igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

rs5
Novinec

Re: smesni, zabavni ali neresnicni [avto.net]

Napisal/-a rs5 Pe jan 17, 2014 7:49 pm

ena je feltna,če jih je pa več so pa feltne.nevem mogoče je res nemška tako kot "šraufncigr"(izvijač) :)

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj Pe jan 17, 2014 7:49 pm

Izhaja iz besede Felge, ki je nemška ja.

rs5
Novinec

Uporabniški avatar
Beri
Novinec

Napisal/-a Beri Pe jan 24, 2014 12:04 am

Cefizelj je napisal/-a:Izhaja iz besede Felge, ki je nemška ja.

Ne tako dolgo ,je to bil uradni jezik na Slovenskem.

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj Pe jan 24, 2014 10:39 am

Lepotec :)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8071551&show=1&avto=Renault%20Avantime%20Privilege%203.0%20V6%2024V

Slika

Beri je napisal/-a:
Cefizelj je napisal/-a:Izhaja iz besede Felge, ki je nemška ja.

Ne tako dolgo ,je to bil uradni jezik na Slovenskem.

Vem, in....?

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Pe jan 24, 2014 4:04 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=800 ... e%202.2-16

auto dela vse normalno.pocena šoferšajba i lukna na levem pragu. nekoc avto je bil tko lep kot na prvi sliki zdele pa ni vec tako lepo... avto kot je na sliki taksen je tud naj klicejo tisti ko ne gledajo sitnice lp.

naj prosim nkdo pripne screenshot, hvala
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj Pe jan 24, 2014 4:07 pm

Slika

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če jan 30, 2014 6:43 pm

Avto je bil razbit zadaj in spredaj, ni prvi lastnik ker sem bil jaz ko sem prodal razbitega - http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8060734&show=1
Priponke
2.PNG
1.PNG
Lp

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Če jan 30, 2014 6:49 pm

Saj ne piše, da je nekaramboliran. :)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda Če jan 30, 2014 6:50 pm

weasel je napisal/-a:Saj ne piše, da je nekaramboliran. :)

Seveda, da ne piše ;) ... pišem samo toliko, da boste vedeli če se bo kdo odločil za nakup
Lp

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees Če jan 30, 2014 7:54 pm

sam to pa nebi pričakoval od AVTOTEHNE VIS...
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če jan 30, 2014 8:06 pm

Ni mi jasno, zakaj nekateri tak cirkus delate s tem, da je bil avto razbit............ ma kaj je zaradi tega kaj manj vzdržliv :?: ..............
Ni mi jasnoi zakaj so kupci bolj pozorni na to ali je bil avto karamboliran nanesto na prevrtene kilometre, ki so dosti bolj pomembni na vzdržljivost avtomobila...........
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda Če jan 30, 2014 8:15 pm

lancia hf je napisal/-a:Ni mi jasno, zakaj nekateri tak cirkus delate s tem, da je bil avto razbit............ ma kaj je zaradi tega kaj manj vzdržliv :?: ..............
Ni mi jasnoi zakaj so kupci bolj pozorni na to ali je bil avto karamboliran nanesto na prevrtene kilometre, ki so dosti bolj pomembni na vzdržljivost avtomobila...........

Zato, ker ko je bil avto enkrat razbit pomeni, da je bil barvan, pleh zvit, ki ga je treba ravnat in ni hudič, da ne bi ta avto začel rjavet in potem bom tukaj prebiral kako novejši opli rjavijo pa niso bili 100% nikoli razbiti. Če avto razbit naj spodaj pod opombe napiše, da je bil razbit konec debate.
Kilometre pri takih avtih je brezveze preverjat, ker avto ni star in ni mišljen za delati 30kkm ali več letno, ker je skregano z logiko.

ps.: men če bi nekdo prodal avto in mi trdil, da avto ni bil razbit jaz bi zvedel da je bi bi ga 100% tožil
Lp

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če jan 30, 2014 9:36 pm

Če je bil avto razbit je nemogoče skriti že na oko vidne napake tudi pri novih avtih iz salona. Se pravi raje vidiš kako pri oplu in ostalih pri (po prevrtenem števcu) 120 000 km da crkuje vse kot po tekočem traku kot pa, da ti nekje malo rje ven pogleda :huh:
Za prevrtene kilometre je pa nemogoče ugotoviti brez originalnega testerja, ki pa stane par tisočakov.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če jan 30, 2014 10:40 pm

pskoda je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:Ni mi jasno, zakaj nekateri tak cirkus delate s tem, da je bil avto razbit............ ma kaj je zaradi tega kaj manj vzdržliv :?: ..............

Zato, ker ko je bil avto enkrat razbit pomeni, da je bil barvan, pleh zvit, ki ga je treba ravnat in ni hudič, da ne bi ta avto začel rjavet in potem bom tukaj prebiral kako novejši opli rjavijo pa niso bili 100% nikoli razbiti. Če avto razbit naj spodaj pod opombe napiše, da je bil razbit konec debate.
Kilometre pri takih avtih je brezveze preverjat, ker avto ni star in ni mišljen za delati 30kkm ali več letno, ker je skregano z logiko.

ps.: men če bi nekdo prodal avto in mi trdil, da avto ni bil razbit jaz bi zvedel da je bi bi ga 100% tožil

No in kaj je vse na njemu bilo razbito?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj Pe jan 31, 2014 10:24 am

Ko sem šel prejšnji teden na ogled avta mi je povedal prodajalec da:
- je bil razbit zadaj, menjan odbijač, naj bi bila menjana zadnja vezna stena,
- je bil razbit spredaj, menjan odbijač, luči, havba pa samo štrihana,
- preventivno menjan nek ventil na turbini.

Tako da skrivajo ničesar, vsaj ko si tam ne. Je bil pa avto ko sm se jaz zanimal rezerviran, kupec naj bi zvečer imel testne vožnjo in se potem očitno ni odločil za nakup.

Uporabniški avatar
StajercS
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a StajercS Pe jan 31, 2014 10:54 am

lancia hf je napisal/-a:Če je bil avto razbit je nemogoče skriti že na oko vidne napake tudi pri novih avtih iz salona. Se pravi raje vidiš kako pri oplu in ostalih pri (po prevrtenem števcu) 120 000 km da crkuje vse kot po tekočem traku kot pa, da ti nekje malo rje ven pogleda :huh:
Za prevrtene kilometre je pa nemogoče ugotoviti brez originalnega testerja, ki pa stane par tisočakov.

Malo OFF. Pol če bi jaz na VW servis peljal, bi mi lahko z originalnim testerjem 100% zagotovili realne kilometre? Mam namreč kontra problem. Golf 5 1.9TDI l 2006, pa trenutno 108k km prevoženih. Skrbi pa me, v primeru prodaje, kako dokazati kupcu, da so realni kilometri? Je bil glaven servis delan preventivno na 101k km (menjano vse pa še več), ampak to ni noben dokaz. :D

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe jan 31, 2014 10:55 am

StajercS je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:Če je bil avto razbit je nemogoče skriti že na oko vidne napake tudi pri novih avtih iz salona. Se pravi raje vidiš kako pri oplu in ostalih pri (po prevrtenem števcu) 120 000 km da crkuje vse kot po tekočem traku kot pa, da ti nekje malo rje ven pogleda :huh:

Malo OFF. Pol če bi jaz na VW servis peljal, bi mi lahko z originalnim testerjem 100% zagotovili realne kilometre? Mam namreč kontra problem. Golf 5 1.9TDI l 2006, pa trenutno 108k km prevoženih. Skrbi pa me, v primeru prodaje, kako dokazati kupcu, da so realni kilometri? Je bil glaven servis delan preventivno na 101k km (menjano vse pa še več), ampak to ni noben dokaz. :D

na pooblaščenem servisu ne morejo 100% zagotovit da so km realni.
ustvari nben ne more 100% zagotovit.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
StajercS
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a StajercS Pe jan 31, 2014 11:18 am

Tak da bo trebalo ob morebitni prodaji kilometre vrtet GOR,da bo sploh kdo pogledal avto. :lol: Dobro,da še ga nimam namena prodat. Dela lepo, glaven servis, to je meni glavno. :D Dosti offtopica. :mrgreen:

krimič
Novinec

Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov