igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če feb 19, 2004 9:04 pm

maky je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Glede na temo duhovi:
Sem prebral da lahko le določeni ljudje vidijo duhove. Kot da imajo neke "sprejemnike" ki to zaznajo (vbistvu kot radijski sprejemnik). Vidijo jih pa tam, kjer se je kaj groznega zgodilo. (Bojišča, nesreče itd.)
Ajde :)

ja samo posebni ljudje z preveliko domišljio...

Ej sam tuki pa po moje vsekakor ne gre za domišljijo.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če feb 19, 2004 9:06 pm

to kar se vas večina sprašuje (kaj je po smrti) sem nekoč bral eno ful dobro knjigo o tem...

morem jo še enkrat dobit, ker je res ful dobra

napisal jo je namreč en psiholog, ki naj bi našel metodo globoke hipnoze, da ni samo videl kaj je bil človek v prejšnjem življenju, ampak da mu je človek še vedel povedat kaj se vse dogaja med življenji

morem izvedet kako se reče knjigi, pa bom dal gor naslov... morem še enkrat jo si sposodit pa čist do konca prebrat... namreč verjamem v to, da če te ne zanima, nimaš časa za branje in tako dalje, ti ta knjiga in zajeto znanje ni namenjeno za branje!
Slika

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Če feb 19, 2004 9:09 pm

ful dobr to prebirat sm kr not padu fullll hudo carsko! sam tko naprej vi kr piste naprej zdej bom mel pa lepe sanje :)

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če feb 19, 2004 9:09 pm

RegY je napisal/-a:namreč verjamem v to, da če te ne zanima, nimaš časa za branje in tako dalje, ti ta knjiga in zajeto znanje ni namenjeno za branje!

:bow :bow :bow :bow

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če feb 19, 2004 9:13 pm

darwin je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Sem prebral da lahko le določeni ljudje vidijo duhove. Kot da imajo neke "sprejemnike" ki to zaznajo (vbistvu kot radijski sprejemnik). Vidijo jih pa tam, kjer se je kaj groznega zgodilo. (Bojišča, nesreče itd.)

kakor za koga...sej tudi jaz vidim da se nekaj premika samo ni pa vse duh pa ne vem kaj...pač ni vse zlato kar se sveti...

poglej si enkrat oblake... vsak si jih razlaga(oblike namreč) po svoje... to pa še ne pomeni da je vse res... tako kot nlp... veliko "jih" je že vidlo... ampak ko jim dokažejo da je to napaka na kameri,traku,itd... vsi rečejo ja pa je res samo vem kaj sem videl... tudi videz vara :wink:

prav tako regy tisto o preteklem življenju... nekateri ljudje imajo tako bujno domišljijo da sami sebe prepričajo da je nekaj res... sem že videl teste na poligrafu ko je tip opravil test z čisto 10-ko pa čeprav so bila vprašanja (postavljena pod hipnozo) :Ali si ubil svoje starše? DA, Ali imaš 2 sestri? DA,... njegovi starši so bili v sosednji sobi,tip je bil edinec...

samo toliko o temu...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če feb 19, 2004 9:18 pm

Symon je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Enkrat med vožnjo iz Krškega proti Novem mestu...

Kje točno, da grem preveriti? :P
Ne resno: Tut mamti je mela eno izkušnjo. Ko ji je stara mama umrla in so jo pokopala je bila na pokopališču sta bila z mojo staro mamo doma v kuhinji. Pa je nekdo odprl vrata in šel po stopnicah do podstrešja. Sta slišali korake. Ko sta šla za nim in gledat kdo je ni bilo nikogar. Kar utihnilo je vse... Skratka verjamem v to.

Ja evo, mater neki bo na tem. No kot sem rekel je imela tudi mama izkusnjo. Ponoci je slisala kot neki motor v garazi. Kot da bi navijal tomos avtomatika, ki ga tudi imamo. Seveda je ustala in sla po stopnicah ampak je ta zvok utihnil, ko je odprla vprata ki vodijo v garazo :shock: . Takrat ji je umrla prijateljica in se je ocitno prisla posloviti.

Peeezdaaaa spet se cel tresem Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Če feb 19, 2004 9:20 pm

maky je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

kakor za koga...sej tudi jaz vidim da se nekaj premika samo ni pa vse duh pa ne vem kaj...pač ni vse zlato kar se sveti...

poglej si enkrat oblake... vsak si jih razlaga(oblike namreč) po svoje... to pa še ne pomeni da je vse res... tako kot nlp... veliko "jih" je že vidlo... ampak ko jim dokažejo da je to napaka na kameri,traku,itd... vsi rečejo ja pa je res samo vem kaj sem videl... tudi videz vara :wink:

prav tako regy tisto o preteklem življenju... nekateri ljudje imajo tako bujno domišljijo da sami sebe prepričajo da je nekaj res... sem že videl teste na poligrafu ko je tip opravil test z čisto 10-ko pa čeprav so bila vprašanja (postavljena pod hipnozo) :Ali si ubil svoje starše? DA, Ali imaš 2 sestri? DA,... njegovi starši so bili v sosednji sobi,tip je bil edinec...

samo toliko o temu...

:bow

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Napisal/-a ule Če feb 19, 2004 9:21 pm

X-Hair je napisal/-a:
Symon je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Enkrat med vožnjo iz Krškega proti Novem mestu...

Kje točno, da grem preveriti? :P
Ne resno: Tut mamti je mela eno izkušnjo. Ko ji je stara mama umrla in so jo pokopala je bila na pokopališču sta bila z mojo staro mamo doma v kuhinji. Pa je nekdo odprl vrata in šel po stopnicah do podstrešja. Sta slišali korake. Ko sta šla za nim in gledat kdo je ni bilo nikogar. Kar utihnilo je vse... Skratka verjamem v to.

Ja evo, mater neki bo na tem. No kot sem rekel je imela tudi mama izkusnjo. Ponoci je slisala kot neki motor v garazi. Kot da bi navijal tomos avtomatika, ki ga tudi imamo. Seveda je ustala in sla po stopnicah ampak je ta zvok utihnil, ko je odprla vprata ki vodijo v garazo :shock: . Takrat ji je umrla prijateljica in se je ocitno prisla posloviti.

Peeezdaaaa spet se cel tresem Slika

Z avtomatikom.... :vc

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če feb 19, 2004 9:45 pm

Ja dobr, ule, ti se režiš.
A pol ti mislš, da k umreš je vsega konc. Čao lučka. Jah, ne vem no. Sej nč ne rečm, da ni možno, ampak res si ne znam predstavlat. Da bi enkrat neou bit. :roll:
A pa ti Maky, a mislš, da se s smrtjo vse konča.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če feb 19, 2004 10:10 pm

darwin je napisal/-a:A pa ti Maky, a mislš, da se s smrtjo vse konča.

ne...
potem tvoje telo začne propadati za nedoločen čas...

če pa misliš kaj se zgodi z dušo pa tole : sem tudi globoko neveren :wink: :wink: :wink:
sem se uprl v šoli ko sem bil prisiljen brati danteja in božansko komedijo :evil:
SlikaSlika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če feb 19, 2004 10:21 pm

maky je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:A pa ti Maky, a mislš, da se s smrtjo vse konča.

ne...
potem tvoje telo začne propadati za nedoločen čas...

če pa misliš kaj se zgodi z dušo pa tole : sem tudi globoko neveren :wink: :wink: :wink:
sem se uprl v šoli ko sem bil prisiljen brati danteja in božansko komedijo :evil:

Jah no, sej men se ne gre za dušo, ampak mene osebno zanimajo misli, način mišljenja, način odločanja ... Ne vem, če je to duša, ali pač? Ne poznam natančne definicije duše.
Res si ne znam predstavljat, da me enkrat kr ne bi blo več.

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Napisal/-a ule Če feb 19, 2004 10:26 pm

darwin je napisal/-a:Ja dobr, ule, ti se režiš.
A pol ti mislš, da k umreš je vsega konc. Čao lučka. Jah, ne vem no. Sej nč ne rečm, da ni možno, ampak res si ne znam predstavlat. Da bi enkrat neou bit. :roll:

Se nisem mogel zadržat. Če pa je tako smešno za prebrat...... se je prišla z avtomatikom poslovit :D
Pač stvar okusa, 100 ljudi 100 čudi.

Ampak za vse se več ali manj najde logična razlaga. V posmrtno življenje pa ne verjamem, pa v boga še manj. Se pa pridružujem maky-u-----> razpadanje za nedoločen čas, nevernost.....

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Če feb 19, 2004 10:44 pm

Kaj pa če se ponovno rodiš????

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če feb 19, 2004 10:49 pm

ule je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:Ja dobr, ule, ti se režiš.

Se nisem mogel zadržat. Če pa je tako smešno za prebrat...... se je prišla z avtomatikom poslovit :D
Pač stvar okusa, 100 ljudi 100 čudi.

Ampak za vse se več ali manj najde logična razlaga. V posmrtno življenje pa ne verjamem, pa v boga še manj. Se pa pridružujem maky-u-----> razpadanje za nedoločen čas, nevernost.....

Pa dobr, ampak a je to sploh vprašanje vere.
A pol umreš in nehaš razmišljat. Sam to more bit ful žalostn. Se mi odpira novo vprašanje: Zakva se pol sploh mučmo s temu lajfam na Zemlji, k je itak kr en čudn.

Tale tema me res zanima, k rt mal razmišljam, pa itak da do tapravga zaključka ne morš pridt preden ne umreš. Če pa mal več mnenj slišiš, si pa laži eno predstavo ustvarš.

Trenutno najbl razmišljam o reinkrnaciji. Sam a je ta življenje, k ga zdej živim moje prvo življenje, a misli iz prejšnga zgubiš? To morm še mal ugotovit.

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Napisal/-a ule Če feb 19, 2004 11:03 pm

Ja sej tole je zelo zanimivo. Samo še noben mi ni reku pa tudi ne verjamem da mi bo, da se je ponovno rodil, pa kaj je bil prej, pa kaj bo po tem. Jaz verjam v stvari, osebe ki jih sam vidim. Do zdej nisem srečal še nobenega baw-bawa, tako da je vse skupi :? :roll:
S tem da se obremenjuješ kaj boš po smrti, pa ti povem da se ti ne splača. Rajši delaj kaj bol pametnega.
Recimo raje razmišljaj kako boš stunal svojega jeklenega konjička. :wink:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če feb 19, 2004 11:11 pm

ule je napisal/-a:Ja sej tole je zelo zanimivo. Samo še noben mi ni reku pa tudi ne verjamem da mi bo, da se je ponovno rodil, pa kaj je bil prej, pa kaj bo po tem. Jaz verjam v stvari, osebe ki jih sam vidim. Do zdej nisem srečal še nobenega baw-bawa, tako da je vse skupi :? :roll:
S tem da se obremenjuješ kaj boš po smrti, pa ti povem da se ti ne splača. Rajši delaj kaj bol pametnega.
Recimo raje razmišljaj kako boš stunal svojega jeklenega konjička. :wink:

Pa sej lih to me mal bega, k med tok folka, k ga poznam, pa nubenga, k bi se ponovno rodil.
Sej vem, da o teh rečeh ni zdrav preveč razmišlat, ampak neki me prvlač.
Glede tunanja jeklenga konjička pa: 36 dni sm še mladoletn, tko, da konjiček naj bi z izpitom šele pršu enkrat konec aprila. :x

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Pe feb 20, 2004 6:33 am

maky je napisal/-a:če pa misliš kaj se zgodi z dušo pa tole : sem tudi globoko neveren :wink: :wink: :wink:

hehehe maky jst nisem veren že.........celo življenje. Je pa res da mi lih zdej božansko komedijo beremo :wink: in kolk jst vidim mene čaka pekel :D :D :D :D :twisted: :twisted:

Sam tisto kar nekdo verjame kar se zgodi po smrti ni stvar vere.
Jst ne vem. Ne morem si predstavljat da bi blo konc. Da bi bil za skoz v takem stanju kot takrat ko spim (ne pravim da je takrat slabo sam ne vem :wink: ) . Jst si predstavljam da se ponovno zavedaš tako kot sedaj vendar si v nekem drugem obdobju.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Pe feb 20, 2004 6:37 am

darwin je napisal/-a:Trenutno najbl razmišljam o reinkrnaciji. Sam a je ta življenje, k ga zdej živim moje prvo življenje, a misli iz prejšnga zgubiš? To morm še mal ugotovit.

Če je to res kar ena teorija pravi, potem zgubiš ves spomin na prejšno življneje če se še enkrat rodiš. Mislim tolk vprašanj ki jih imam jst glede tega ima malo kdo :wink:
Kaj pa vem.........res ta lajf je čuden. Sej dons se mi začnejo počitnce pa grem scoota polirat :D :bow :pivo

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 8:42 am

Evo mene nazaj u službo.

Da povem, kako se je vse skup začel pri meni:
Pred kr nekaj leti je sestra šla s kolegicami klicat duhove - pač smrklje so se spravile klicat in ker niso imele pojma kako se seanso konča, so jo kr nahitro zaključile in šle domov. Od takrat naprej je imela sestra nočne more vsako noč točno ob 1h zjutraj - zdravniki so trdili, da je božjast in da se mora zdravit - sama mi je pa povedala za klicanje duhov in se zjokala, da so to nardile. Po tem, ko je to povedala se je začelo še hujše - vsako noč ob 1h je vstala in se jokala ter s prstom kazala na prazno steno ter se drla - lej ga ubit me hoče - in to je vsako noč trajal tudi po celo uro, tko da smo bili vsi že pošteno neprespani. In takrat sem se začel ukvarjat z REIKI-jem, ter spoznal mag-a v REIKI-ju in sem se učil od njega, in tako sem se po nekaj časa učenja spravil nad problem, ki smo ga imeli doma že celi 2 leti. Povedal mi je pa tudi, da bom s tem, ko se bom spravil na dušo umrlega, ki se hrani z energijo moje sestre, tudi sam ogrožen, ona pa bo imela mir. To se je dogajalo samo v našem stanovanju - če smo šli kamorkoli drugam, je sestra lepo spala in smo lepo mirno lahko prespali noč. In od takrat naprej smo imeli mir - spali smo lahko celo noč mirno. Kako leto kasneje so se meni začele dogajati čudne stvari. Velikokrat vidim kaj kar drugi ne morejo, in mi to že preseda, odkar sem pa s to punco, ki ni verjela, da je to mogoče in ko se je tudi njej zgodilo je boljše - v bistvu je stvar v mirovanju in je že kar ene 3 leta od njenega dogodka, kar se ni zgodilo čisto nič. No enkrat vmes se je soba iz 23 stopinj ohladila na ledeni mraz - samo noben od najudveh ni nič opazil, otrok je pa spal, pa je imel lepe sanje - vsaj tko je zjutri povedal.

Njej se je zgodilo tole;
Pred tremi leti ji je umrl oče. Sredi sobe imamo tiste cinglajoče cevke in kak teden po njegovi smrti ponoči so se začele sredi stanovanja, brez vsakega vetriča ali prepiha premikati in so zvončkljali kake 5 minut, ko je vstala in hotela pogledati, je vse skupaj utihnilo in ko se je ulegla nazaj je spet začelo - in to se je ponovilo ene 3X, potem se je pa vse umirilo.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 8:44 am

Maky preberi si življenje po življenju - zelo dobra knjiga.
Tudi sam nisem veren - nikoli nisem bil - tut v cerkev sem stopil samo ene 20X - in to samo v take, kamor peljejo turiste na ogled, ker so kake znamenite cerkve - recimo mrtvaški ples.

LP
Nebivedu
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov