Eazy-O je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:to igrico bi moral jaz vodit. včasih na svojem delu dobim avte ki še sploh niso bili nikjer predstavljeni. tako da bi blo res težavno ugotovit kateri avti bi bili.samo kaj ko ne smem
Kaj pa delaš takega RED?
Armin, zakaj odhajaš? O_o
ArminLegenda je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:to igrico bi moral jaz vodit. včasih na svojem delu dobim avte ki še sploh niso bili nikjer predstavljeni. tako da bi blo res težavno ugotovit kateri avti bi bili.samo kaj ko ne smem
Kaj pa delaš takega RED?
Exoti so zgleda pretežki, na oldije se pa ne spoznam ravno najbolje, zato vas pustim pri miruedino če že vztrajate bom nadeljeval, drugače tist ki hoče naj nadaljuje uganko
Joie de vivre! je napisal/-a:ArminLegenda je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:to igrico bi moral jaz vodit. včasih na svojem delu dobim avte ki še sploh niso bili nikjer predstavljeni. tako da bi blo res težavno ugotovit kateri avti bi bili.samo kaj ko ne smem
Kaj pa delaš takega RED?
Exoti so zgleda pretežki, na oldije se pa ne spoznam ravno najbolje, zato vas pustim pri miruedino če že vztrajate bom nadeljeval, drugače tist ki hoče naj nadaljuje uganko
Pa kaj tako zares vzameš, stari moj? Če meni ne pašejo eksoti še ne pomeni, da se moraš posloviti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov