Aha, sem spregledal, da nima veze kolesarstvo...Če praviš, da je podobnega značaja, je lahko mogoče tukaj gorsko hitrostna preizkušnja, kot relly?
Meni deluje na zahod. Mogoče V. Britanija? (pa ne bodi hud, zaradi bolj obširnega spraševanja :P !).
dejvi: Nisem rekel, da nima veze s kolesarstvom... vendar je bila to le pomoc nikakor pa
ni bila uganka postavljena v tej smeri... torej se enkrat na tej cesti se dogaja podobna kategorija kot pri Tour de France (v tem primeru je to tezavnostna kategorija Alpe d'Huez)
po se bolj tocnem pregledu pa tudi kot Spanska Vuelta (Sierra Nevada) ceprav ni zapisano.
Definiraj Zahod... ni V. Britanija, ceprav pa moram reci, da ima sama uganka vezo z VB.
@Adis, čisto prijateljski nasvet... kaj če bi vsaj na hitro pogledal v učbenike, kje v Evropi so sploh tako visoke gore... Očitno si v 7. razredu več ali manj prešprical zemljepis
@Adis, čisto prijateljski nasvet... kaj če bi vsaj na hitro pogledal v učbenike, kje v Evropi so sploh tako visoke gore... Očitno si v 7. razredu več ali manj prešprical zemljepis
hm... možno da sem takrat malo prespal zadevo oz. določene zadeve :P