igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To feb 24, 2004 5:59 pm

Thanks TITan!! Mam že 110 kreditkov 8) ... pa opazu sm da sm jih že na multiplejerju zbral 12 :D ! Drgač ša komi čakam na močnejšo zverinco... tegale 140hp sm že prerasu :twisted:
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Sr feb 25, 2004 6:35 pm

Kva, a zdej boste pa goljufal? :D V čem je pol drift? :lol:
Slika

Cacek
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cacek Sr feb 25, 2004 7:50 pm

bugatti je napisal/-a:Men je dost dobra tut street legal redline.

Meni se bol dopade navaden street legal z popravkom

J.Blaze
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a J.Blaze Sr feb 25, 2004 8:07 pm

Kera igrca je najhujsa za po netu spilat pa da se strelas???? :tipk
Johnny Blaze

Cacek
Nov uporabnik

Napisal/-a Cacek Sr feb 25, 2004 8:18 pm

J.Blaze je napisal/-a:Kera igrca je najhujsa za po netu spilat pa da se strelas???? :tipk

Teh je dosti. Lahko igras Enemy Territory, Medal of honor, America's Army

J.Blaze
Novinec

Napisal/-a J.Blaze Če feb 26, 2004 2:17 pm

Cacek je napisal/-a:
J.Blaze je napisal/-a:Kera igrca je najhujsa za po netu spilat pa da se strelas???? :tipk

Teh je dosti. Lahko igras Enemy Territory, Medal of honor, America's Army

Ja sa kera je reees najhujsa pa da so normalne pistole, da niso kr eni ne mogoči nevem kaj pa da ni drakul???
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če feb 26, 2004 2:19 pm

Kot so že zgoraj omenili - npr. Call of Duty (pač 2.svetovna vojna). Omenil bi še Soldier of fortune, ki je sicer že malo starejši ampak zelo zabaven špil za strelat. Pa še kaj bi se našlo.

Pogrešam pa kakšen dobr špil kjer bi se lahko prek neta lovil z avti in se streljal obenem (kar iz avto al pa kaj podobnega).
Slika Slika

J.Blaze
Novinec

Napisal/-a J.Blaze Če feb 26, 2004 4:06 pm

Sale je napisal/-a:Kot so že zgoraj omenili - npr. Call of Duty (pač 2.svetovna vojna). Omenil bi še Soldier of fortune, ki je sicer že malo starejši ampak zelo zabaven špil za strelat. Pa še kaj bi se našlo.

Pogrešam pa kakšen dobr špil kjer bi se lahko prek neta lovil z avti in se streljal obenem (kar iz avto al pa kaj podobnega).

Ja to bi blo ful hudo igrt, sam kr ni ne?
Johnny Blaze

Moongoose
Nov uporabnik

Napisal/-a Moongoose Pe feb 27, 2004 4:11 am

Sale je napisal/-a:Pogrešam pa kakšen dobr špil kjer bi se lahko prek neta lovil z avti in se streljal obenem (kar iz avto al pa kaj podobnega).

Multiplayer mod za GTA3/Vice City :wink: Nisem še probal a baje je beta že zunaj :)
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe feb 27, 2004 6:51 am

Moongoose je napisal/-a:
Sale je napisal/-a:Pogrešam pa kakšen dobr špil kjer bi se lahko prek neta lovil z avti in se streljal obenem (kar iz avto al pa kaj podobnega).

Multiplayer mod za GTA3/Vice City :wink: Nisem še probal a baje je beta že zunaj :)

Jaz sem ga probal, in je kar vredu, edino civilistov pa policajev ni not. Drugač je pa vredu če se z frendom zmeniš, greta skup igrat, en vozi, drugi strelja (2 človeka sta lahko v enem avtu.

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Pe feb 27, 2004 8:52 am

Najboljša simulacija - GRAN TURISMO, sicer sem igral samo 2 - jko ampak prekaša druge z lahkoto, vsaj po zvoku... :D :D :D :D :D
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Pe feb 27, 2004 9:19 am

Sem se ravno spomnil - meni je bil zelo dober dirkalni špil Sports Car GT, ki je sicer že kar precej starejši ampak sem ga v bistvu od dirkačin še največ preigral.

Je v bistvu neka taka rahlo simulacijska arkadna dirkačina, ki pa kar vleče k špilanju. Je tudi kariera in zanimivi GT3, GT2,... avti.
Slika Slika

J.Blaze
Novinec

Napisal/-a J.Blaze Pe feb 27, 2004 2:51 pm

Sportivo je napisal/-a:
Moongoose je napisal/-a:

Jaz sem ga probal, in je kar vredu, edino civilistov pa policajev ni not. Drugač je pa vredu če se z frendom zmeniš, greta skup igrat, en vozi, drugi strelja (2 človeka sta lahko v enem avtu.

A GTA3 Pa Vice City lahka po netu igras, to more bit pa noro, pol je poln takih norcov :twisted:
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So mar 06, 2004 3:56 pm

Zadnjič spremenil Blinder, dne Če jan 20, 2005 10:29 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Cizi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cizi So mar 06, 2004 3:59 pm

Sale je napisal/-a:Sem se ravno spomnil - meni je bil zelo dober dirkalni špil Sports Car GT, ki je sicer že kar precej starejši ampak sem ga v bistvu od dirkačin še največ preigral.

Je v bistvu neka taka rahlo simulacijska arkadna dirkačina, ki pa kar vleče k špilanju. Je tudi kariera in zanimivi GT3, GT2,... avti.

Hehe si me spomnil na ta špil. :wink: Grem takoj inštalirat.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov