No da še jaz nekaj dodam oz. obudim tole zamrlo temo z mojo bruhico. Spravil sem se špilat tole zadevščino. Nisem nek fan riža, česar simulacija ta špil je, je pa zabavno divjat po obvoznici in se smejat folku, ki ima 10 spojlerjev na 206tkah
Namreč začel sem kariero in izmed omejenega voznega parka izbral hyundai tiburon-a, predvsem zato, ker je V6

. Čez lep čas pa sem naletel na oviro, namreč pri nekem street x race-u nisem mel za burek. Nisem hotel nižati zahtevnosti na medium zato sem se spravil v garažo tunat avto, da vidim če se da ta gromozanski understeer kaj popraviti ali pa bom moral menjat avto. OK, rihtam nastavitve, popolnoma nobenih sprememb, stvar je še vedno rinila iz ovinkov kot nora. Sprobaval sem še razne druge avtomobile in sem ugotovil, da sploh ni važno, če so FWD, AWD ali RWD, ker je špil totalka butast

No potem sem videl, da imam v quick race-u dva audija A3 z različnim handlingom, PERFORMANCE parti pa so na obeh isti. Razlika pa je bila zaradi odbijačev.
Grem nazaj v garažo, na tiburona butnem najbolj drage in ostudne odbijače, letvice, spojler, feltne, neonke - v glavnem riž do maksimuma - grem še enkrat na progo in čudežno se je handling izjemno popravil brez kakršnihkoli dodatnih nastavitev podvozja - understeer je skoraj popolnoma izginil, handling sam je 5x bolši kot pri do konca natunanih ampak stock look AWD in RWD avtih.

Bruhnem na ta špil in vsem njemu podobnim in od tega ne odstopam