igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne jun 06, 2004 3:04 pm

Ah, monster... babo se useka po glavi pa odnese domov, tako je to. Moraš bit dec, ne pa čikn, ki prosi za cifre. Le kje imaš glavo! :noro
Saj pravim, naslednjič jo samo primi za vrat pa bo. :/:o:/

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Ne jun 06, 2004 3:07 pm

Daco je napisal/-a:...
Itak je zenskam bolj zanimiv tak tip pri katerem se morajo potruditi, da ga ocarajo. Pa sej je pri nas enako. Pa recite, da ni res... :mrgreen:

od frenda taktika je tole...najprej kakšen lep pogled, nasmešek na daljavo, če plešemo gre mal do nje pomigat....pol pa valda nazaj in postane najnedostopnejši tip daleč naokol ;)))

super do tuki...
sam kaj k ne zna odnehat v pravem trenutku :lol: :lol: :lol:

@asterix: :EE :bow

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Ne jun 06, 2004 7:46 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Ah, monster... babo se useka po glavi pa odnese domov, tako je to. Moraš bit dec, ne pa čikn, ki prosi za cifre. Le kje imaš glavo! :noro
Saj pravim, naslednjič jo samo primi za vrat pa bo. :/:o:/

:lol: :lol: :lol:
Let there be rock!

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Ne jun 06, 2004 8:25 pm

monster_d je napisal/-a:Mam se eno varianto... sma jo Z GTR-jem izumla...
Gre pa takole...Prides do picke mal se pomenis eno drugo in tretjo pol pa zabijes uno varianto -> Ce mi castis pijaco ti mogoce dam cifro
:lol: :lol: :lol:
O fack sam bo res treba probat :DDD :EE

:vc
oh sej jih je še na zalogi, brezskrbi :D

in verjel alpa ne ena izmed teh 'for' je zažgala (ni tolk kruta je pa tudi na podobno foro).
:D

uglavnm, greš, probaš - nimaš kej za zgubit. to je to, btk :lol:
aja pa se rezultat:
/me not single anymore :wink:
:)

SEVERcek
Novinec

Kraj: Prelepa Bistrica

Napisal/-a SEVERcek To jun 08, 2004 8:33 am

Saj je hudo ja da teztis pa tetzis zastojn.
Samo mi pa grejo na kur.. tisti tipi ki mu zenska lepo pove da ma tipa on pa se naprej gnjavi pa klicari :evil:

p.s. monster en taki primer je e iz vasega tima pa ce se nebo smiro bo :/:o:/

LP
Zadnjič spremenil SEVERcek, dne To jun 08, 2004 11:23 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Can`t find your cat?
Look under my wheels!

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok To jun 08, 2004 11:17 am

SEVERcek je napisal/-a:pa ce se nebo smiro bo :/:o:/

Drgac pa ni panike.
kok pa tole dvoje skup pase.. :rofl

tud to mi gre na luleka k se neki hocjo tepit za zenske - v cem je fora?!? k redkokdo pomisli d bi mogoce lahk se zenska izbirala s kom hoce bit?!? :roll:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jun 08, 2004 12:09 pm

Mislm, a ste lah slabši...

"Dan. Js sm monstr. Dej mi cifro."

Ja fak. :roll:
Slika

SEVERcek
Novinec

Napisal/-a SEVERcek To jun 08, 2004 12:20 pm

Ma nima smisla debatirat o tem tak da :vrum naprej
Can`t find your cat?
Look under my wheels!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jun 08, 2004 12:43 pm

Zok je napisal/-a:

Drgac pa ni panike.

tud to mi gre na luleka k se neki hocjo tepit za zenske - v cem je fora?!? k redkokdo pomisli d bi mogoce lahk se zenska izbirala s kom hoce bit?!? :roll:

Se podpišem pod to.
Če bo ženska hotla it k drugemo..... bo tko al tko šla pa ne boš mogu nč.... Da bi se pa tepu neki..... dej dej sej nismo v vrtcu. Še na pir bi tistega povabu ko bi mu ratalo mi punco spelat pa mu lepo razjasno če misli da ga je vredna.... kajti če je zapustla men zarad njega.... kaj če njega zapusti zarad tretjega? Je pa res da men tud grejo na živce tisti ko ne znajo nehat..... pač probaš pol pa ko videš da ne bo uspeha pa nehaš.... :wink:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db To jun 08, 2004 12:47 pm

lisko je napisal/-a:
Zok je napisal/-a:

Drgac pa ni panike.

Se podpišem pod to.
Če bo ženska hotla it k drugemo..... bo tko al tko šla pa ne boš mogu nč.... Da bi se pa tepu neki..... dej dej sej nismo v vrtcu. Še na pir bi tistega povabu ko bi mu ratalo mi punco spelat pa mu lepo razjasno če misli da ga je vredna.... kajti če je zapustla men zarad njega.... kaj če njega zapusti zarad tretjega? Je pa res da men tud grejo na živce tisti ko ne znajo nehat..... pač probaš pol pa ko videš da ne bo uspeha pa nehaš.... :wink:

:bow :bow lepo povedano.
Svaka čast
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape To jun 08, 2004 1:13 pm

lisko je napisal/-a:
Zok je napisal/-a:

Drgac pa ni panike.

Se podpišem pod to.

todi jst mislm tko ja!

SEVERcek
Novinec

Napisal/-a SEVERcek To jun 08, 2004 1:16 pm

gape je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
Zok je napisal/-a:

Drgac pa ni panike.

Se podpišem pod to.

todi jst mislm tko ja!

jaz tudi sam on ne neha in ga mama oba poln k....
Can`t find your cat?
Look under my wheels!

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To jun 08, 2004 1:43 pm

kaj :?: :?: :?: :?: :?: fantje kdo je tuki čuden vi ste čudni letos in to zelo čudni in čedalje bolj čudni in ne mi zdej tukaj dasmo me čudne :twisted: :twisted: :twisted:
nočem nobenega napadet ampak da me do doma zasleduje tooo much :twisted: da me non stop kliče ko dobi mojo cifro od ne vem katerga stotega kolega :twisted: je naj bolj pameten kar se tiče mojega avta pa nima blage veze o avtu kaj še kaj drugega :shock:

lp tigrica

ps pa kje so tisti fantje ko so bili včasih ko te je poklical pa rekel greva na izlet ali pa nekaj imam za tebe pa ti je prinesel rdečo vrtnico :-P
mala malenkost ampak je pomenila vse :-P
no vsaj za mene :-P

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok To jun 08, 2004 1:54 pm

ti bom dal js vrtnico, ja, kera pa se pali na to?? ce se pa z motorjem prpeles v parka jih mas pa kuj 10 zravn sebe ko bi se lahk pelale... ...in izmed desetih vsaj 2, ki se neb rade sam pelale... ...preizkuseno na vecih primerkih! :roll:

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna To jun 08, 2004 1:59 pm

ti bom dal js vrtnico, ja, kera pa se pali na to?? ce se pa z motorjem prpeles v parka jih mas pa kuj 10 zravn sebe ko bi se lahk pelale... ...in izmed desetih vsaj 2, ki se neb rade sam pelale... ...preizkuseno na vecih primerkih!

tko je blo vcasih k si mel skuterja prvi v nasih koncih so picke k nore skakale po teb :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety To jun 08, 2004 2:05 pm

Jaoooo keri butologi :roll:
Ok, če iščeš pičko za one nigt stand, pol jo boš že dobil na motor al pa hud avto...drugače pa če iščeš the right one pa delajte bolj na easy in ne morit z bolanimi izjavami. Ni nujno da si duhovit, če se tebi zdi smešno :roll:
Pa če iščete nevem kake hude hostesice in manekenkice... ponavadi se kmalu izkaže da IQ ni glih visok, pa njihovo vzdrževanje je tu mač visoko, pa glih v vsak kafič je tud ne moreš pripeljat, ker ona je pa preveč fancy za take zadeve :?

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To jun 08, 2004 2:06 pm

ne ni res tudi jaz bi s vstala in bi si ogledala to mašinco ker me zanimajo motorji si ne morem pomagat :P
mislim potem pa izpadeš pleh piška ko pa začneš kak konkretnega spraševat se pa dečko ustraši pa nima več zanimanja :shock:

kot da se žense ne bi smele spoznat na te stvari :twisted:
lp tigrica

ps verjemi mi da so še take ki mamo rade rože oziroma eno samo vrtnico ali pa piknik v naravi :-P :oops:

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety To jun 08, 2004 2:10 pm

Tigrica mišljeno je blo za tiste deklce ki prihitijo k motorju al pa avtu in so vse medene in se sam smejčkajo :lol: .... Itak pa če kaj vprašaš tipa glede motorja al pa avta je pa spet vse narobe, ker fantje avtomatsko mislijo da samo oni vse vejo :twisted:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To jun 08, 2004 2:17 pm

tigrica je napisal/-a:ps verjemi mi da so še take ki mamo rade rože oziroma eno samo vrtnico ali pa piknik v naravi :-P :oops:

VEcina pa je takih ko niti ne cenija tega... zakaj bi se pol ze muco :roll:
Skoda denarja in casa... tisti casi so ze mimo opazam. :?

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok To jun 08, 2004 2:17 pm

Tweety je napisal/-a:ker fantje avtomatsko mislijo da samo oni vse vejo :twisted:
...cuj, ce gledas tiste punce k se js z njimi druzim... :lol: :lol: :lol:
drugače pa če iščeš the right one pa delajte bolj na easy in ne morit z bolanimi izjavami.
the right one ne obstaja. ;) bolanost je pa itk relativn pojm... :lol:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov