igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Sr maj 12, 2004 6:42 pm

Za bruhat...usem unim k mislte da je car...predstvlite si, da se pelete ne vem, recimo na izlet s punco al pa družinico s 3 leta staro hčerkico Petro. Iz avtoceste zapelete na izvoz, in nasprot vam prpele en Car v 13 let stari M5ki, jasno pod kotom ŽNJ stopnij. Modelu iz kergakol razloga ovink ne znese in naenkrat ga maš pred sabo...zbudiš se na intenzivni in zveš da tvoje punce/familije ni več. Kdo je car? :evil:

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Sr maj 12, 2004 6:47 pm

tip res obvlada zadevo,pa ta avto je res igračka ni pa za dirkat.

nej gre v nemčijo na drift tekmovanje pa nej tm uživa pa nej tm pokaže kaj zna.
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Gagec
Nov uporabnik

Kraj: Lj-Črnuče

Napisal/-a Gagec Sr maj 12, 2004 7:00 pm

Care 8)

svaka mu cast da je tkole spelu ! res da se je skor zaletu sam se ni ! skor pa se ni zajca ujel ! :))) adrenalin na vrhuncu za vse v blizini !
Slika Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr maj 12, 2004 7:11 pm

EJ doben se ni tukaj skor zaleto!!!!!
Drugač pa se lahko tud pelješ v en izvoz z celo familijo in ti nasproti en pijani prpelje al pa en ota kateri je dobo infarkt in nardi še hujšo pizdarijo!!!
:wink:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr maj 12, 2004 7:16 pm

.::GTR::. je napisal/-a: kva če b mu npr. gumo razfukal, alpa kej druzga nepredvidljivga? bi moj k u r a c zvozu :evil:

Kaj pa ce jo tebi pri 130 na avtocesti, ko vozite lepo v koloni. Isti smorn.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Sr maj 12, 2004 7:24 pm

Car! obvlada šrego!!!
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

JerdnA
Nov uporabnik

Kraj: Laibach

Napisal/-a JerdnA Sr maj 12, 2004 7:37 pm

To da tipček obvala avto ni debata - očitno ga. Problem je ker ne obvlada SITUACIJE, ki je vedno nepredvidljiva. Kaj če bi ldo cviknu in trnu, kaj če bi bil kakšen fin oljni madež ali pesek... To lednje je je zgodilo kolegu, ki je potem ruknil enga mafijca in je bila cela štala.

Take stvari ne sodijo na cesto.

Lp,
Andrej

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX Sr maj 12, 2004 7:40 pm

Ko da je tu glavni faktor, kolk ta tip obvlada... :roll: :roll: :roll:

Ja PI**A, kaj pa drugi? A drugi pa vsi vozijo brez napak al kaj?
Jaz priznam, da na ravnini rad na gas pritisnem, krepko čez omejitev,
če sem sam na cesti. Vsakič, ko pa kdo nasproti pripelje, pa zavrem in
sem pozoren, kaj bo naredo. Pa čeprav vem, da gre to nekaterim ful na živce.
Si mislijo : budalo jedna, kaj zej cvikaš, prej pa na gas... Boli me k.
Isto, če je ovinek pregleden in sem sam na cesti, zadriftam, da je veselje.
Če pa vozim ta isti ovinek in je še kdo kje, zmanjšam hitrost precej pod mejo
zdrsa. Ker nikol ne veš, kaj bodo drugi naredili. Pa tud če potem kdo misli :
budalo jedna, prej si na gas tišal, zej pa na vsakem ovinku bremzaš... Boli me k.

Na ta način ogrožam samo samega sebe. Če me zabriše s ceste, me pač zabriše.
Če razbijem avto, ga pač razbijem. Če razbijem sebe, bom sam kriv. Nikoli,
ampak res nikoli pa namerno ne ogrožam ostalih udeležencev prometa.

Kolkrat sem že moral reševati napake ostalih... bremzat, da so škarjice znesle,
trije vzporedno vozit itn itn. Če bi sam takrat bil na meji, ne bi zneslo...

Zato pa vsem tistim, ki mislite da je car, vi ste carji neumnega razmišljanja :!: :!: :!:

Temu tipu je treba vzet vozniško, ker bo drugače slejkoprej naredo kak masaker :evil:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr maj 12, 2004 8:39 pm

Ke ga vsi tako hvalte... Zarat takih in podobnih kretenov sta dva moja zelo dobra kolega en še vedno na invalidskem, enega pa že 3 leta fotrajo po dudki, leži v posli, fotr in mama sta se zaradi njega razšla (preveč problemov), tako da je ostal pri mami. Vsak dan mu je treba menjat plenice, a spomnim se trenutkov, ko smo se zajebaval, igral košarko, kolesaril, ipd. Zdej pa nekej zamomlja, mogoče se nasmeje, prime za roko, to pa je vse kar še lahko nardi. Vprašanje če bo še kdaj govoru, hodu ali kr kol podobnga. Ja hvala. Aja, poba je star 21 let, do nesreče je pršlo pa ko je en mislu da je car, pa tut drugi so govoril kako ma avto v piko naštudiran. Res ste pametni nekateri. Tip je car res, fant od fare... Bravo, mu boste ploskal ko bo kkšnga ubil? Verjetno...

MacK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a MacK Sr maj 12, 2004 8:47 pm

Se dobro da ne poznam tega deda norega :P

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Sr maj 12, 2004 8:54 pm

Jst se sprašujem, kje so policaji v takih trenutkih, mene pa drkajo, k sm 5km/h preveč pelu... :evil: :evil: :evil: matr jim vola..

Samo priznat pa moram, da model obvlada, se mi zdi, da je Need for Speed Underground zelo slabo vplival na voznike :twisted: :twisted: :twisted:

lp
HONDA accord 2.0 VTEC

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Sr maj 12, 2004 8:55 pm

Sej po eni strani je model res car k je pac tko sfuru ovink sam ce mene prasas bi jst to delu ponoc k nobenga ni na cesti ne pa takrat k se vsi vozjo in iz tega stalisca se mi model zdi dobesedno za v norisnico!

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Sr maj 12, 2004 9:08 pm

X-Hair je napisal/-a:
.::GTR::. je napisal/-a: kva če b mu npr. gumo razfukal, alpa kej druzga nepredvidljivga? bi moj k u r a c zvozu :evil:

Kaj pa ce jo tebi pri 130 na avtocesti, ko vozite lepo v koloni. Isti smorn.

ni isti šmorn :roll:
poglej kolk je šel tam mimo rdečega vozila. V koloni na AC mi je pa že razfukal gumo tko da vem kako je - 100% drgač k pa v ovink

pa to se dela ponoč ko nobenga ni (verjetn že 100tič povedano)

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr maj 12, 2004 9:57 pm

Jest sem se zdej odloču, da bom vedno, ko bom srečal kak avto na cesti, malo prej zapeljal s ceste in na varnem počakal, da bo šel norec mimo, ker nikol ne veš, kakšno napako bo naredu. Potem, ko bo šel mimo, pa si bom oddahnil in se odpeljal naprej......

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg Sr maj 12, 2004 9:59 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:Jest sem se zdej odloču, da bom vedno, ko bom srečal kak avto na cesti, malo prej zapeljal s ceste in na varnem počakal, da bo šel norec mimo, ker nikol ne veš, kakšno napako bo naredu. Potem, ko bo šel mimo, pa si bom oddahnil in se odpeljal naprej......

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D se bom kar pridruzil.. :P
Slika

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Sr maj 12, 2004 10:23 pm

Ful dobr zgleda nč ne recem, sam pomojem se tip ne zaveda da, ce bi slo sam kej narobe(poči guma, pesek na cesti...) Se bo pa cel živlene po glav tolku kva je naredu, če bo se živ. Taka dejanja so neodgovorna in ni opravičila. Taki norci niso za na ceste.

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Sr maj 12, 2004 10:29 pm

Jest sm tud mislu, da imam avto in cesto naštudirano v nulo (sm vsak dan šou tm na šiht) Pa je samo eno jutro blo mal drgač (pesk za ovinkom od enga kamiona) pa je šlo gori, doli, naokoli. Na srečo ni bilo nobenega nasproti, jest sm mel pa najhujšo rano na buč (k sm se odpeu sm padu na glavu v strop), pa v denarnic. Tko da, vsaka šola nekaj stane in če malo pomislem je bila moja prav poceni.

Tolk je še stvari, ki vplivajo na vožnjo, neodvisno od voznika in avta, da je tumač! Sam če men en tak prepotentnež vzame najdražje, je samo še vprašanje ur, kdaj jim bo lahko stregel v večnih loviščih. (če je kdo kej indijance in karla maya študiral bo že vedu :wink: )

Aja, če še komu ni jasn -->držim z Omelom :wink:

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Sr maj 12, 2004 10:40 pm

Zakaj bi izzivu? Mislm, če še spilaš s svojim lafjom, tvoj problem. Sam na cesti je še drug folk. Samo u tem je catch. Boli mene falus kok dobr un model obvlada avto. Nobena stvar NI in NE MORE BIT 100%.

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up Če maj 13, 2004 4:41 am

so stvari, ki se jih počne na običajnih cestah
in stvari ki so za zaprte prostore (dirkališča, testne steze...)

kaj kje pa vidim da ste se že odločili...

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Če maj 13, 2004 8:02 am

Za obvladanje vozila tipu kapo dol!

Za izbiro kraja svojega početja pa vse kaj drugega! Jaz bi mu doživljenjsko vzel izpit, še na prednjem sovoznikovem sedežu se nikol ne bi smel več peljat!

Zakaj si takile fantje ne naredite kluba, pa vržete denar skupaj pa najamete dirkališče/opuščeno letalsko stezo/karkoli... sam ne na navadni cesti, kjer s(m)o še ostali. Pa bi mogoče še jaz kaj zraven dal pa prišel kdaj tja malo po gasu stisnit, vem da paše, tudi meni. Ni pa pošteno druge ljudi izpostavljati nevarnosti, če sami ne pristanejo na to.

No pa saj je HMX zelo dobro napisal.

Pa glede tistih voznikov, ki so nesposobni (počasni, nerodni, itd): se v osnovi strinjam, ampak glih zato imajo spretnejši vozniki odgovornost, da ne povzročajo dodatnih tveganj, četudi bi si glede na svoje znanje lahko privoščili malo več.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov