Saj pravim, naslednjič jo samo primi za vrat pa bo.

Daco je napisal/-a:...
Itak je zenskam bolj zanimiv tak tip pri katerem se morajo potruditi, da ga ocarajo. Pa sej je pri nas enako. Pa recite, da ni res...
monster_d je napisal/-a:Mam se eno varianto... sma jo Z GTR-jem izumla...
Gre pa takole...Prides do picke mal se pomenis eno drugo in tretjo pol pa zabijes uno varianto -> Ce mi castis pijaco ti mogoce dam cifro
![]()
![]()
![]()
O fack sam bo res treba probat![]()
Zok je napisal/-a:kok pa tole dvoje skup pase..SEVERcek je napisal/-a:pa ce se nebo smiro bo![]()
Drgac pa ni panike.
tud to mi gre na luleka k se neki hocjo tepit za zenske - v cem je fora?!? k redkokdo pomisli d bi mogoce lahk se zenska izbirala s kom hoce bit?!?
lisko je napisal/-a:Zok je napisal/-a:kok pa tole dvoje skup pase..SEVERcek je napisal/-a:pa ce se nebo smiro bo![]()
Drgac pa ni panike.
tud to mi gre na luleka k se neki hocjo tepit za zenske - v cem je fora?!? k redkokdo pomisli d bi mogoce lahk se zenska izbirala s kom hoce bit?!?
Se podpišem pod to.
Če bo ženska hotla it k drugemo..... bo tko al tko šla pa ne boš mogu nč.... Da bi se pa tepu neki..... dej dej sej nismo v vrtcu. Še na pir bi tistega povabu ko bi mu ratalo mi punco spelat pa mu lepo razjasno če misli da ga je vredna.... kajti če je zapustla men zarad njega.... kaj če njega zapusti zarad tretjega? Je pa res da men tud grejo na živce tisti ko ne znajo nehat..... pač probaš pol pa ko videš da ne bo uspeha pa nehaš....
lisko je napisal/-a:Zok je napisal/-a:kok pa tole dvoje skup pase..SEVERcek je napisal/-a:pa ce se nebo smiro bo![]()
Drgac pa ni panike.
Se podpišem pod to.
Če bo ženska hotla it k drugemo..... bo tko al tko šla pa ne boš mogu nč.... Da bi se pa tepu neki..... dej dej sej nismo v vrtcu. Še na pir bi tistega povabu ko bi mu ratalo mi punco spelat pa mu lepo razjasno če misli da ga je vredna.... kajti če je zapustla men zarad njega.... kaj če njega zapusti zarad tretjega? Je pa res da men tud grejo na živce tisti ko ne znajo nehat..... pač probaš pol pa ko videš da ne bo uspeha pa nehaš....
gape je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Zok je napisal/-a:kok pa tole dvoje skup pase..SEVERcek je napisal/-a:pa ce se nebo smiro bo![]()
Drgac pa ni panike.
Se podpišem pod to.
todi jst mislm tko ja!
ti bom dal js vrtnico, ja, kera pa se pali na to?? ce se pa z motorjem prpeles v parka jih mas pa kuj 10 zravn sebe ko bi se lahk pelale... ...in izmed desetih vsaj 2, ki se neb rade sam pelale... ...preizkuseno na vecih primerkih!
...cuj, ce gledas tiste punce k se js z njimi druzim...Tweety je napisal/-a:ker fantje avtomatsko mislijo da samo oni vse vejo
the right one ne obstaja.drugače pa če iščeš the right one pa delajte bolj na easy in ne morit z bolanimi izjavami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov