igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe jan 25, 2008 10:17 pm

Eno prošnjo imam.
Ve mogoče kdo izvajalca in naslov komada v teh dveh filmčkih?
http://www.youtube.com/watch?v=zMUQW_WHNCo
EDIT: tega sem že našel schiller - drifting and dreaming
http://www.youtube.com/watch?v=F4TpLKC5yfU
Zadnjič spremenil Drocky, dne Pe jan 25, 2008 10:36 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
LP Rok

Uporabniški avatar
jfast33
Novinec

Napisal/-a jfast33 Pe jan 25, 2008 10:32 pm

Muzka u ta drugm videju je:

Darling Violetta: The Sanctuary (lahka je tut en poseben mix)
let the good times roll

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Pe jan 25, 2008 10:34 pm

@bam88
hvala 8)
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe jan 25, 2008 11:23 pm

@jfast33: hvala! :)
LP Rok

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 So jan 26, 2008 8:09 am

sablač je napisal/-a:@bam88
hvala 8)

ni problema.

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Ne feb 03, 2008 12:03 pm

Naslov ali izvajalec te pesmi :?:

Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Molim za vse, to kar imam, kar mi je podarjeno, zate in za srečo najino, za ljubezen to ognjeno. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama ljuna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Zvezde nama padajo na pot, sijoče zvezdice. Eno bom za srečo skrila sem, svojim lederjem. Skupaj midva, seževa tja tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva ...

Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Ne feb 03, 2008 12:39 pm

Blinder je napisal/-a:Naslov ali izvajalec te pesmi :?:

Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Molim za vse, to kar imam, kar mi je podarjeno, zate in za srečo najino, za ljubezen to ognjeno. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva, seževa tja, tja do neba, in nežno se nama ljuna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva. Zvezde nama padajo na pot, sijoče zvezdice. Eno bom za srečo skrila sem, svojim lederjem. Skupaj midva, seževa tja tja, tja do neba, in nežno se nama luna smehlja, vidi v očeh, da srečna sva, vidi v očeh, da srečna sva. Skupaj midva ...

Saša Lendero-Skupaj midva
Čisti začetki segajo že precej pred leto 2000, ko je v založbi Megaton posnela pesem SKUPAJ MIDVA, ki je kljub takratni popolni anonimnosti izvajalke že našla pot v slovenski radijski eter.

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Ne feb 03, 2008 9:30 pm

gold hamster je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:Naslov ali izvajalec te pesmi :?:

Saša Lendero-Skupaj midva
Čisti začetki segajo že precej pred leto 2000, ko je v založbi Megaton posnela pesem SKUPAJ MIDVA, ki je kljub takratni popolni anonimnosti izvajalke že našla pot v slovenski radijski eter.

Hvala. Ima saska kar lepe pesmi... ni na sceni samo zaradi prsi kot zana :P
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Po feb 04, 2008 6:53 am

slovenska glasbena scena je itq na psu. ane Damjan Murko :D

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Če feb 14, 2008 4:20 pm

http://jalopnik.com/cars/clips/hoon-of- ... 205473.php ve kdo poje prvo pesem vem da je izvajalec LIMP BIZKIT naslova pa ne vem. :cry:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če feb 14, 2008 4:46 pm

My way 8)

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Če feb 14, 2008 7:53 pm

Ali ima slucajno kdo na lagerju komad : Joe Cocker - N'Oubliez Jamais ??

Nikjer ga ne morem dobit v normalni kvaliteti.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe feb 15, 2008 5:02 pm

Ga imam :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN So feb 16, 2008 11:38 am

Hvala Shebo! dobis za peer :pivo

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Ne feb 24, 2008 11:57 pm

ni komad/ pesem

išem film o 1. sv. vojni; črno-bel; igra znani hollywoodski igralec kao v francoski vojski;
napadajo hrib; glavni napad ne uspe -> general izbere 3 vojake za court marshall zaradi strahopetnosti

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po feb 25, 2008 12:03 am

Karletto je napisal/-a:ni komad/ pesem

išem film o 1. sv. vojni; črno-bel; igra znani hollywoodski igralec kao v francoski vojski;
napadajo hrib; glavni napad ne uspe -> general izbere 3 vojake za court marshall zaradi strahopetnosti

mogoče tu najdeš kaj:
http://movies.toptenreviews.com/list_war_1970.htm

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Po feb 25, 2008 12:34 am

:wiihuu Paths of Glory (preko zgornje povezave) režiser: Stanley Kubrick, ki je baje dobil ukaz od vlade USA naj posname namišlen pristanek na luni (posnet v Londonu; za vsak slučaj :) ); gl. igralec: Kirk Douglas

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 To feb 26, 2008 6:54 pm

Mogoče kdo ve za ta komad:
"you wana maked up hollywood" .. to sem si zapomnil.. JE pa na zacetku

lisica
Novinec

Kraj: pod Jeep-om

Napisal/-a lisica Pe feb 29, 2008 7:05 pm

A ve kdo poje in kako je naslov skladbe v reklami za GUCCI,ki se vrti zaj po tv.? :)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe feb 29, 2008 10:10 pm

lisica je napisal/-a:A ve kdo poje in kako je naslov skladbe v reklami za GUCCI,ki se vrti zaj po tv.? :)

Ok to sma najdla...... Če koga zanima...Blondie - Heart of glass. :)

Drgač pa jaz iščem eno pesem ki ima enako melodijo ( vsaj refren) je pa kao party remix....Celo videospot obstaja in gre nekako takole:
Na začetku se tip pripelje v ulice pred vrstne hiše. Stopi iz avta in v ozadju se sliši pesem ( nerazločni bas), potem gre do vrat in potrka (takrat muzike utihne in zasliši se škripanje vrat in vrata se odpro). V tistem se pesem razločno nadaljuje......celi videospot se dogaja na partiyu in umes se razbije kozarec ( ki je v pesmi kot zvok). Na koncu tip zapusti party....se sprehodi do avta se vsede v avto avto vžge in parkrat rukne po gasu in mal zacvil ter se odpelje ( zvok muzike iz ozadja pa je slišen vse do škripanja gum)

Pred neki časa sem to pesem slišal na radionet ampak žal si nisem zapomnu ne naslova ne izvajalca....... :oops:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov