Napisal/-a Firediver Ne avg 24, 2008 6:40 am
Ma, jaz pa mislim, da je vse odvisno od punce kakšna je:
- če je "luftarka", kamilčarka, regi scena..bo zlo zadovoljna z naprimer rjavečim zelenim golf I, ki ima čez celo zadnjo šipo nalimano nalepko ganđe in da je noter vse zasvinjano, samo da se lahko v avtu med potjo skadi en đoint. Kul ej!
- Če je pustolovka, te bo imela rada takoj, ko ji začneh govoriti, da si s to zjahano rjasto katro prepotoval do Španije, Grčije. čez Rusijo..naslednjič se bo brez pomisleka stisnila k tebi, ko pojdeš na naslednjo turo.
- če je s kmetov doma je najbolje da prideš s traktorjem. O traktorjih vedo kmečke punce veliko, zato mora imet kabino, 4x4 pogon, pa še kak poseben delovni priključek. Kmečkim dekletom avto ne pomeni veliko, ker je za delo na kmetiji bolj pomemben traktor.
- če je s podeželja doma je boljše, da prideš z običajnim avtom. Spet odvisno od punce; če ima plane iti živet v mesto, moraš imet tudi avto bolj meščanski (npr. ladje kot so audi, meca, bmw itd), pa da se vidi, da si pri šoldih, če pa punca želi še naprej na podeželju živeti, moraš bit pa preprost, pri avtu in kot človek nasploh.
- če je z mesta doma..ne smeš bit preprost z običajnim avtom. Tam moraš imet imidž, kak poseben redek drag avto, moraš bit vedno stajliš oblečen in vedno na nivoju. So pa tudi izjeme, ki niso ravno pogoste.
Jaz mislim, da mi moški blage veze nimamo, kaj ženskam pomeni avto. Ne bom verjel ženskam, ki rečejo, da jih avto ne zanima, pa tudi onim, ki se limajo samo na avte.
Prava resnica je nekje vmes. Cilj jim je imet dobrega dedca z dobrim avtom.
Človek brez problema, to strašna je stvar!