just_in je napisal/-a:Pred derbijem
Pri pouku v eni izmed Mariborskih osnovnih sol...
Ucitelj razlaga nekaj o fuzbalu in pove, da navija za Maribor logicno)
Nato rece "naj dvignejo roke tisti, ki navijajo za Maribor"
Vse roke se dvignejo razen enega fantica v zadnji vrsti. To
ucitelja zelo preseneti in zato seveda vprasa fantica zakaj ni dvignil
roke.
Pa fantic odgovori: "zato ker ne navijam za Maribor".
Pa ga ucitelj vprasa: "no, za koga pa potem navijas, ce ne za Maribor?"
"za Olimpijo", odgovori fantic... (reakcijo v razredu lahko tukaj
izpustimo, ker nima veze)
Ko se prah poleze se ucitelj nasmehne in vprasa "zakaj pa to?
sigurno je kak dober razlog da navijas za Olimpijo?"
"Da, moj oce in moja mama navijata za Olimpijo, zato tudi jaz navijam za
njih".
Ucitelj hoce mulcu dopovedati, naj razmislja s svojo glavo,
pa mu rece "ce bi bil tvoj oce neumen in ce bi bila tvoja mama neumna..
kaj bi potem bil ti?"
Pa odgovori fantic: "najverjetneje navijac Maribora.."
Brouky je napisal/-a:najjače iz rubrike zaupne besede
-Z fantom sva skupaj ze 2 leti, obadva sva letnik 90, on je 14 jaz pa 13 let. Imava se zelo rada zato sva se odlocila za oralni sex. Nekaj casa sem se igrala z fantovim penisom, nakar je iz tam ko lula pritekla gosta belo/prozorna tekocina. Obadva naju je bilo zelo strah. Kaj je to? Ne upava se povedati starsem ker se bojiva da je z njim kaj zelo narobe.
-Dragi moji.
Prosim pomagajte mi, čisto sem iz sebe. V soboto smo imeli šolski izlet. Tri ure brez prestanka smo pešačili in na koncu smo skoraj pockrali od utrujenosti. Ko smo končno prišli na vrh hriba, sem se usedla na nek kamen. Prijateljica pa je rekla, da je na tam kamnu malo pred tem sedel nek Sašo iz paralelke in da sem zato najbrž zanosila z njim. Najprej sem mislila, da me zafrkava in da je to navadna bedastoča, ampak zdaj se mi vedno bolj zdi, da sem res noseča. Kar naprej mi je slabo in trebuh imam vedno večji.
-Zaupne besede
Star sem 16 let in si ga redno drkam, pri tem pa mi nikoli ne pride. Včasih si ga ližem, a nič ne pomaga. Imam tudi različne pripomočke. A ne vem, ali je to zdravo, da ga porinem v predmet, podoben vagini, notri pa imam nalepljeno veliko špico, da me, ko ga porinem, notri zbode. Ne vem, ali je to zdravo, a mi zelo paše. Zanima me tudi, koliko časa je treba drkati, da ti pride, in kakšen je občutek. Pa še nekaj: koliko bi moral biti penis dolg pri 12 letih (to zanima mojega brata). Tretji problem pa je, da se še nikoli nisem poljubljal in ne vem, kako se to dela.
-Zaupne besede
Imam en mali problemček, za katerega sem prepričana, da mi boste znali svetovati, saj sem z vašimi odgovori in nasveti zelo zadovoljna. Lani sem na službenem potovanju v Španijo srečala prikupnega mladeniča, s katerim sem kasneje končala v postelji. Zdaj je minilo tri mesece od vrnitve in moj trebušček se je rahlo napel, kar je potrdil tudi ginekolog. S fantom se že nekaj let trudiva, da bi imela otroka, pa nama ni uspelo, čeprav sva se zdravila. Pravzaprav ne vem, ali biti vesela ali žalostna, kajti presenečenje, da sem končno zanosila, me osrečuje. Skrbi me le, ker sem sama precej svetle polti, partner pa tudi ni preveč obdarjen z barvo, otrok pa bo po vsej verjetnosti nekoliko podoben očetu, pravemu očetu. Možu glede spočetja otroka ne nameravam ničesar priznati, saj je tudi sam zelo vesel dogodka, ki naju čaka. A kaj storiti oziroma kako odgovoriti na njegovo bodoče vprašanje: "Ni mi ravno podoben ta najin malček, kajne?" Prosim, poskusite to razložiti tako, kot bom jaz kasneje, če bo to potrebno, povedala svojemu možu. Lahko uporabite tudi kakšno teorijo genetike o pradedkih, le da me potegnete iz težav, saj je partner ekonomist in o genetiki in dednosti ne ve ravno veliko. Hvala!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()