manjka vam še precej pameti, tako enemu kot drugemu, izključujem pa tiste, ki se mi lepo odgovorili katerim se še enkrat ponovno zahvaljujem.

Veliko uspehov na tem forumu,

Lp!

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Sr avg 20, 2008 8:26 pm

OFF : da malce "pohladimo" živčke - rešitev, če lastnika PORSCHE-ja skrbi poraba - glej sliko (928 "na plin")

LP
Priponke
PORSCHE 928.jpg

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Sr avg 20, 2008 9:04 pm

Kot je napisal Pure TNT, poslovneži s katerimi veze poudarjaš in se hvališ, ne vem, če bi bili veseli tega in bi sodelovanje/prijateljevanje s takšnim človekom hitro omejili.
Če si dal butasto vprašanje (odgovor bi bil lahko snel z interneta - in to čisto iz prve roke), pričakuj še butaste odgovore.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr avg 20, 2008 9:14 pm

Voith je napisal/-a:no dejstvo je, da je boxterja razvil najboljsi razvojni oddelek na svetu, zato se ga nemore primerjat z avtomobili, ki so se razvili v slabsih razvojnih oddelkih.

http://www.youtube.com/watch?v=QaTnd3ozcaE

Malo za glodat ;=) ...tretjerazredni avto, z nikakvim razvojnim oddelkom...
...mogoče si pa pozabil, da marsikdo sodeluje tudi v motošportih kot je F1 in zato pridobiva nova znanja... Porsche pa je daleč od nekdanje slave z velikih tekmovanj.

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Sr avg 20, 2008 9:40 pm

sam ta programer je res en klošar. mam občutek da se drži eno glavo višje kot vsi ostali in to na foromu kjer so vsi isto visoki. pameten človek se ne hodi hvalit v čemu se je peljal in koga pozna. tako se obnašajo otroci v 1. razredu oz. bumbarji ki se nimajo z ničesar drugim za pohvalit. kot drugo, če bi imel malo pameti bi si pogledal kakšen test o iskanem avtu in podobno. samo ne, ti hodiš spraševat folk ki ima puntote in cliote (pa brez zamere) koliko pije avto ki si ga res ne morejo privoščit. pač.

kako jaz razmišljam o porabi: če dam za avto več kot povprečen človek in če dam za reg 1200€, za vsak pof*** servis 1500€ naprej, za gume po 1000€ skoraj vsake 2 meseca,... 50€ vsak teden? kaj češ da je to, "drobiž". jaz imam S2000 in mi na kraj pameti ne pade da grem gledat koliko pije. boljše ne vedet da si ne pokvariš dan

aja, TT je kao neki več kot ostali avti. mogoče zaradi oblike, sigurno ne pa zaradi tehnologije. meni je kr slabo naredilo ko sm videl na bloku motorja na veliko VW. tako da avtomatično ga uvrščam med kantami.(moje mnenje). boxer a je čisto nekaj drugega, že samo zato kr ima zadaj motor in pogon. razlika pa je ta da TT ga lahko vozi vsak kmet, porša pa samo tisti ki ima že kaj v glavi.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Sr avg 20, 2008 10:15 pm

Nekateri tlele ste res asi da odgovarjate na take provokacije...Ti Voith pa se res obnašaš kot da si pojedel znanje sveta to je bilo razvidno že v eni temi(ti dobro veš kateri)... :idea:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr avg 20, 2008 10:34 pm

Ljudje, ki kupijo in potem vozijo tak avto, se ne sprašujejo o porabi razen, če so slovenci. Te pa ponavadi kupijo avto, da so najboljši na vasi, potem pa 7 ali več let otepajo zelje in krompir, da lahko obroke za lizing plačujejo. Samo zato, da imajo boljši avto od soseda.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov