Voith je napisal/-a:ce bi blo na men, bi te banal s foruma s temle postom.
prvo pravilo novih clanov je poniznost in spostovanje. cesar ti nimas.
druga stvar je, da kot vidis tle noben nima boxterja, tretja stvar je pa to, da dejansko ce nisi absolutno butast, ti je blo lahko ze v osnovi jasno kaksne odgovore bos dobil.
drgac pa js mam 3 porse, z enim se vozim vsak dan ze drugo leto, mp ga je pa razstavil in komplet obnovil in to s 5.0L motorjem, za pure tnt nevem kaj vozi, sam se zdi da ma na tem podrocju dost izkusenj, tko da ne jezikaj prevec newbie.
direkten tocen odgovor na svoje uprasanje si doil pa v drugem postu ce se ne motim.
No, če se ne motim jaz osebno nisem začel nikogar žaliti, ampak so najprej drugi mene!
Meni je čist vseen, če me iz tega foruma banajo, ker ne potrebujem foruma, kjer so ljudje neverjetno pametni na koncu pa mislijo, da imajo 3 porscheje, niso pa opazili, da so ti porscheji majhni avtomobilčki doma na omari!
Poleg tega, ko sem poslal na forum post, nisem vedel ali ima kdo boxsterja, tega niti vprašal nisem!
Ne bom se hvalil kaj imam in kaj nimam, ker to se nikogar ne tiče. Poleg vsega tega, če bi ti imel 3 porscheje, se s tem ne bi hvalil!
Laži tvoji mamici pa atku.
Ali nam lahko pošlješ slikco pa naj bo čimvečja, da jo prilepim na zid, saj bom imel večjo motivacijo pri svojem delu???