Cacek je napisal/-a:J.Blaze je napisal/-a:Kera igrca je najhujsa za po netu spilat pa da se strelas????
Teh je dosti. Lahko igras Enemy Territory, Medal of honor, America's Army
Sale je napisal/-a:Kot so že zgoraj omenili - npr. Call of Duty (pač 2.svetovna vojna). Omenil bi še Soldier of fortune, ki je sicer že malo starejši ampak zelo zabaven špil za strelat. Pa še kaj bi se našlo.
Pogrešam pa kakšen dobr špil kjer bi se lahko prek neta lovil z avti in se streljal obenem (kar iz avto al pa kaj podobnega).
Moongoose je napisal/-a:Sale je napisal/-a:Pogrešam pa kakšen dobr špil kjer bi se lahko prek neta lovil z avti in se streljal obenem (kar iz avto al pa kaj podobnega).
Multiplayer mod za GTA3/Vice CityNisem še probal a baje je beta že zunaj
Sportivo je napisal/-a:Moongoose je napisal/-a:Sale je napisal/-a:Pogrešam pa kakšen dobr špil kjer bi se lahko prek neta lovil z avti in se streljal obenem (kar iz avto al pa kaj podobnega).
Multiplayer mod za GTA3/Vice CityNisem še probal a baje je beta že zunaj
Jaz sem ga probal, in je kar vredu, edino civilistov pa policajev ni not. Drugač je pa vredu če se z frendom zmeniš, greta skup igrat, en vozi, drugi strelja (2 človeka sta lahko v enem avtu.
Sale je napisal/-a:Sem se ravno spomnil - meni je bil zelo dober dirkalni špil Sports Car GT, ki je sicer že kar precej starejši ampak sem ga v bistvu od dirkačin še največ preigral.
Je v bistvu neka taka rahlo simulacijska arkadna dirkačina, ki pa kar vleče k špilanju. Je tudi kariera in zanimivi GT3, GT2,... avti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov