igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
CePO
Novinec

Kraj: renkovci

Napisal/-a CePO Pe jan 28, 2005 10:23 pm

Slika

pa še moja malenkost, ni kaj dosti, samo za level 2 upgrade rsx več kot preveč :)

vallyan
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a vallyan To feb 08, 2005 10:58 am

a kdo ve kje bi dubu patch za prek neta k dela.na njihovi strani ga majo sam mi ne dela.plese help
Uživite folk pa čim več ga žurite

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To feb 08, 2005 10:59 am

vallyan je napisal/-a:a kdo ve kje bi dubu patch za prek neta k dela.na njihovi strani ga majo sam mi ne dela.plese help

O patchu je bilo že veliko govora...najbolje da si greš nekaj strani nazaj prebrat ti vse piše.

No pa da povzamem:

za igranje preko neta potrebuješ original špil in ne scrackanega :D
Če je ravno, ni zabavno.

vallyan
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a vallyan To feb 08, 2005 11:06 am

a res rabm original. lol pol sm ga pa mau n..... ker 10 kosou pa sigurn ne dam za original.do zdej še nikol nism dau razn za mohaa,sam ostalo pa bl ne. jah pol pa škoda ne,pa hvala k si mi povedu
Uživite folk pa čim več ga žurite

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Če avg 04, 2005 2:48 pm

No da še jaz nekaj dodam oz. obudim tole zamrlo temo z mojo bruhico. Spravil sem se špilat tole zadevščino. Nisem nek fan riža, česar simulacija ta špil je, je pa zabavno divjat po obvoznici in se smejat folku, ki ima 10 spojlerjev na 206tkah :)
Namreč začel sem kariero in izmed omejenega voznega parka izbral hyundai tiburon-a, predvsem zato, ker je V6 :twisted:. Čez lep čas pa sem naletel na oviro, namreč pri nekem street x race-u nisem mel za burek. Nisem hotel nižati zahtevnosti na medium zato sem se spravil v garažo tunat avto, da vidim če se da ta gromozanski understeer kaj popraviti ali pa bom moral menjat avto. OK, rihtam nastavitve, popolnoma nobenih sprememb, stvar je še vedno rinila iz ovinkov kot nora. Sprobaval sem še razne druge avtomobile in sem ugotovil, da sploh ni važno, če so FWD, AWD ali RWD, ker je špil totalka butast :lol: No potem sem videl, da imam v quick race-u dva audija A3 z različnim handlingom, PERFORMANCE parti pa so na obeh isti. Razlika pa je bila zaradi odbijačev.
Grem nazaj v garažo, na tiburona butnem najbolj drage in ostudne odbijače, letvice, spojler, feltne, neonke - v glavnem riž do maksimuma - grem še enkrat na progo in čudežno se je handling izjemno popravil brez kakršnihkoli dodatnih nastavitev podvozja - understeer je skoraj popolnoma izginil, handling sam je 5x bolši kot pri do konca natunanih ampak stock look AWD in RWD avtih. SlikaBruhnem na ta špil in vsem njemu podobnim in od tega ne odstopam :evil: :twisted:

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če avg 04, 2005 2:52 pm

vids kva nardijo odbijaci pa ostala plastika na avtu :twisted: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Če avg 04, 2005 3:28 pm

Itak, js sm zelo hvaležen da je ta špil tolk educational, da sem se to nauču. Zele letim po odbijače pa največji spojler kar jih najdem, jutr pa še po pragove pa neonke pol pa pazte se GTIji :lol:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če avg 04, 2005 3:40 pm

Zoommm se ti ze naslov spila pove zakaj se gre. Pac v stilu hocem totalno hitrost, kar pa tukaj vsekakor je. Ostalo je pa tudi zame itak beda.
SlikaSlika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov