Doche je napisal/-a:Smešno je, da je tip zgubil službo in prodaja avto?
In kaj je tuki smešnga?
Pejd se zapufat s kakim kreditom na par let,pa kup avto, pol pa čez kakšno leto izgubi službo...Me res zanima, če ti bo pol še zmeraj smešno...

Doche je napisal/-a:Smešno je, da je tip zgubil službo in prodaja avto?
TrijoAdijo je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Smešno je, da je tip zgubil službo in prodaja avto?
In kaj je tuki smešnga?
Pejd se zapufat s kakim kreditom na par let,pa kup avto, pol pa čez kakšno leto izgubi službo...Me res zanima, če ti bo pol še zmeraj smešno...
No, ko sem jaz prodajal avto nekaj časa nazaj so mi kaki idioti tako težili z vprašanji zakaj prodajate avto da se še sam uporabil ta čudežni stavek. Pa nisem švercar in tudi šiht še imam.Doche je napisal/-a:Smešno je, da je tip zgubil službo in prodaja avto?
TrijoAdijo je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Smešno je, da je tip zgubil službo in prodaja avto?
In kaj je tuki smešnga?
Doche je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Smešno je, da je tip zgubil službo in prodaja avto?
In kaj je tuki smešnga?
Vbistvu sem enakega mnenja kot ti, tako, da si mogoče narobe razumel moj stavek. Seveda mi ni smešno..
Doche je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Smešno je, da je tip zgubil službo in prodaja avto?
In kaj je tuki smešnga?
Vbistvu sem enakega mnenja kot ti, tako, da si mogoče narobe razumel moj stavek. Seveda mi ni smešno..
PEUGEOTT 207 je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7541699&show=1
DePalmo je napisal/-a:Seveda, če pa vsi tumpajo da je zelo pomembno vprašanje "zakaj prodajaš avto".
Če pa komu poveš pošteno da si se ga naveličal in bi rad šel na kaj drugega, pa spet ni dobro, kajne?
... Klicite samo resni.
...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov