igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Ne okt 31, 2004 9:13 am

Kaj je novega v 2.2 razen 2 misij?Nimam cajta da spilam pa me zanima
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne okt 31, 2004 10:11 am

renault19 je napisal/-a:Kaj je novega v 2.2 razen 2 misij?Nimam cajta da spilam pa me zanima

Jah, večja zanesljivost serverjev, vglavnem malenkosti.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po nov 01, 2004 11:39 am

Pa, hvala bogu, pri Insurgent Camp se ne pojavlja več Critical error. Sam še zmeraj jo ni čez 1.8 verzijo :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Po nov 01, 2004 3:57 pm

Tocno to me pa tako moti!!! Tok enih gnilih hackov in tega sranja... K ne mors normalno spilat. Cakas tipa za vogalom, k ga sliss k ruzi ko tank, pa prlaufa okol vogala in se samo se sesedes... :? Bedno... Drgac pa najraj spilam Sandstorm k neki assault pa defend pa niso prevec vsec... K lahko defend zmaga sam ce vse postreli oz ce dolg cajta cuva tist, kar pa zna ratat dolgocasno, ce si ubit dost hitr na zacetku... Sandstrom je kul k mors "pofockat" tiste objektive predn jih sovraznik pred tabo - pa ce ti potem k si ti ze enga najdu sovraznik le tega spet špofocka mors to narest se enkrat... Kr kul varjanta. Mam pa zdle honor 40 pa nick misak007. Bi pa ful su v klan AIS sam ne dobim nobenga k bi povedu kdaj je recruting in pa d dobim vse ip-je...

LP :hi
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Po nov 01, 2004 3:59 pm

renault19 je napisal/-a:Kaj je novega v 2.2 razen 2 misij?Nimam cajta da spilam pa me zanima

Kaj je novga - v enih parih sobah se ne da vec ces steno strelat... :D Serverji bl stabilni in mn obctulivi na trackerje... Mas pa po drugi strani ful spet odprtih sans za razne devmode in aimbote... :cry: K bi prou enkrat se nalozu neki tazga pa se spravu na vse pofukane cheaterje.... :twisted: :twisted: :twisted:
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov