Blinder je napisal/-a:Naslov ali izvajalec te pesmi![]()
Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Molim za vse, to kar imam, kar mi je podarjeno, zate in za srečo najino, za ljubezen to ognjeno. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama ljuna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Zvezde nama padajo na pot, sijoče zvezdice. Eno bom za srečo skrila sem, svojim lederjem. Skupaj midva, seževa tja tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva ...
Čisti začetki segajo že precej pred leto 2000, ko je v založbi Megaton posnela pesem SKUPAJ MIDVA, ki je kljub takratni popolni anonimnosti izvajalke že našla pot v slovenski radijski eter.
gold hamster je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Naslov ali izvajalec te pesmi![]()
Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Molim za vse, to kar imam, kar mi je podarjeno, zate in za srečo najino, za ljubezen to ognjeno. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama ljuna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Zvezde nama padajo na pot, sijoče zvezdice. Eno bom za srečo skrila sem, svojim lederjem. Skupaj midva, seževa tja tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva ...
Saša Lendero-Skupaj midvaČisti začetki segajo že precej pred leto 2000, ko je v založbi Megaton posnela pesem SKUPAJ MIDVA, ki je kljub takratni popolni anonimnosti izvajalke že našla pot v slovenski radijski eter.
Karletto je napisal/-a:ni komad/ pesem
išem film o 1. sv. vojni; črno-bel; igra znani hollywoodski igralec kao v francoski vojski;
napadajo hrib; glavni napad ne uspe -> general izbere 3 vojake za court marshall zaradi strahopetnosti
lisica je napisal/-a:A ve kdo poje in kako je naslov skladbe v reklami za GUCCI,ki se vrti zaj po tv.?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov